-
Kamael - 09-02-2005
wilk_fenriz napisał(a):ŻUBR jest najbardziej zajebistym browarem !!!!
Nigdy nie zrozumiem czym w tym przypadku wszyscy tak się zachwycają... Żubr w ogóle mi nie smakuje.
Pijam coś rzadko, ale ulubione to chyba Żywiec, Carlsberg, Heineken, Dębowe (mimo, że mocne, a takich nie pijam, to świetne), ostatnio Lech bardzo mi zasmakował.
Lechu, Ty coś kiedyś pisałeś, że jesteś z okolic Raciborza... Racibora piłeś? ;D
-
Wars - 09-02-2005
wilk_fenriz napisał(a):ŻUBR jest najbardziej zajebistym browarem !!!!
Piwom z kompanii mówimy stanowcze NIE!
-
Abadon - 09-03-2005
Ostatnio pije okocimy mocne - dobre, mocne i fajna nowa etykietka.
-
Valhalla - 09-03-2005
Abadon napisał(a):Ostatnio pije okocimy mocne - dobre, mocne i fajna nowa etykietka.
No i good.
Najlepsze piwo w koncu
-
Wars - 09-03-2005
Valhalla napisał(a):Abadon napisał(a):Ostatnio pije okocimy mocne - dobre, mocne i fajna nowa etykietka.
No i good.
Najlepsze piwo w koncu

O rany, przeca podjeżdża spirytem na kilometr.
-
Abadon - 09-03-2005
warsadal napisał(a):Valhalla napisał(a):Abadon napisał(a):Ostatnio pije okocimy mocne - dobre, mocne i fajna nowa etykietka.
No i good.
Najlepsze piwo w koncu

Spirytem to wali tatra (ostatnio)
-
Valhalla - 09-03-2005
warsadal napisał(a):Valhalla napisał(a):Abadon napisał(a):Ostatnio pije okocimy mocne - dobre, mocne i fajna nowa etykietka.
No i good.
Najlepsze piwo w koncu

A tam

dobre jest!
O to to to wyzej tez!
-
Abadon - 09-03-2005
Valhalla napisał(a):warsadal napisał(a):Valhalla napisał(a):Abadon napisał(a):Ostatnio pije okocimy mocne - dobre, mocne i fajna nowa etykietka.
No i good.
Najlepsze piwo w koncu

A tam
dobre jest!
O to to to wyzej tez!
znaczy się tatra ?
-
Lech - 09-03-2005
Kamael napisał(a):wilk_fenriz napisał(a):ŻUBR jest najbardziej zajebistym browarem !!!!
Nigdy nie zrozumiem czym w tym przypadku wszyscy tak się zachwycają... Żubr w ogóle mi nie smakuje.
Pijam coś rzadko, ale ulubione to chyba Żywiec, Carlsberg, Heineken, Dębowe (mimo, że mocne, a takich nie pijam, to świetne), ostatnio Lech bardzo mi zasmakował.
Lechu, Ty coś kiedyś pisałeś, że jesteś z okolic Raciborza... Racibora piłeś? ;D
Mialem okazje na koncercie TSA, na dniach Raciborza gdzies w maju. Rewelka to to nie byla, ale sadze ze to za sprawka pomyslowych sprzedawcow, ktorzy na tego typu imprezach dolewaja wody

Z butelki okazji jeszcze nie mialem, ale nieomieszkam zapewne
-
Morte - 09-03-2005
Hmm... ja lubię okocim (szczególnie palone), zielonego leszka, żuberka, Heinekena...
A z takich bardziej swojskich to Kasztelan i Grunwald
-
Tomash - 09-03-2005
Morte napisał(a):Hmm... ja lubię okocim (szczególnie palone),
O!
Wreszcie jest powszechnie dostępny jakiś pożądny, ciemny browar. I w dodatku całkiem niezły
-
Valhalla - 09-03-2005
Abadon napisał(a):znaczy się tatra ?
no tatra jest ohydna, gdzies tam wczesniej juz pisalam
-
Szyszak - 09-03-2005
Debowe Mocne, Okocim Mocne, Warka Strong, a z tanszych Zurb albo Lech.
-
Lech - 09-03-2005
Szyszak napisał(a):Debowe Mocne, Okocim Mocne, Warka Strong, a z tanszych Zurb albo Lech.
Lech nalezy u Ciebie do piv tanich/tanszych? Zubr to tak, ale Lech nie bardzo.
-
wilk_fenriz - 09-03-2005
heh żubr rosnie w siłe- pucha kosztuje juz 2,39 - kiedys było mniej- okocim palone jest faktycznie całkiem niezłe- no i zajebista reklama z kawałkiem dance of the knights