Forum Rockmetalshop
Nymphetamine.....czy to juz koniec Cradle of filth??? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Nymphetamine.....czy to juz koniec Cradle of filth??? (/thread-nymphetamine-czy-to-juz-koniec-cradle-of-filth)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

- Ghost_82 - 08-19-2005

Przecież ta piosenka nawet fajnie im wyszła. Mi bynajmiej sie podoba. Weź np. No Time To Cry, super im wyszedł ten cover. Także może wyjśc całkiem fajna płytka.

- Beast King - 08-19-2005

Piękno Miłości napisał(a):ja was kuurwa nie rozumiem... jak ci sie nie podoba post to go nie czytaj wyłacz go. a nie pierdol jaki to ty piekny i głupi jestes... asshole... Laughing

Na tym forum polega, że się czyta wszystkie posty w interesujących nas tematach. A głupotę trza tępić. Przez zaoranie Big Grin

Ghost_82 napisał(a):Przecież ta piosenka nawet fajnie im wyszła.

Wyszła to im beznadziejna napierdalanka. Przesłuchaj sobie oryginał

- Tim - 08-20-2005

Piękno Miłości napisał(a):ja was kuurwa nie rozumiem... jak ci sie nie podoba post to go nie czytaj wyłacz go. a nie pierdol jaki to ty piekny i głupi jestes... asshole... Laughing

Wiesz, że forum jest od wyrażania opinii? Fani kredeczek by chcieli żeby w 'ich' temacie wypowiadano się samymi 'och' i 'ach'. Zespołu nie lubie no to wyrażanm zdanie w odpowiednim temacie.

Malina_Filth napisał(a):Tim stwierdzam, że niezdrovo podnieca cie temat o COF.. Laughing Uważaj żebyś przypadkiem kiły nie złapał, bo wkraczasz w kołyskę brudu,a nie w ,,plagę debilizmu’’...Pisz więcej jak cię to jara, opinie krytyki są baardzo ważne, nawet jeśli pochodzą z nizin intelektualnych... Wink

Czym tu się podniecać ? miernotą i kiczem ? Ale widze, że zastępy fanów cof rosną w siłe na tym forum, ale mam nadzieje, że z końcem wakacji ich liczba zmaleje bo w końcu niektórzy bedą mieć pierwszy rok nauki w szkole.

- Piękno Miłości - 08-20-2005

to jak CI sie kapela nie podoba to wyraz to a nie obrazasz autora posta i przy okazji kapele... normlanie jak dzieci Laughing

- Hethell - 08-20-2005

Cytat:Czym tu się podniecać ? miernotą i kiczem ? Ale widze, że zastępy fanów cof rosną w siłe na tym forum, ale mam nadzieje, że z końcem wakacji ich liczba zmaleje bo w końcu niektórzy bedą mieć pierwszy rok nauki w szkole.
taa miejmy nadzieje ze z rozpoczeciem nauki w szkole mamy przestana pozwalac siedzec na necie maloletnim fanow cof-kow i slipknota bo prezentuja poziom ponizej dopuszczalnego przewaznie.

- Ghost_82 - 08-20-2005

Nie zapominajcie że są też dorośli fanI CoF 8) I raczej nie odejdą tak szybko z tego forum Big Grin Z reszta jak nie cierpicie tej klapeli, lub twierdzicie żę jest do bani, to poco wypowiadacie w ogóle o niej, nie wchodźcie tu i tyle. Albo wypowiadajcie sie w inny sposób. A nie piszecie takie bzdury, że aż słuchac was sie nie chce.

- Tim - 08-20-2005

Ghost_82 napisał(a):Nie zapominajcie że są też dorośli fanI CoF 8) I raczej nie odejdą tak szybko z tego forum Big Grin Z reszta jak nie cierpicie tej klapeli, lub twierdzicie żę jest do bani, to poco wypowiadacie w ogóle o niej, nie wchodźcie tu i tyle. Albo wypowiadajcie sie w inny sposób. A nie piszecie takie bzdury, że aż słuchac was sie nie chce.

Jak już napisałem - forum jest od wyrażania opinii. A jakby się wypowiadali w tym temacie sami fani cof to nie byłoby tu żadnej obiektywnej opinii.

- Piękno Miłości - 08-20-2005

ok o zespole mozna sie wypowiadac w plusach i minusach.... ale nie wypada obrazac fanów czy tez ponizać...

- Tim - 08-20-2005

No dobijacie mnie. Ja was obrażam ? Laughing

Piękno Miłości napisał(a):jak ci sie nie podoba post to go nie czytaj wyłacz go. a nie pierdol jaki to ty piekny i głupi jestes... asshole...

Malina_Filth napisał(a):Tim stwierdzam, że niezdrovo podnieca cie temat o COF.. Laughing Uważaj żebyś przypadkiem kiły nie złapał, bo wkraczasz w kołyskę brudu,a nie w ,,plagę debilizmu’’...Pisz więcej jak cię to jara, opinie krytyki są baardzo ważne, nawet jeśli pochodzą z nizin intelektualnych...

Wam wystarczy dwa słowa powiedzieć krytyki o waszym ukochanym cof i już się gotujecie Tongue

- Ghost_82 - 08-20-2005

Tim napisał(a):
Ghost_82 napisał(a):Nie zapominajcie że są też dorośli fanI CoF 8) I raczej nie odejdą tak szybko z tego forum Big Grin Z reszta jak nie cierpicie tej klapeli, lub twierdzicie żę jest do bani, to poco wypowiadacie w ogóle o niej, nie wchodźcie tu i tyle. Albo wypowiadajcie sie w inny sposób. A nie piszecie takie bzdury, że aż słuchac was sie nie chce.

Jak już napisałem - forum jest od wyrażania opinii. A jakby się wypowiadali w tym temacie sami fani cof to nie byłoby tu żadnej obiektywnej opinii.

Zgadza sie że forum jest od wyrażania opinii. Tylko niech te opinie bedą wzgledne. Sądząc po temacie to jest adresowany głownie do fanów CoF. A jeżeli ktoś nim nie jest to niech wyraża swe opinie w normalny sposób. A nie wypisują że jest to kicz i tym podobne. Jak tak śadzi ktoś to niech to zachowa dla siebie albo niech pisze to w innym temacie. Jest tu z resztą taki temat "Która kapela pohańbiła rocka" Więc takie opinie mozna tam sobie wystawiać i nikt nie bedzie miał pretensji bo to bedzie wasze zdanie. Smile

- Beast King - 08-20-2005

Heh, wy to chyba ciągle nie łapiecie o co chodzi z tym forum, co nie?

- ReTuRn - 08-20-2005

Proponuję wypowiadać się negatywnie o cof w temacie z Pink Floyd. Będzie od razu lepszy porządek.

- aXe Rose - 08-20-2005

ReTuRn napisał(a):Proponuję wypowiadać się negatywnie o cof w temacie z Pink Floyd. Będzie od razu lepszy porządek.
Post miesiąca Angry

- Dani_COF - 08-20-2005

Credki forever !!

- Tim - 08-20-2005

Dani_COF napisał(a):Credki forever !!

Podła prowokacja