Forum Rockmetalshop
Co sądzicie o LP?? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Rock/Hardrock (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-rock-hardrock)
+--- Wątek: Co sądzicie o LP?? (/thread-co-s%C4%85dzicie-o-lp)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

- velvetova - 04-24-2005

a ja sie przyznam ze lubie i w sumie czesto siegam po ich albumy studyjne...i nawet moge powiedziec ze mam te albumy orginalne...a pozatym wiek nie ma nic wspolnego czy ktos slucha takiej a nie innej muzyki czy kapeli...

- Dżemik - 04-24-2005

Nevermore napisał(a):
Dżemik napisał(a):
Nevermore napisał(a):ja sondzem rze Linkink park jest w pytem, jeszcze lubie hamerfol- przysadzisty tresz i rapsodie i limp biskit tez. a pozatym lubiem jeszcze slipknot- zajebiaszczy def, dragonfors- blek i eminema. Mam 13 lat, aha baj de lej jaki zel do wlosow jest debesciak?No i chcem kupic koszólkem slejera, bo dzisiaj z kazy sciagnalem 1 empe3( fir of de dark, czy cos takiego) i bylo spox, to gdzie mogem kupic koszulke slejera? Laughing Laughing Laughing

Ile mamy lat? Confusedhock:

Eh.. Dlaczemu wszyscy maja jakis kompleksy LP? Dlaczego istnieje durny mit, ze kazdy fan LP to 15latek sciagajacy mp3 z netu? Czy to dowartosciowuje? 'Slucham lepszej muzyki.. Moge sobie szydzic z chlopaczka/dziewczynki sluchajacej Chestera & Co.)'?

Co za gość, tak se odwaliłem z nudów text, a ty się plujesz, idź się połóż, nabierz dystansu i wróć Smile

Blagam.. Nie odwalaj textow z nudow.. Nigdy wiecej..

Mialo byc przesmiewczo i dowcipnie, a wyszedl irytujacy i glupi post..

- Nevermore - 04-25-2005

Dżemik napisał(a):
Nevermore napisał(a):
Dżemik napisał(a):
Nevermore napisał(a):ja sondzem rze Linkink park jest w pytem, jeszcze lubie hamerfol- przysadzisty tresz i rapsodie i limp biskit tez. a pozatym lubiem jeszcze slipknot- zajebiaszczy def, dragonfors- blek i eminema. Mam 13 lat, aha baj de lej jaki zel do wlosow jest debesciak?No i chcem kupic koszólkem slejera, bo dzisiaj z kazy sciagnalem 1 empe3( fir of de dark, czy cos takiego) i bylo spox, to gdzie mogem kupic koszulke slejera? Laughing Laughing Laughing

Ile mamy lat? Confusedhock:

Eh.. Dlaczemu wszyscy maja jakis kompleksy LP? Dlaczego istnieje durny mit, ze kazdy fan LP to 15latek sciagajacy mp3 z netu? Czy to dowartosciowuje? 'Slucham lepszej muzyki.. Moge sobie szydzic z chlopaczka/dziewczynki sluchajacej Chestera & Co.)'?

Co za gość, tak se odwaliłem z nudów text, a ty się plujesz, idź się połóż, nabierz dystansu i wróć Smile

Blagam.. Nie odwalaj textow z nudow.. Nigdy wiecej..

Mialo byc przesmiewczo i dowcipnie, a wyszedl irytujacy i glupi post..

NO I? POPŁACZESZ SIĘ?

- hier_kommt_die_sonne - 04-25-2005

Jeżeli ktoś zacytuje teraz ten cały długi post....

- Tomash - 04-25-2005

A może by tak zamknąć i zrobić nowy temat o LP?, choć wątpie żeby to coś dało szczerze mówiąc...

- arhangel - 04-25-2005

Moim zdaniem wszystkich tak bardzo boli ten zespół bo oni się "wożą" z muzyką, takie jest moje spostrzeżenie =] ... kazdy chyba wie co mam na mysli pisząc "wożą"

- Art... - 04-25-2005

a mi sie nawet "String Quartet Tribute To Linkin Park" tak troche podoba Big Grin

- Dżemik - 04-25-2005

Nevermore napisał(a):NO I? POPŁACZESZ SIĘ?

Nope..

Cytat:A może by tak zamknąć i zrobić nowy temat o LP?, choć wątpie żeby to coś dało szczerze mówiąc...

Oczywiscie ze nic nie da.. Tylko balagan sie zrobi..

Cytat:Moim zdaniem wszystkich tak bardzo boli ten zespół bo oni się "wożą" z muzyką, takie jest moje spostrzeżenie =] ... kazdy chyba wie co mam na mysli pisząc "wożą"

Nie kazdy.. Smile Wyjasnisz?

- aXe Rose - 04-25-2005

Dżemik napisał(a):Eh.. Dlaczemu wszyscy maja jakis kompleksy LP? Dlaczego istnieje durny mit, ze kazdy fan LP to 15latek sciagajacy mp3 z netu? Czy to dowartosciowuje? 'Slucham lepszej muzyki.. Moge sobie szydzic z chlopaczka/dziewczynki sluchajacej Chestera & Co.)'?
Bo wielu z nich uważa zaraz, że słuchają kwintesencji metalu, co otwarcie demonstrują na każdym kroku Tongue Żeby nie było, nie mam nic do ludzi, którym PO PROSTU się ten zespół podoba i nic więcej.

- velvetova - 04-25-2005

Art... napisał(a):a mi sie nawet "String Quartet Tribute To Linkin Park" tak troche podoba Big Grin
yyy co to ??? :?

- arhangel - 04-25-2005

aXe Rose w zupełności zgadzam się z twoją wypowiedzią, wszystko było by OK gdyby nie te szczeniackie podejście niektórych z ich funów =]

- Art... - 04-26-2005

velvetova napisał(a):
Art... napisał(a):a mi sie nawet "String Quartet Tribute To Linkin Park" tak troche podoba Big Grin
jakies buraki graja LP na instrumentach smyczkowych i brzmi jak jakas apocalyptica Big Grin Big Grin

- deathless - 04-26-2005

Art... napisał(a):
velvetova napisał(a):
jakies buraki graja LP na instrumentach smyczkowych i brzmi jak jakas apocalyptica Big Grin Big Grin

Broń Szatanie :/
Nawet nie porównuj!!

- Nevermore - 04-26-2005

deathless napisał(a):
Art... napisał(a):
velvetova napisał(a):

Broń Szatanie :/
Nawet nie porównuj!!

Właśnie, nie obrażaj ludzi ze string quartet, nie porównuj ich do tej chujowej apocalityci. :?

- velvetova - 04-26-2005

aaaaaa juz wiem...wielkie dzieki za wyjasnienie...hmm a tego zespolu to nie slyszalam...