-
Książę - 07-02-2008
która to twoja żona?
-
mal - 08-25-2008
Cytat:Do myślenia dało mi zdanie dziewczyny uzależnionej od amfy, która stwierdziła, że trawa to dopiero ryje beret i już jej nie pali
O ironio!
Cytat:a jak wejść na forum ćpunków i zapytać o ich ulubioną muzykę, to mamy prawie forum RMS
ćpuny to siedzą po dworcach, alkoholiku.
-
Książę - 08-25-2008
nie no co ty narkotyki to gówno tak się zaczyna zapalisz raz trawkę i będziesz chcieć czegoś mocniejszego tak się zaczyna a potem amfetamina heroina kompot dworzec i już cie mają raz zapalisz trawkę i już po tobie nie palcie trawki ja tam wole się najebać wódką aż się zeszczę w gacie i zesram i zrzygam i pobiję z wszystkim najlepszymi przyjaciółmi narkotyki to najgorsze gówno nie palcie trawki bo nie będzie nikt do was miał szacunku i zniszczycie sobie życie i będziecie wrakami bez sensu pozdrawiam
-
mal - 08-25-2008
; ) milutko!
-
Książę - 08-25-2008
no raczej, been there done that
-
raf667 - 08-25-2008
"moim ukojeniem jest marihuana
coś Ci nie pasuje to noga,dupa,brama"
ale ja nie palę
-
mal - 08-25-2008
Cytat:ale ja nie palę
szkoda, nie złapiemy ze sobą wspólnego tematu, ale przynajmniej Ty pozostaniesz wartościowym człowiekiem i nie skończysz na dwrocu.
-
raf667 - 08-25-2008
: )
-
Antediluvian - 09-03-2008
Marihuana jest w porządku, ale bez rewelacji. Nie śmieję się po niej dużo i to dobrze, bo nie lubię takiego rycia bez sensu. THC pobudza mnie do kreatywnego myślenia. ; )
-
raf667 - 09-03-2008
"A trawkę palisz?No palisz ,jak dilujesz to palisz,kurwa no pewnie...Wiecie dlaczego wy macie tak przejebane?Jeździłbyś samochodem,rozumiesz?Ale wpierdalasz to na okręte.Weź się kurwa w garść,książki zacznij czytać bo tak to kurwa co dziury w głowie i kurwa poradnia zdrowia psychicznego"
-
mal - 09-03-2008
"że życie ma sens" to chujowy filmik, mocno przerysowany, generalnie:
DARUJ SOBIE, KURWA.
-
Książę - 09-03-2008
No, nie mówcie lepiej nic o jaraniu bo tu w tym temacie jest tylko jeden ekspert.
pozdrawiam.
-
Keesha - 09-03-2008
jarałam pare razy ale za kazdym miałam takiego muła że chuj, zero głupawki, śmiechu bez powodu czy innych takich. albo nie umiem, albo mam pecha, albo jedno i drugie.
-
mal - 09-03-2008
Pozwólta, że ekspert się wypowie:
Cytat:jarałam pare razy ale za kazdym miałam takiego muła że chuj, zero głupawki, śmiechu bez powodu czy innych takich. albo nie umiem, albo mam pecha, albo jedno i drugie.
pierwsze jarania takie są/mogą być, tj. straszne przywieszki, zero wkrętek, zmian postrzegania, apatia, zmień towarzystwo na takie, które wprowadzi Cię w arkana, potrzebujesz psychodelicznego mentora
Haha! HA.
-
Keesha - 09-03-2008
aaa
a juz myslalam ze to ja tak reaguje chujowo po prostu