-
balzac - 11-14-2006
Numer 92 (na razie):
Kury - Szatan
Głosujcie
-
Necro Desecrator - 11-14-2006
Pamiętajcie,stężenie gay'ostwa na forum jest odwrotnie proporcjonalne do pozycji ManOwaR i Angel of death.Nie inaczej
-
Sobota - 11-14-2006
Black metal pnie się ku górze !!! I tak ma być !!! Ten kawałek to kwistesencja szatana i brudu w muzyce metalowej
-
ReTuRn - 11-14-2006
CZy to forumm jest NA TYLE gejowskie, by Biała Flaga zdobyła 5 minusów? :>:>:>:>:>
-
Wars - 11-14-2006
ReTuRn napisał(a):CZy to forumm jest NA TYLE gejowskie, by Biała Flaga zdobyła 5 minusów? :>:>:>:>:>
Nie inaczej, kutfa, nie inaczej. To już jest przegięcie do potęgi. Ciekaw jestem, czy ziomki, które dawały minusy dla tego utworu kiedykolwiek go słyszały. Mam nadzieję, że nie i że przemawiała przez nich zwykła zawiść, bo im kilka postów skasowałem
EDiT:
Nie no to już są jaja-
7 minusów dla "Białej flagi"

hock:
-
balzac - 11-14-2006
warsadal napisał(a):ReTuRn napisał(a):CZy to forumm jest NA TYLE gejowskie, by Biała Flaga zdobyła 5 minusów? :>:>:>:>:>
Nie inaczej, kutfa, nie inaczej. To już jest przegięcie do potęgi. Ciekaw jestem, czy ziomki, które dawały minusy dla tego utworu kiedykolwiek go słyszały.
Hoho, wątpię. Tak samo jest z numerem 'Spierdalacz' Pogodno, czy teraz z 'Szatanem' Kur :? .
-
IstnyKurwaRomantyk - 11-14-2006
kurwa
trzeba ratowac szatana
juz dalem +
-
balzac - 11-14-2006
Ciekawe kto da minusa
"Obławie" Kaczmarskiego.
Głosujcie
-
Danzig - 11-15-2006
uuu ... co za zmiany w pierwszej 10 ...
-
Nevermore - 11-15-2006
Ej no balzac nie napierdalaj tak nowymi utworami bo za chwile połowa listy będzie twoja.Dajcie luz, niech przez tydzien-dwa lista się uporządkuje bez dodawania nowych numerów.
-
ReTuRn - 11-15-2006
Nie no ale ,udzie, jak nei znacie, to KURWA NIE OCENIAJCIE, bo w przypadku BF to już jest zwała ;>
-
balzac - 11-15-2006
Nevermore napisał(a):Ej no balzac nie napierdalaj tak nowymi utworami bo za chwile połowa listy będzie twoja.Dajcie luz, niech przez tydzien-dwa lista się uporządkuje bez dodawania nowych numerów.
Połowa listy moja? Wrzucam nowe kawałki raz na jakiś czas. Swoje pretensje kieruj np. do Stiga czy Flying Corpse

.
-
Flying Corpse - 11-15-2006
Do mnie ? czemu ?
chciałem tylko,zęby lista była bardziej trv i tak wiekszośc poleciała,bo pewnie mało kto na forum znał
-
RamzeS - 11-16-2006
Na miejscu 92: CELTIC FROST- A Dying God Coming Into Human Flesh.
Kazdy ,kto da temu utoworowi minus,nadaje sie do utylizacji w trybie przyspieszonym,jako osobnik o ekstremalnie zjebanym guście.
-
Ambivalent - 11-16-2006
prawde rzecze, w ogole wiocha ,ze utwory Celtic Frost tak kiepsko "stoją"