Forum Rockmetalshop
Co sądzicie o "CANNABIS"(MARIHUANA) - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Co sądzicie o "CANNABIS"(MARIHUANA) (/thread-co-s%C4%85dzicie-o-cannabis-marihuana)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

- Książę - 07-02-2008

która to twoja żona?

- mal - 08-25-2008

Cytat:Do myślenia dało mi zdanie dziewczyny uzależnionej od amfy, która stwierdziła, że trawa to dopiero ryje beret i już jej nie pali

O ironio!

Cytat:a jak wejść na forum ćpunków i zapytać o ich ulubioną muzykę, to mamy prawie forum RMS

ćpuny to siedzą po dworcach, alkoholiku.

- Książę - 08-25-2008

nie no co ty narkotyki to gówno tak się zaczyna zapalisz raz trawkę i będziesz chcieć czegoś mocniejszego tak się zaczyna a potem amfetamina heroina kompot dworzec i już cie mają raz zapalisz trawkę i już po tobie nie palcie trawki ja tam wole się najebać wódką aż się zeszczę w gacie i zesram i zrzygam i pobiję z wszystkim najlepszymi przyjaciółmi narkotyki to najgorsze gówno nie palcie trawki bo nie będzie nikt do was miał szacunku i zniszczycie sobie życie i będziecie wrakami bez sensu pozdrawiam

- mal - 08-25-2008

; ) milutko!

- Książę - 08-25-2008

no raczej, been there done that

- raf667 - 08-25-2008

"moim ukojeniem jest marihuana
coś Ci nie pasuje to noga,dupa,brama"

ale ja nie palę

- mal - 08-25-2008

Cytat:ale ja nie palę

szkoda, nie złapiemy ze sobą wspólnego tematu, ale przynajmniej Ty pozostaniesz wartościowym człowiekiem i nie skończysz na dwrocu.

- raf667 - 08-25-2008

: )

- Antediluvian - 09-03-2008

Marihuana jest w porządku, ale bez rewelacji. Nie śmieję się po niej dużo i to dobrze, bo nie lubię takiego rycia bez sensu. THC pobudza mnie do kreatywnego myślenia. ; )

- raf667 - 09-03-2008

"A trawkę palisz?No palisz ,jak dilujesz to palisz,kurwa no pewnie...Wiecie dlaczego wy macie tak przejebane?Jeździłbyś samochodem,rozumiesz?Ale wpierdalasz to na okręte.Weź się kurwa w garść,książki zacznij czytać bo tak to kurwa co dziury w głowie i kurwa poradnia zdrowia psychicznego"

- mal - 09-03-2008

"że życie ma sens" to chujowy filmik, mocno przerysowany, generalnie:

DARUJ SOBIE, KURWA.

- Książę - 09-03-2008

No, nie mówcie lepiej nic o jaraniu bo tu w tym temacie jest tylko jeden ekspert.
pozdrawiam.

- Keesha - 09-03-2008

jarałam pare razy ale za kazdym miałam takiego muła że chuj, zero głupawki, śmiechu bez powodu czy innych takich. albo nie umiem, albo mam pecha, albo jedno i drugie.

- mal - 09-03-2008

Pozwólta, że ekspert się wypowie:

Cytat:jarałam pare razy ale za kazdym miałam takiego muła że chuj, zero głupawki, śmiechu bez powodu czy innych takich. albo nie umiem, albo mam pecha, albo jedno i drugie.

pierwsze jarania takie są/mogą być, tj. straszne przywieszki, zero wkrętek, zmian postrzegania, apatia, zmień towarzystwo na takie, które wprowadzi Cię w arkana, potrzebujesz psychodelicznego mentora Smile

Haha! HA.

- Keesha - 09-03-2008

aaa
a juz myslalam ze to ja tak reaguje chujowo po prostu