-
Sacred - 10-09-2007
hip hip hurrrrra

spoko spoko został jeszcze zoltan
-
Valhalla - 10-09-2007
przemek.
-
Sacred - 10-09-2007
Cytat:Ostatnio zarejestrował się STIG No.2
-
Tomash - 10-09-2007
-
balzac - 10-09-2007
Może lepiej by było gdyby Kamil założył sobie konto o nazwie DonKamillo, a za rok wyznał wszystkim, że on i Stig to ta sama persona...
-
Sobota - 10-09-2007
Sobota napisał(a):Krzychun napisał(a):[quote="Sobota"]a nie byli ? Celem obydwu jest zkliwidowanie m.in stosunkow kapitalistycznych
Znasz tego pana?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Murray_Rothbard
Polecam jego książki,zwłaszcza historię pieniądza.
Nie mówie o anarchokapitalistach. Mowie o socjalistach i w ramach tego ruchu powstał anarchizm, bo pierwsi działali m.in z marksem ,później nastąpiły rozłamy (tak samo jak wśrod komunistów mamy kolesi od mao, lenina czy trockiego)
-
Zoltan - 10-09-2007
Sacred napisał(a):hip hip hurrrrra
spoko spoko został jeszcze zoltan 
Spierdalaj. Nie mam sobie nic do zarzucenia

Ostrzeżeń nie dostałem, więc bez takich mi tu
-
Aexalven - 10-09-2007
Jutro wynije 666 dzien Zoltana na forum xD Najlepszego xD
-
Zoltan - 10-11-2007
thx thx
-
Eulogy - 10-11-2007
onet.pl napisał(a):W związku z podejrzeniem zawleczenia do Polski choroby zakaźnej (...), polecam wszczęcie dochodzenia epidemiologicznego i podjęcia wszelkich niezbędnych czynności wobec Pana Aleksandra Kwaśniewskiego, byłego prezydenta, w celu wyjaśnienia, czy zaistniała sytuacja grozi rozprzestrzenieniem się zakażenia oraz ustalenie, czy osoby kontaktujące się z chorym nie wymagają podjęcia wobec nich działań zapobiegawczych lub skierowania ich na leczenie"
-
Zoltan - 10-11-2007
Ej kurwa, gdzieś była wiadomość (chyba na onecie), pod tytułem w stylu "Sanepid zbada tajemniczą chorobę z Filipin"

-
Morgenstern - 10-12-2007
Zoltan napisał(a):Ej kurwa, gdzieś była wiadomość (chyba na onecie), pod tytułem w stylu "Sanepid zbada tajemniczą chorobę z Filipin" 

A teraz jest:
http://wiadomosci.onet.pl/1622716,11,item.html
-
Sacred - 10-12-2007
sranie w banie
-
KlaudiaVanKilmister - 10-15-2007
Nie chce mi sie poszukac, wiec pytam sie was. Czy utwor "Personal Jesus" to piosenka Depeche Mode,czy Johnny'ego Cash'a?
-
Valhalla - 10-15-2007
ja pierdole.