Forum Rockmetalshop
NAJLEPSZY HEAVY METALOWY GŁOS WSZECHCZASÓW !!! - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: NAJLEPSZY HEAVY METALOWY GŁOS WSZECHCZASÓW !!! (/thread-najlepszy-heavy-metalowy-g%C5%82os-wszechczas%C3%B3w)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

- aXe Rose - 06-26-2005

Lech napisał(a):chlopcze Korn to heavy metal jak z piz*y kombinerki wiec nie gadaj bzdur.
Kolejny kandydat do textu miesiąca 8) Laughing

- HIV - 06-26-2005

Rumian napisał(a):a chlopczyku nie widzisz nazwy topicu? wczytaj sie dokladnie :] tak? i co widzisz? a teraz zastanow sie nad kornem, przesluchaj albumy jakie wydal i porownaj to sobie np z Iron Maiden czy Judas Priest i co slychac roznice? jasne ze slychac :]

Twórczość KoRna zna,m na pamięć , Ironów nie lubie (nie moje pokolenie) a wrzodasa pryszcza słuchałem u kumpla . kilka fajnych piosenek a tak to średnio ale nie mówie że niefajnie

- ReTuRn - 06-26-2005

Cytat:Twórczość KoRna zna,m na pamięć , Ironów nie lubie (nie moje pokolenie) a wrzodasa pryszcza słuchałem u kumpla . kilka fajnych piosenek a tak to średnio ale nie mówie że niefajnie

Wiec tak:

1. Koledze chodzi o to, ze to nie heavt,a temat brzmi 'najlepsi heavy metalowy glos wszechczasow"

Dwa- Iron Priest to legenda, wiec u prosze nic nie mowic :>

3. Sa inne przymiotniki niz 'fajny', ktore w lepszym stopniu pozwalaja wyrazic swoje zdanie.

Czter- co ma pokolenie do sluchanej muzyki? Moj ulubiony zespol to Pink Floyd, ktory zostal zalozony, zanim bylem w planach dalekosieznych...

- Rumian - 06-26-2005

HIV napisał(a):
Rumian napisał(a):a chlopczyku nie widzisz nazwy topicu? wczytaj sie dokladnie :] tak? i co widzisz? a teraz zastanow sie nad kornem, przesluchaj albumy jakie wydal i porownaj to sobie np z Iron Maiden czy Judas Priest i co slychac roznice? jasne ze slychac :]

Twórczość KoRna zna,m na pamięć , Ironów nie lubie (nie moje pokolenie) a wrzodasa pryszcza słuchałem u kumpla . kilka fajnych piosenek a tak to średnio ale nie mówie że niefajnie
zaorac no po prostu .... "wrzodasa pryszcza" Evil or Very Mad Evil or Very Mad kurwa.... z reszta ja mowilem zebys porownal i zobaczyl ze korn to nie jest heavy metal! jak nie zrozumiales to sory bardzo ale ktos o takiej inteligencji nie odnajdzie sie na tym forum

- Lech - 06-26-2005

skoro juz wiesz chlopcze ze Korn to nie heavy to po co nadal brniesz w swoje glupstwa, zamiast przyznac sie do bledu? jesli nie lubisz heavy- ok, nikt nie zmusza, ale nie upowaznia Cie to do pisania glupot i zaslaniania sie "swoim zdaniem", bo takie bzdety mozesz pociskac co najwyzej Czarnej, albo innemu "agentowi" tegoz forum. poza tym nikt by Cie nie besztal gdybys po prostu powiedzial ze sie pomyliles, bo kazdy moze popelnic blad lub po prostu nie siedziec w temacie.

- Beast King - 06-26-2005

ReTuRn napisał(a):
Cytat:Twórczość KoRna zna,m na pamięć , Ironów nie lubie (nie moje pokolenie) a wrzodasa pryszcza słuchałem u kumpla . kilka fajnych piosenek a tak to średnio ale nie mówie że niefajnie

Czter- co ma pokolenie do sluchanej muzyki? Moj ulubiony zespol to Pink Floyd, ktory zostal zalozony, zanim bylem w planach dalekosieznych...

Może nasz nowy kolega też z czasem dorośnie do dobrej muzyki. Big Grin

- ReTuRn - 06-26-2005

Oby kiedys dorosl...

- aXe Rose - 06-26-2005

Lepiej by było dla niego, bo dzieciak nie wie co traci Laughing

- Szyszak - 06-26-2005

hegemon88 napisał(a):Chujowa ksywa, chujowy wokal, i pewnie jeszcze jest on pedalem. Zaorac!
A ty wypierdalaj stad, to jest true forum i tu pedalom i ich fanom mowimy zdecydowane NIE!!!

Ciekawosta: Robert Halford jest gejem Tongue

- Tomash - 06-26-2005

Szyszak napisał(a):
hegemon88 napisał(a):Chujowa ksywa, chujowy wokal, i pewnie jeszcze jest on pedalem. Zaorac!
A ty wypierdalaj stad, to jest true forum i tu pedalom i ich fanom mowimy zdecydowane NIE!!!

ale tworzy heteroseksualną muze Tongue

- aXe Rose - 06-27-2005

Tomash napisał(a):
Szyszak napisał(a):

ale tworzy heteroseksualną muze Tongue
Właśnie. Zawartość geja w jego utworach majaczy w pobliżu zera Smile

- MaFFej - 06-27-2005

A nich sobie będzie i kosmitą... Laughing najważniejsze, że jest świetnym wokalistą.

- Nivo - 06-27-2005

Eric Adams!
Laughing Laughing Laughing

- Lech - 06-27-2005

jakbys wykasowal te lolki pod wypowiedzia to byloby ok Wink

- Tomash - 06-27-2005

aXe Rose napisał(a):
Tomash napisał(a):...
Właśnie. Zawartość geja w jego utworach majaczy w pobliżu zera Smile

Jeden jedyny wyjątek: "Turbo lover" Laughing