-
Headless cadaver - 09-12-2007
Opowiadaj
-
The Stig - 09-13-2007
może mi ktoś talking kto kurwa mianował warsadala jako moderatora tego forum ? przecież on sie kurwa totalnie nie nadaje na tą posadę... jedyne co mu wychodzi na tym forum to nieobecność.
-
statekx - 09-13-2007
The Stig napisał(a):może mi ktoś talking kto kurwa mianował warsadala jako moderatora tego forum ?
Ja
-
Tomash - 09-13-2007
The Stig napisał(a):może mi ktoś talking
-
IstnyKurwaRomantyk - 09-13-2007
Cytat:może mi ktoś talking kto kurwa mianował warsadala jako moderatora tego forum ?
ja
-
RamzeS - 09-13-2007
W sumie jo tyż.
-
Valhalla - 09-14-2007
i pewnie ja.
-
Headless cadaver - 09-14-2007
The Stig napisał(a):może mi ktoś talking kto kurwa mianował warsadala jako moderatora tego forum ? przecież on sie kurwa totalnie nie nadaje na tą posadę... jedyne co mu wychodzi na tym forum to nieobecność.
Ty byś za to był zajebisty.
Panie Warsadal, pan się nie boi. Połowa forum za panem stoi!
-
IstnyKurwaRomantyk - 09-14-2007
Stig podziekuj mi, ale juz kurwa
-
Wars - 09-14-2007
The Stig napisał(a):może mi ktoś talking

Stig, ostrzegaj, proszę.
Cytat:kto kurwa mianował warsadala jako moderatora tego forum ? przecież on sie kurwa totalnie nie nadaje na tą posadę... jedyne co mu wychodzi na tym forum to nieobecność.
A co ci nie pasuje? Mój poprzedni, skierowany do ciebie, post? Cóż, wytłumaczę to łopatologicznie:
- masz 5 (słownie: pięć) ostrzeżeń;
- to dosyć dużo;
- jeśli ktoś ma taką ilość ostrzeżeń, a w jego zachowaniu nie widać poprawy, to chyba znak, że działania prewencyjne czy dodawane wciąż nowe ostrzeżenia zwyczajnie nie skutkują, ajt?
- innymi słowy: jeśli ktoś zachowuję się nieodpowiednio- grozi mu ostrzeżenie, tobie grozi bezpośrednio ban.
To chyba tyle. Mam ciekawsze zajęcia w piątkowy wieczór, niż rozmawianie z tobą.
-
The Stig - 09-14-2007
tak, grozi ostrzeżenie, chyba tylko mi... nikt kurwa nie dostaje ostrzeżeń - za wyjątkiem mnie - ba nawet co niektórym likwidujesz je... wiec o czym ty mi tu bedziesz pierdolił, żes jedyny sprawiedliwy...
-
Eulogy - 09-14-2007
Zaczyna robić się dramatycznie. Napięcie rośnie. W oczach czytelników gromadzi się strach. Co będzie dalej?
-
The Stig - 09-14-2007
koniec świata
-
Tomash - 09-14-2007
The Stig napisał(a):tak, grozi ostrzeżenie, chyba tylko mi... nikt kurwa nie dostaje ostrzeżeń - za wyjątkiem mnie - ba nawet co niektórym likwidujesz je... wiec o czym ty mi tu bedziesz pierdolił, żes jedyny sprawiedliwy...
ostatniego warna to akurat ja Ci dalem. Przemkowi zresztą też, więc nie pitol że nikt nie dostaje warnów oprócz Ciebie
-
The Stig - 09-14-2007
o Ty kurwa
nie mogłeś pierdolnąć od razu 666