Forum Rockmetalshop
NAJLEPSZY HEAVY METALOWY GŁOS WSZECHCZASÓW !!! - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: NAJLEPSZY HEAVY METALOWY GŁOS WSZECHCZASÓW !!! (/thread-najlepszy-heavy-metalowy-g%C5%82os-wszechczas%C3%B3w)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

- Lech - 06-25-2005

HIV napisał(a):Ciągle piszecie o starszych wokalistach !! Wg mnie najlepszy jest HIV z KoRna , Ktoś wspomniał jush o wokaliście Slipknota . Tą są teraz najlepsi wokaliści .
Może patrząc na KoRna w kategorii całokształtu muzycznego , może się wydawać żę zespół z B-Town nie pasuje do tego tematu . Ale kto słuchał ich pierwszej płyty , troche drugiej i trzeciej to wie o co mi chodzi , i naprawdę Jonathan Davis zasługuje na to by go tu wymienić 8)

Laughing Laughing Laughing kolejny przodownik Laughing Laughing Laughing to jakies oblezenie? zarty?

- Nevermore - 06-25-2005

HIV napisał(a):Ciągle piszecie o starszych wokalistach !! Wg mnie najlepszy jest HIV z KoRna , Ktoś wspomniał jush o wokaliście Slipknota . Tą są teraz najlepsi wokaliści .
Może patrząc na KoRna w kategorii całokształtu muzycznego , może się wydawać żę zespół z B-Town nie pasuje do tego tematu . Ale kto słuchał ich pierwszej płyty , troche drugiej i trzeciej to wie o co mi chodzi , i naprawdę Jonathan Davis zasługuje na to by go tu wymienić 8)

TAK!Masz calkowita rację!HIV bije na glowe wszystkich starych, zapyzialych dziadow!A w dodatku korn gra czysty hejwi metal, wienc spokojnie mozna jego wokaliste wymienic w temacie o najlepszych wokalistach z tegoż gatunku!Sława!. Hell yeah!Keep rockin'!

- aXe Rose - 06-25-2005

Nevermore napisał(a):

TAK!Masz calkowita rację!HIV bije na glowe wszystkich starych, zapyzialych dziadow!A w dodatku korn gra czysty hejwi metal, wienc spokojnie mozna jego wokaliste wymienic w temacie o najlepszych wokalistach z tegoż gatunku!Sława!. Hell yeah!Keep rockin'!
Nie inaczej! Big Grin Halford, Osbourne, Lant, Kilmister czy Hetfield to przy nim banda kmiotów.

Do HIV'a: żal dupę ściska :?

- Rumian - 06-25-2005

uuu bluźnisz synu, bluźnisz... zaorać! Evil or Very Mad Evil or Very Mad

- ReTuRn - 06-25-2005

Dobra, koniec pieprzenia o tym miaczacym cwelu z chujowego zespolu. Koles i tak nie znajdzie sensownych argumentow...

- hegemon88 - 06-25-2005

HIV napisał(a):Wg mnie najlepszy jest HIV z KoRna ,

Chujowa ksywa, chujowy wokal, i pewnie jeszcze jest on pedalem. Zaorac!
A ty wypierdalaj stad, to jest true forum i tu pedalom i ich fanom mowimy zdecydowane NIE!!!

- Nivo - 06-25-2005

Nevermore napisał(a):

Nevermore, jesteś dobrawdy zajebisty!
Uśmiełałem się do łez jak koń! TongueTongue Laughing Laughing Laughing

- Nivo - 06-25-2005

ReTuRn napisał(a):miaczacy cwel

Laughing Laughing Laughing Laughing

Fakt!

- HIV - 06-26-2005

Chujowa ksywa, chujowy wokal, i pewnie jeszcze jest on pedalem. Zaorac!
A ty wypierdalaj stad, to jest true forum i tu pedalom i ich fanom mowimy zdecydowane NIE!!![/quote]

Ty może sam jesteś pedałem ? A chujowa ksywa ? Sp[list=]jrz na swoja !! [/list][/list]

- statekx - 06-26-2005

Dla mnie bezkonkurencyjny glos ma Aaron Stainthorpe z My Dying Bride Smile

- ReTuRn - 06-26-2005

Cytat:Ty może sam jesteś pedałem ? A chujowa ksywa ? Sp[list=]jrz na swoja !! [/list][/list]

Ciezko sie uzywa tagow?

- Rumian - 06-26-2005

hegemon88 napisał(a):i pewnie jeszcze jest on pedalem. Zaorac!
hmm pedalem Laughing [Obrazek: Jonathan%20(25).jpg] Laughing fajny dresik nie? Big Grin wyjebisty kolorek

- HIV - 06-26-2005

ReTuRn napisał(a):
Cytat:Ty może sam jesteś pedałem ? A chujowa ksywa ? Sp[list=]jrz na swoja !! [/list][/list]

Ciezko sie uzywa tagow?

Sorki coś mi sie spieprzyło . A wy co tacy nerwowi jesteście ? ja tylko napisałem swoje zdanie i jakoś nie neguję waszych opinii . Ja tylko coś napisałem i od razu ja dostałem opierdol i zbesztaliście KoRna . Coś jest nie halo . Nie musicie nowego tak odrazu ochrzaniać za jego własne zdanie którym chciał się z innymi podzielić Big Grin

- Rumian - 06-26-2005

a chlopczyku nie widzisz nazwy topicu? wczytaj sie dokladnie :] tak? i co widzisz? a teraz zastanow sie nad kornem, przesluchaj albumy jakie wydal i porownaj to sobie np z Iron Maiden czy Judas Priest i co slychac roznice? jasne ze slychac :]

- Lech - 06-26-2005

chlopcze Korn to heavy metal jak z piz*y kombinerki wiec nie gadaj bzdur.