Forum Rockmetalshop
TOP 10 [metal] - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Dział Ogólnomuzyczny (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-dzia%C5%82-og%C3%B3lnomuzyczny)
+--- Wątek: TOP 10 [metal] (/thread-top-10-metal)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

- Chujonosz - 04-21-2009

Valhalla napisał(a):^
znam tego typa co to rysował Wink

Pozdrów tatusiów.

- Valhalla - 04-21-2009

wole mamusie.

- Chujonosz - 04-21-2009

Też pozdrów, pomachaj wibratorem ode mnie.

- Valhalla - 04-21-2009

musisz mi pozyczyc, bo nie posiadam.

- Chujonosz - 04-21-2009

Mamusie na pewno mają.
Takie coś jak ty na pewno z wytrysku nie powstało.

- Valhalla - 04-21-2009

przyjdz i przedstaw sie moim rodzicom, na pewno cie 'pokochaja'.

- Chujonosz - 04-21-2009

Z volksdeutchami nie rozmawiam.

- dobromirsite - 04-21-2009

Cytat:znam tego typa co to rysował

Lewacy zawsze się poznają.

- Valhalla - 04-21-2009

Cytat:Z volksdeutchami nie rozmawiam.
ale nie bedziesz musial, mowimy o moich rodzicach, nie twoich

dobromirsite napisał(a):Lewacy zawsze się poznają.
tak jest lewakiem, bo zrobil w zyciu wiecej niz wy wszyscy razem do kupy wzieci, trv dziedzice swargi

- Chujonosz - 04-21-2009

Kiepskie te twoje riposty, bronisz się jak Kamil.

- dobromirsite - 04-21-2009

Cytat:tak jest lewakiem, bo zrobil w zyciu wiecej niz wy wszyscy razem do kupy wzieci, trv dziedzice swargi

Lewacy to burzyciele trve aryjskiej kultury, więc mi tu kurwa nie pierdol że czerwona zaraza, robi więcej niż synowie Svargi!!! Może kurwa jeszcze to podważysz suko?

- Valhalla - 04-21-2009

Cytat:Kiepskie te twoje riposty, bronisz się jak Kamil.
pfffff a przed czym/kim ja mam sie niby bronic?

dobromirsite napisał(a):Lewacy to burzyciele trve aryjskiej kultury, więc mi tu kurwa nie pierdol że czerwona zaraza, robi więcej niż synowie Svargi!!! Może kurwa jeszcze to podważysz suko?
tak, bo nie masz pojecia o tym kogo nazywasz lewakiem i ile to ma wspolnego z prawda, psie ;]

- jankier - 04-21-2009

dobromirsite napisał(a):Lewacy to burzyciele trve aryjskiej kultury, więc mi tu kurwa nie pierdol że czerwona zaraza, robi więcej niż synowie Svargi!!! Może kurwa jeszcze to podważysz suko?
dziedzice swargi nie umieją nawet czytać ze zrozumieniem. dowodem jest na to jest to, że nadal uważacie, że istnykurwaromantyk ma na imię kamil Laughing

- Chujonosz - 04-21-2009

Mówię o kamilu, a nie tym idiocie Big Grin

- dobromirsite - 04-22-2009

Valhalla napisał(a):tak, bo nie masz pojecia o tym kogo nazywasz lewakiem i ile to ma wspolnego z prawda, psie ;]

Wiem kurwo, kto jest lewakiem a kto nie bo czerwone ścierwo rozpoznaje na kilometr.

jankier napisał(a):dziedzice swargi nie umieją nawet czytać ze zrozumieniem. dowodem jest na to jest to, że nadal uważacie, że istnykurwaromantyk ma na imię kamil

Bo tak ten chuj ma na imię, a ja głoszę prawdę o tym. Ale widzę że ty stosujesz goebbelsowskie metody - chcesz by kłamstwo stało się prawdą!!!