-
The Stig - 08-22-2006
ciekawe jakby wyglądało nasze wspolne spotkanie

nasze mam na mysli forumowiczów o najbardziej wrogim nastawieniu do innych

to by musiało być interesujące
-
Książę 2 - 08-22-2006
Necro Desecrator napisał(a):Kolega Ksionrze jawi mi się jako postać żywcem wyjęta z filmów akcji klasy B rodem z lat 80.Sam skromnie siebie opisał jako ,,dobrze zbudowany,niebieskooki blondyn",któremu doprawdy niewiele jest w stanie zagrozić ,gdyż - ,,ekipki latające na dziesionę raczej mają minimum zmysłu percepcji i wybierają "lamusów".Jako ,ze koleje losu zdaja sie niemożliwymi do przewidzenia,nasz hero przygotowany jest i na taki niemiły(dla dresów?) bieg wydarzen - ,,Gdybym znalazł się w takiej sytuacji skorzystałbym z umiejętności które przez lata niespokojnego zycia nabyłem".No tak,zapewne wychowywany przez mnichów Shaolin,juz od wczesnego dziecinstwa zmuszony był do ciagłych konfrontacji ze ,,złymi ludzmi" w imie sprawiedliwości.Po ataku Vomitora,czy tez po użyciu przez Kela słowa,,Aryjczyk" w topicu o K88,Ksionrze niczym Superman chyżo przybył bronić biednych i uciśnionych ,wykazujac w swych postach zaangazowanie godne Michaela Dudikoffa ze swych ,,najlepszych" lat.Jak przystało na prawdziwego macho jest on równiez indywidualistą pogardliwie spoglądającym na otaczający go,pełen nieprawości świat- nie ma tematu by nie padły słowa w rodzaju ,,w dupie mam 98% uzytkowników ", ,,że przysłowiowe gówno mnie obchodzą wasze wzajemne koligacje i takie samo gówno w zasadzie obchodzą mnie powody niesnasek pomiędzy poszczególnymi uzytkownikami forum".Nie wiem jak wy,ale ja czekam na więcej! Kill!!
OH YEAH!!! To właśnie ja!!! I nie mnichów Shaolin a twardych kryminalistów z Bronxu. I pomyśleć że miałem cię za mądralę, a to ty pierwszy rozkminiłeś wizerunek jaki starałem się zbudować! Taki badass brutalfucker. Coś ala połączenie Clinta Eastwooda i Marka Kondrata z filmów gdzie nie był tatusiem a udawał twardziela. Aye, man, to ja.
Edit. Aha, i czy jak przystało na prawdziwego naśladowcę Charlesa Bronsona mówiłem już że "gówno mnie obchodzi co myslisz na mój temat"? I w zasadzie 99% użytkowników tego forum (liczbę zwiększyłem, trzeba byc coraz twardszym i czesać się na bok). Hehe, now thats fun!
-
Wars - 08-22-2006
^ Teraz wszystko obracasz w żart, ale nie da się nie zauważyć jak usilnie kreowałeś swój wizerunek na:
a) zmęczonego intelektualistę
b) twardziela (tekty typu: "mogę sie z tobą spotkać, z chęcią wgniotę cie w beton")
Twój portret nakreślony przez ND był niestety bardzo trafny.
-
Książę 2 - 08-22-2006
A czy zaprzeczam?
Nabijanie się z siebie włączam w zagadnienie nabijania się z ludzi, a zestawienie cytatów (wyrwanych z kontekstu poszczególnych rozmów czy nie - nie ma to znaczenia, liczy się dobre zestawienie) kreśli iście idiotyczny wizerunek okraszony kąśliwymi uwagami. Generalnie gość odwalił kawał dobrej roboty toteż pośmiewam się z tego tak, jak śmiałbym się z podobnego numeru wyciętego jakiemukolwiek innemu użytkownikowi/użytkowniczce forum. A każdego dałoby radę w mniejszym czy większym podsumować w podobny sposób.
AHa, jakżebym mógł zapomnieć, gdzie moje maniery: Necro - twoja stara.
-
Necro Desecrator - 08-22-2006
Książę 2 napisał(a):A czy zaprzeczam?
Nabijanie się z siebie włączam w zagadnienie nabijania się z ludzi, a zestawienie cytatów (wyrwanych z kontekstu poszczególnych rozmów czy nie - nie ma to znaczenia, liczy się dobre zestawienie) kreśli iście idiotyczny wizerunek okraszony kąśliwymi uwagami. Generalnie gość odwalił kawał dobrej roboty toteż pośmiewam się z tego tak, jak śmiałbym się z podobnego numeru wyciętego jakiemukolwiek innemu użytkownikowi/użytkowniczce forum. A każdego dałoby radę w mniejszym czy większym podsumować w podobny sposób.
Troche racji masz,ale przesadzasz mówiac ,ze kazdego dałoby sie w ten sposób przedstawic - akurat w twoim przypadku wizerunek jaki raczyłem przyblizyc wrecz nachalnie sie nasuwał. Nie mysl jednak ,ze rzeczywiscie mam coś do Ciebie jako o s o b y.Bynajmniej.W środowisku takim jak fora internetowe niezmiernie trudno jest wlasciwie ocenić człowieka ,choćby dlatego ,iz zbyt wiele masek przywdziewa siadajac do kompa(choc nie kazdy tak robi),a sam pobyt tutaj jest ujęty w szczególną formę- własciwa tresc postów + awatar& podpis ,i juz te dwa ostatnie czynniki wystarcza by podswiadomie wyrobic sobie opinie na temat danej osoby(Ot,chocby Rene,z ktora wlasciwie slowa nei zamieniłem,przez swój legendarny podpis zraziłą mnie do siebie) A gdy,daj Boże,jeszcze z tresci wyłania sie postac wybijajaca sie z forumowej szarzyzny no to na 95% wszyscy albo zaczna po niej jechac albo włazic jej w tyłek.Ty jak widac idealnei wpasowałes sie w opcje nr1.Powodzenia
-
Książę 2 - 08-22-2006
I bardzo dobrze że nie jestem osobą o której można pomyśleć że możliwe jest wchodzenie jej w tyłek. Pozdrowienia dla wszystkich z luźniejszymi odbytami.
-
Valhalla - 08-22-2006
-Rene- napisał(a):Ręce mi opadły[...]
bardzo mnie to cieszy, mam nadzieje, ze nie bedziesz w stanie nic wiecej napisac.
Nie bede dluzej dyskutowac z kims kto nie zna jezyka polskiego.
Twoje slowa zostaly przerzucone na grunt prywatny i tyle. Stalo sie to jasne po durnym komentarzu Kisiela na temat tego gdzie i u kogo Vomit szuka noclegu.
-
balzac - 08-22-2006
Normalnie telenowela, albo co gorsza rialiti szoł
-
The Stig - 08-22-2006
balzac napisał(a):Normalnie telenowela, albo co gorsza rialiti szoł 
moda na sukces
-
Ghost_82 - 08-22-2006
Moda na sukces, to pryszcz w porównaniu z tym co tu się dzieje
-
IstnyKurwaRomantyk - 08-22-2006
Pieprzenie glupot, Valhalla i Rene ustawcie sie gdzies i rozwiazcie sprawe, bo wywlekanie brudow obyczajowo-noclegowych jest ze wszech miar chujowe
-
KISIEL - 08-22-2006
Hmm. Tutaj chyba nie chodzi o sprawy "noclegowe"... To akurat była przysłowiowa zwała
-
Necro Desecrator - 08-22-2006
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):wywlekanie brudow obyczajowo-noclegowych jest ze wszech miar chujowe
Dlaczego? Istnieje w ogóle jakies kryterium okreslające co w środowisku internetowego forum jest chujowe, a co nie?
-
IstnyKurwaRomantyk - 08-22-2006
Serdecznie pierdoli mnie to o co tutaj chodzi, ale dyskusja na ten temat moglaby juz zostac zakonczona
EDIT:
Cytat:Dlaczego? Istnieje w ogóle jakies kryterium okreslające co w środowisku internetowego forum jest chujowe, a co nie?
Oceniam co jest chujowe z mojego wlasnego punktu widzenia, bo innego nie mam
-
Wars - 08-22-2006
Zabawne jest to, że najbardziej wkurzają się ci, których "tak to wszystko pierdoli".