-
Lech - 06-25-2005
HIV napisał(a):Ciągle piszecie o starszych wokalistach !! Wg mnie najlepszy jest HIV z KoRna , Ktoś wspomniał jush o wokaliście Slipknota . Tą są teraz najlepsi wokaliści .
Może patrząc na KoRna w kategorii całokształtu muzycznego , może się wydawać żę zespół z B-Town nie pasuje do tego tematu . Ale kto słuchał ich pierwszej płyty , troche drugiej i trzeciej to wie o co mi chodzi , i naprawdę Jonathan Davis zasługuje na to by go tu wymienić 8)

kolejny przodownik

to jakies oblezenie? zarty?
-
Nevermore - 06-25-2005
HIV napisał(a):Ciągle piszecie o starszych wokalistach !! Wg mnie najlepszy jest HIV z KoRna , Ktoś wspomniał jush o wokaliście Slipknota . Tą są teraz najlepsi wokaliści .
Może patrząc na KoRna w kategorii całokształtu muzycznego , może się wydawać żę zespół z B-Town nie pasuje do tego tematu . Ale kto słuchał ich pierwszej płyty , troche drugiej i trzeciej to wie o co mi chodzi , i naprawdę Jonathan Davis zasługuje na to by go tu wymienić 8)
TAK!Masz calkowita rację!HIV bije na glowe wszystkich starych, zapyzialych dziadow!A w dodatku korn gra czysty hejwi metal, wienc spokojnie mozna jego wokaliste wymienic w temacie o najlepszych wokalistach z tegoż gatunku!Sława!. Hell yeah!Keep rockin'!
-
aXe Rose - 06-25-2005
Nevermore napisał(a):HIV napisał(a):Ciągle piszecie o starszych wokalistach !! Wg mnie najlepszy jest HIV z KoRna , Ktoś wspomniał jush o wokaliście Slipknota . Tą są teraz najlepsi wokaliści .
TAK!Masz calkowita rację!HIV bije na glowe wszystkich starych, zapyzialych dziadow!A w dodatku korn gra czysty hejwi metal, wienc spokojnie mozna jego wokaliste wymienic w temacie o najlepszych wokalistach z tegoż gatunku!Sława!. Hell yeah!Keep rockin'!
Nie inaczej!

Halford, Osbourne, Lant, Kilmister czy Hetfield to przy nim banda kmiotów.
Do HIV'a: żal dupę ściska :?
-
Rumian - 06-25-2005
uuu bluźnisz synu, bluźnisz... zaorać!
-
ReTuRn - 06-25-2005
Dobra, koniec pieprzenia o tym miaczacym cwelu z chujowego zespolu. Koles i tak nie znajdzie sensownych argumentow...
-
hegemon88 - 06-25-2005
HIV napisał(a):Wg mnie najlepszy jest HIV z KoRna ,
Chujowa ksywa, chujowy wokal, i pewnie jeszcze jest on pedalem. Zaorac!
A ty wypierdalaj stad, to jest true forum i tu pedalom i ich fanom mowimy zdecydowane NIE!!!
-
Nivo - 06-25-2005
Nevermore napisał(a):HIV napisał(a):Ciągle piszecie o starszych wokalistach !! Wg mnie najlepszy jest HIV z KoRna , Ktoś wspomniał jush o wokaliście Slipknota . Tą są teraz najlepsi wokaliści .
Nevermore, jesteś dobrawdy zajebisty!
Uśmiełałem się do łez jak koń!

-
Nivo - 06-25-2005
ReTuRn napisał(a):miaczacy cwel
Fakt!
-
HIV - 06-26-2005
Chujowa ksywa, chujowy wokal, i pewnie jeszcze jest on pedalem. Zaorac!
A ty wypierdalaj stad, to jest true forum i tu pedalom i ich fanom mowimy zdecydowane NIE!!![/quote]
Ty może sam jesteś pedałem ? A chujowa ksywa ? Sp[list=]jrz na swoja !! [/list][/list]
-
statekx - 06-26-2005
Dla mnie bezkonkurencyjny glos ma Aaron Stainthorpe z My Dying Bride
-
ReTuRn - 06-26-2005
Cytat:Ty może sam jesteś pedałem ? A chujowa ksywa ? Sp[list=]jrz na swoja !! [/list][/list]
Ciezko sie uzywa tagow?
-
Rumian - 06-26-2005
hegemon88 napisał(a):i pewnie jeszcze jest on pedalem. Zaorac!
hmm pedalem

fajny dresik nie?

wyjebisty kolorek
-
HIV - 06-26-2005
ReTuRn napisał(a):Cytat:Ty może sam jesteś pedałem ? A chujowa ksywa ? Sp[list=]jrz na swoja !! [/list][/list]
Ciezko sie uzywa tagow?
Sorki coś mi sie spieprzyło . A wy co tacy nerwowi jesteście ? ja tylko napisałem swoje zdanie i jakoś nie neguję waszych opinii . Ja tylko coś napisałem i od razu ja dostałem opierdol i zbesztaliście KoRna . Coś jest nie halo . Nie musicie nowego tak odrazu ochrzaniać za jego własne zdanie którym chciał się z innymi podzielić
-
Rumian - 06-26-2005
a chlopczyku nie widzisz nazwy topicu? wczytaj sie dokladnie :] tak? i co widzisz? a teraz zastanow sie nad kornem, przesluchaj albumy jakie wydal i porownaj to sobie np z Iron Maiden czy Judas Priest i co slychac roznice? jasne ze slychac :]
-
Lech - 06-26-2005
chlopcze Korn to heavy metal jak z piz*y kombinerki wiec nie gadaj bzdur.