Forum Rockmetalshop
Punk ... Wyglad i Zachowanie ?? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Punk/Hardcore (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-punk-hardcore)
+--- Wątek: Punk ... Wyglad i Zachowanie ?? (/thread-punk-wyglad-i-zachowanie)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

- Krzychun - 01-10-2007

nie

- balzac - 01-10-2007

SpekToR napisał(a):
Cytat:Nie znajdziesz tu przyjaciół.
mozesz jaśniej
Chciałeś, żeby Krzychun napisał Ci 'wypierdalaj'? Laughing

Odpowiedz ziom na moje pytanie Wink

- Prisca - 01-10-2007

Chłopaki, proszę nie zjedzcie go na drugie śniadanie, ani na trzecie. Ani na żadne inne.

- SpekToR - 01-10-2007

Cytat:Chciałeś, żeby Krzychun napisał Ci 'wypierdalaj'?

Odpowiedz ziom na moje pytanie
co na mam ci napisać zeby zadowolic twoja ambicje?/

- balzac - 01-10-2007

I gatunek Łosia
SpekToR napisał(a):Są łosie totalne noszące czarne stroje, agrafki po 100 naszywek na prawie każdym wolnym skrawku plecaka obwieszeni tym wszystki, zapominają o jednym ze PUNX jest sposobem myślenia i stylem życia (zachowania) a nie tylko rodzajem garderoby.

II gatunek Łosia
SpekToR napisał(a):Znam z autposji kilku świetnych ludzi dla których "ciuszki" sa zbędne a swoim stylem bycia udowadniają ze PUNX to brzmi dumnie!
A teraz proste pytanie: którą odmianą łosia jesteś?
Jeżeli jesteś tą drugą odmianą to odpowiedz na wcześniej zadane przez mnie pytanie: czy swoim stylem bycia udowadniasz, że PUNX to brzmi dumnie?
Ostatnie pytanie: zdajesz sobie w jakiej epoce żyjesz?

A wracając do tych sympatycznych zwierząt z rodziny jeleniowatych to wyczytałem, że mają dobry węch, a słaby słuch i wzrok.

Cytat:co na mam ci napisać zeby zadowolic twoja ambicje?/
Pod względem językowym 'świetne' pytanie zadałeś.
Piszesz tekst (nie oceniam teraz czy mądry czy głupi), ktoś się do niego odwołał i zadał Ci pytanie. Ty odpowiadasz bez uzasadnienia, albo na zasadzie 'pytaniem na pytanie'.

- Sobota - 01-10-2007

Kurwa ja myślałem ,ze punki to kolesie majacy wszstko w dupie którzy jebiana jakąkolwiek forme autorytetu, ale widze ,ze się myliłem ;]. Bo w sumei w tym wszystkim chodizło o doba zabawe i to był wygłup który się upowszechnił. Widocznie ,zeby byc punkiem też trzeba być true Angry .

- balzac - 01-10-2007

Po za tym 'punk nie ulega schematom', a większość tych true punkowych kapel gra według schematu 'trzy akordy darcie mordy' Big Grin .
Dlatego sama muzyka już dawno się skończyła. Wink

- SpekToR - 01-10-2007

balzac troszke ci to zajeło,pragniesz odpowiedzi to ci ją dam
jestem dumny z tego kim jestem i co soba prezentuje mozesz sie nabijać jak chcesz ale ja wiem jedno punx to człowiek o poglądach i sposobie postepowania jedyny w swoim rodzaju
w moim pierwszym poscie chciałem napisać ze nienajważniejsze jest to jak sie ubiezesz tylko to co masz w głowie i w sercu bo tego nieodbierze ci nikt

- RamzeS - 01-10-2007

Kurwa,słyszaleś kiedyś o znakach przestankowych ? Neutral

- balzac - 01-10-2007

SpekToR napisał(a):nienajważniejsze jest to jak sie ubiezesz tylko to co masz w głowie i w sercu bo tego nieodbierze ci nikt
Bardzo mądre słowa Smile . Mam nadzieje, że masz coś w sercu, ale w głowie to jeszcze za wiele nie masz.

'Kto się nie wkurwia ten nie jest punkiem
i chuj' - by Hercklekot Big Grin .

Jakich kapel słuchasz Spektorze?

- -Rene- - 01-10-2007

SpekToR napisał(a):nienajważniejsze jest to jak sie ubiezesz tylko to co masz w głowie i w sercu bo tego nieodbierze ci nikt
Fajny z Ciebie chłopak musi być. Tak odkrywczy, zaskakujący świeżością możnaby rzec.
A tak btw; aż mnie korci żeby zapytać, co też prawdziwy panczur ma w sercu i w umyśle. Dobra, to zapytam: co też prawdziwy panczur ma w sercu i w umyśle?

- The_hanged_man - 01-10-2007

SpekTor napisał(a):PUNX to brzmi dumnie

Śmieć to rzeczywiście brzmi dumnie.

- SpekToR - 01-10-2007

zawile by to wymieniać,
wiesz moze masz racje wiem co chciałem usłyszec od @Krzychun-a,

Cytat:Śmieć to rzeczywiście brzmi dumnie.
TAK DOKŁADNIE

- balzac - 01-10-2007

-Rene- napisał(a):Dobra, to zapytam: co też prawdziwy panczur ma w sercu i w umyśle?
W żołądku dragi i alkohol, a jak wiadomo przez żołądek do serca.

- Sobota - 01-11-2007

^ denaturat mózg zjadł albo klej ;] .