Forum Rockmetalshop
Vader - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Vader (/thread-vader)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

- Książę 2 - 10-06-2006

Porównywanie muzyki operowej do ekskrementalnych odmian metalu jest równie trafne co wybór Kaczyńskiego na prezydenta.

- RamzeS - 10-06-2006

Książę 2 napisał(a):Porównywanie muzyki operowej do ekskrementalnych odmian metalu jest równie trafne co wybór Kaczyńskiego na prezydenta.
Czytanie ze zrozumieniem sie kłania ,imbecylu. Poczytaj raz jeszcze co napisałem a potem przepros za swoją głupotę a potem wypierdalaj.

- fetus - 10-07-2006

CC leje się sperma, krew i woda płodowa i rzygowiny a u naszych mocz jak puszczą zwieracze.

- RamzeS - 10-07-2006

fetus napisał(a):CC leje się sperma, krew i woda płodowa i rzygowiny
...oraz rzadki stolec.

- fetus - 10-07-2006

R_amze_S napisał(a):
fetus napisał(a):CC leje się sperma, krew i woda płodowa i rzygowiny
...oraz rzadki stolec.
rzadki stolec to po severe torture

- Książę 2 - 10-07-2006

R_amze_S napisał(a):Czytanie ze zrozumieniem sie kłania ,imbecylu. Poczytaj raz jeszcze co napisałem a potem przepros za swoją głupotę a potem wypierdalaj.
Chuj ci w dupę i między cyce, inteligencie ze świńskim uchem.
nie musze czytać po sto razy tego co napisałeś bo czytałem to raz, i nie jestem toba żeby masturbować sie pod twoje słowa.
Zamiast pouczać innych na temat czytania ze zrozumieniem sam naucz się rozumienia kontekstów. Nie kwestionuje używania wokalu jako instrumentu w wymienionych przez Ciebie rodzajach muzyki, bo jest to fakt. Możnaby tu polemizować raczej z zasadnościa posiadania tekstów przez te utworry, ale to nie ma znaczenia.
Nie zgadzam się za to z porównywaniem muzyki operowej, której estetyka jest uniwersalna do death metalu, będącego muzyką niszową. Analogia jest nietrafna, ponieważ funkcja wokalu jest inna.
A teraz sam wypierdalaj.

- fetus - 10-08-2006

Książę 2 napisał(a):
R_amze_S napisał(a):Czytanie ze zrozumieniem sie kłania ,imbecylu. Poczytaj raz jeszcze co napisałem a potem przepros za swoją głupotę a potem wypierdalaj.
Chuj ci w dupę i między cyce, inteligencie ze świńskim uchem.
nie musze czytać po sto razy tego co napisałeś bo czytałem to raz, i nie jestem toba żeby masturbować sie pod twoje słowa.
Zamiast pouczać innych na temat czytania ze zrozumieniem sam naucz się rozumienia kontekstów. Nie kwestionuje używania wokalu jako instrumentu w wymienionych przez Ciebie rodzajach muzyki, bo jest to fakt. Możnaby tu polemizować raczej z zasadnościa posiadania tekstów przez te utworry, ale to nie ma znaczenia.
Nie zgadzam się za to z porównywaniem muzyki operowej, której estetyka jest uniwersalna do death metalu, będącego muzyką niszową. Analogia jest nietrafna, ponieważ funkcja wokalu jest inna.
A teraz sam wypierdalaj.
frustrat lub kastratat albo jedno i drugie

- RamzeS - 10-08-2006

Prinz nr 2 napisał(a):nie musze czytać po sto razy tego co napisałeś bo czytałem to raz, i nie jestem toba żeby masturbować sie pod twoje słowa
Wybacz,ale jesteś pojebany po prostu. Nie wiedziałeś ? To teraz juz wiesz,mozesz wypierdalać w podskokach.
Cytat:Zamiast pouczać innych na temat czytania ze zrozumieniem sam naucz się rozumienia kontekstów.
W Twojej wypowiedzi nie było żadnego kontekstu wiec daruj sobie te żałosne próby wybrnięcia z sytuacji.
Cytat:Nie kwestionuje używania wokalu jako instrumentu w wymienionych przez Ciebie rodzajach muzyki, bo jest to fakt.
Po raz pierwszy od BARDZO DAWNA napisałeś coś z sensem.Brawo,moze jeszcze będą z ciebie ludzie.

Cytat:Nie zgadzam się za to z porównywaniem muzyki operowej, której estetyka jest uniwersalna do death metalu, będącego muzyką niszową.
A co to ma do rzeczy?Ja tylko napisałem ,o podobnej roli wokali w operze i ekstremalnych odmianach metalu.Od jakichkolwiek innych porównań miedzy oboma gatunkami jestem bardzo daleki i nigdzie nawet nie próbowalem ich dokonywać.
Cytat: Analogia jest nietrafna, ponieważ funkcja wokalu jest inna.
Tzn?Rozwiń myśl a nie pierdol.

Cytat:A teraz sam wypierdalaj.
Bo co?

Cytat:frustrat lub kastratat albo jedno i drugie
Nie inaczej.Frustracja przebija z kazdego jego postu na tym forum.Załosny,dopierdalający sie do wszystkiego i wszystkich intelektualny wypierdek.

- Książę 2 - 10-08-2006

Nie będę reagował na twoje marne próby jechania mi czy zabłyśnięcia jako gwiazda i ultratru twardziel, bo jesteś w tym temacie cienki jak bicepsy Kelthuza.
Wyraziłem się nieco nieprecyzyjnie - o ile funkcja wokalu jest w obydwu rodzajach muzyki podobna, o tyle rola jest zasadniczo inna, dlatego moim zdaniem analogia jest nietrafna.

- RamzeS - 10-08-2006

Książę 2 napisał(a):Nie będę reagował na twoje marne próby jechania mi czy zabłyśnięcia jako gwiazda i ultratru twardziela, bo jesteś w tym temacie cienki jak bicepsy Kelthuza.
Hm,jeśli ktos tutaj próbuje robić za forumową gwiazdę i twardziela,to twoja zasrana osoba.Z marnym zresztą skutkiem.

Cytat:Wyraziłem się nieco nieprecyzyjnie - o ile funkcja wokalu jest w obydwu rodzajach muzyki podobna, o tyle rola jest zasadniczo inna, dlatego moim zdaniem analogia jest nietrafna.
Marudzisz.Jest trafna jak najbardziej.Amen.

- Przemek87 - 10-09-2006

Czy ktoś moze powiedzieć dlaczego podobno nie lubią Vadera w rodzinnym Olsztynie ???

- Książę 2 - 10-09-2006

Ramzes, cały czas Cię to bawi? Ja mogę pocisnąć z toba jak z burą suką z chromą łapą, ale to po prostu nudne. Tak samo jak próby dyskutowania z tobą, bo jak widać do dyskusji nie jesteś zdolny - kończy się ona na twoim zdaniu, które uważasz za ostateczną rację, którą masz zawsze.

- RamzeS - 10-09-2006

Książę 2 napisał(a):Ramzes, cały czas Cię to bawi?
Nie.
Cytat:Ja mogę pocisnąć z toba jak z burą suką z chromą łapą, ale to po prostu nudne.
Naprawdę? Kolego, cała twoja forumowa "działalnośc",te twoje szukanie dziury w całym, ciągłe dopierdalanie sie i szukanie wszedzie prawicowych odchyłów - to jest juz naprawde nudne. I bawi cię to?Co?
Cytat: Tak samo jak próby dyskutowania z tobą, bo jak widać do dyskusji nie jesteś zdolny
Oj,aleś mi teraz pojechał... Rzekłbym jednak,ze na tym forum brałem udział w znacznie większej ilosci dyskusji niz Ty.To tyle w temacie "zdolnosci " do dyskusji.
Cytat:kończy się ona na twoim zdaniu, które uważasz za ostateczną rację, którą masz zawsze.
Pierdolisz.Jak zawsze na tym forum zresztą.

Z mojej strony EOT.

- ReTuRn - 10-09-2006

Cytat:ńczy się ona na twoim zdaniu, które uważasz za ostateczną rację, którą masz zawsze.

No jeżeli nie potrafisz udowodnić swojej racji to niewatpliwie dowiedzona jest ramzesowska :]

o czadu\m/ - yuri_san - 10-13-2006

bardzo mi sie podba ich muzyka zrobiła na mnie wrażenie , brzmienie strasznie siekowate czyli wielka mieszanka! ostra muza troche jak behemoth ale luie takie wiec to tez mi sie podoba