-
balzac - 09-27-2007
No nie wiem, może zaczął myć włosy?
-
-Rene- - 09-27-2007
O widzisz... i to już bliżej
-
Tomash - 09-27-2007
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):tesknie za returnem, chcialbym zeby wrocil na forum
Return sie na gondolinie udziela(udzielał?)
-
KubusPuchatek - 09-27-2007
Udziela, udziela
-
Necro Desecrator - 09-27-2007
Tomash napisał(a):IstnyKurwaRomantyk napisał(a):tesknie za returnem, chcialbym zeby wrocil na forum
Return sie na gondolinie udziela(udzielał?)
A ten gondolin to zdaje się jest mocno pozerskie forum,no nie? :?
-
raf667 - 09-29-2007
Haha,byłem dziś na polach mokotowskich,jakaś impreza RMF FM.Tedunio grał,fajnie było same hiciory: "Drin za drinem", "Mam to co ty", "Bezele", "Mercedes S600", "Air max classic", "Blask" itd. Potem jeszcze Jamal był ale zwineliśmy sie coś oszamać.Aha,widziałem zajebistego pit bulla red nose,cane corso i młodego amstaffa =]
-
Morgenstern - 09-29-2007
A mnie wczoraj Krisiun z Vaderem rozwalili. W nie jednej "wojnie" brało sie już udział, ale dawno dupska nikt mi tak nie skopał.
Wybiera się może ktoś z forum na jakiś któryś z koncertów w ramach Blitzkrieg'a, albo był w Warszawie, Łodzi, lub wczoraj w Lublinie?
-
Blood - 09-29-2007
Łahaha, ja też byłam na Polach dziś. Wracałam w doborowym towarzystwie rasowych Panów po chemioterapi, radośnie skandujących 'C-C-C-W-K-C-W-K-S Legia!'
-
Flying Corpse - 09-30-2007
Morgenstern napisał(a):A mnie wczoraj Krisiun z Vaderem rozwalili. W nie jednej "wojnie" brało sie już udział, ale dawno dupska nikt mi tak nie skopał.
Wybiera się może ktoś z forum na jakiś któryś z koncertów w ramach Blitzkrieg'a, albo był w Warszawie, Łodzi, lub wczoraj w Lublinie? 
zadziwiające,że w żadnej relacji "fana vadera" nie pojawiła sie ani jedna wzmianka o Incantation
-
Morgenstern - 09-30-2007
Cytat:zadziwiające,że w żadnej relacji "fana vadera" nie pojawiła sie ani jedna wzmianka o Incantation
Szczerze mówiąc to tak średnio wypadli. Chociaż lepiej od Funerusa (którego skład poza wokalem niczym się nie różni). Pod sceną starało się coś tam rozruszać może z 10 osób góra (wśród nich ja, a jak!), a reszta to albo sobie na piwku siedziała, albo stali z tyłu i patrzyli.
-
XdkyX - 10-02-2007
podobno Ian Mackaye niezyje, szkoda goscia :/
-
Krzychun - 10-03-2007
Torwar jest zajebisty,nie inaczej! Spodek może spierdalać,albo lepiej niech się rozsypie
Aha,i dworzec centralny całkiem sympatyczny jest w nocy,nie wiem na co ludzie narzekają
-
balzac - 10-03-2007
Krzychun napisał(a):Aha,i dworzec centralny całkiem sympatyczny jest w nocy,nie wiem na co ludzie narzekają 
Narzekają, bo to Warszawa.
I jak tam po koncercie zespołu Dream Theater?
-
Krzychun - 10-03-2007
balzac napisał(a):Narzekają, bo to Warszawa.
W sumie jak przyjechałem po 15.00 to faktycznie był tłok,ale na Katowickim dworcu jest 100x większy syf. Z powrotem miałem pociąg 4.10 nad ranem to perony były puste,w ogóle luz.
A koncert zajebisty,Symphony X też zabiło.
-
Przemek87 - 10-03-2007
idą wybory a więc troche wyborczej klasyki
http://youtube.com/watch?v=f7xwZrzaoU4
ahh ci źli fani slipknot