-
aXe Rose - 06-26-2005
Lech napisał(a):chlopcze Korn to heavy metal jak z piz*y kombinerki wiec nie gadaj bzdur.
Kolejny kandydat do textu miesiąca 8)
-
HIV - 06-26-2005
Rumian napisał(a):a chlopczyku nie widzisz nazwy topicu? wczytaj sie dokladnie :] tak? i co widzisz? a teraz zastanow sie nad kornem, przesluchaj albumy jakie wydal i porownaj to sobie np z Iron Maiden czy Judas Priest i co slychac roznice? jasne ze slychac :]
Twórczość KoRna zna,m na pamięć , Ironów nie lubie (nie moje pokolenie) a wrzodasa pryszcza słuchałem u kumpla . kilka fajnych piosenek a tak to średnio ale nie mówie że niefajnie
-
ReTuRn - 06-26-2005
Cytat:Twórczość KoRna zna,m na pamięć , Ironów nie lubie (nie moje pokolenie) a wrzodasa pryszcza słuchałem u kumpla . kilka fajnych piosenek a tak to średnio ale nie mówie że niefajnie
Wiec tak:
1. Koledze chodzi o to, ze to nie heavt,a temat brzmi 'najlepsi
heavy metalowy glos wszechczasow"
Dwa- Iron Priest to legenda, wiec u prosze nic nie mowic :>
3. Sa inne przymiotniki niz 'fajny', ktore w lepszym stopniu pozwalaja wyrazic swoje zdanie.
Czter- co ma pokolenie do sluchanej muzyki? Moj ulubiony zespol to Pink Floyd, ktory zostal zalozony, zanim bylem w planach dalekosieznych...
-
Rumian - 06-26-2005
HIV napisał(a):Rumian napisał(a):a chlopczyku nie widzisz nazwy topicu? wczytaj sie dokladnie :] tak? i co widzisz? a teraz zastanow sie nad kornem, przesluchaj albumy jakie wydal i porownaj to sobie np z Iron Maiden czy Judas Priest i co slychac roznice? jasne ze slychac :]
Twórczość KoRna zna,m na pamięć , Ironów nie lubie (nie moje pokolenie) a wrzodasa pryszcza słuchałem u kumpla . kilka fajnych piosenek a tak to średnio ale nie mówie że niefajnie
zaorac no po prostu .... "wrzodasa pryszcza"

kurwa.... z reszta ja mowilem zebys porownal i zobaczyl ze korn to nie jest heavy metal! jak nie zrozumiales to sory bardzo ale ktos o takiej inteligencji nie odnajdzie sie na tym forum
-
Lech - 06-26-2005
skoro juz wiesz chlopcze ze Korn to nie heavy to po co nadal brniesz w swoje glupstwa, zamiast przyznac sie do bledu? jesli nie lubisz heavy- ok, nikt nie zmusza, ale nie upowaznia Cie to do pisania glupot i zaslaniania sie "swoim zdaniem", bo takie bzdety mozesz pociskac co najwyzej Czarnej, albo innemu "agentowi" tegoz forum. poza tym nikt by Cie nie besztal gdybys po prostu powiedzial ze sie pomyliles, bo kazdy moze popelnic blad lub po prostu nie siedziec w temacie.
-
Beast King - 06-26-2005
ReTuRn napisał(a):Cytat:Twórczość KoRna zna,m na pamięć , Ironów nie lubie (nie moje pokolenie) a wrzodasa pryszcza słuchałem u kumpla . kilka fajnych piosenek a tak to średnio ale nie mówie że niefajnie
Czter- co ma pokolenie do sluchanej muzyki? Moj ulubiony zespol to Pink Floyd, ktory zostal zalozony, zanim bylem w planach dalekosieznych...
Może nasz nowy kolega też z czasem dorośnie do dobrej muzyki.
-
ReTuRn - 06-26-2005
Oby kiedys dorosl...
-
aXe Rose - 06-26-2005
Lepiej by było dla niego, bo dzieciak nie wie co traci
-
Szyszak - 06-26-2005
hegemon88 napisał(a):Chujowa ksywa, chujowy wokal, i pewnie jeszcze jest on pedalem. Zaorac!
A ty wypierdalaj stad, to jest true forum i tu pedalom i ich fanom mowimy zdecydowane NIE!!!
Ciekawosta: Robert Halford jest gejem
-
Tomash - 06-26-2005
Szyszak napisał(a):hegemon88 napisał(a):Chujowa ksywa, chujowy wokal, i pewnie jeszcze jest on pedalem. Zaorac!
A ty wypierdalaj stad, to jest true forum i tu pedalom i ich fanom mowimy zdecydowane NIE!!!
ale tworzy heteroseksualną muze
-
aXe Rose - 06-27-2005
Tomash napisał(a):Szyszak napisał(a):hegemon88 napisał(a):Chujowa ksywa, chujowy wokal, i pewnie jeszcze jest on pedalem. Zaorac!
ale tworzy heteroseksualną muze 
Właśnie. Zawartość geja w jego utworach majaczy w pobliżu zera
-
MaFFej - 06-27-2005
A nich sobie będzie i kosmitą...

najważniejsze, że jest świetnym wokalistą.
-
Nivo - 06-27-2005
Eric Adams!
-
Lech - 06-27-2005
jakbys wykasowal te lolki pod wypowiedzia to byloby ok
-
Tomash - 06-27-2005
aXe Rose napisał(a):Tomash napisał(a):...
Właśnie. Zawartość geja w jego utworach majaczy w pobliżu zera 
Jeden jedyny wyjątek: "Turbo lover"