Forum Rockmetalshop
Marilyn Manson - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Gothic/Darkwave/Coldwave/Industrial (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-gothic-darkwave-coldwave-industrial)
+--- Wątek: Marilyn Manson (/thread-marilyn-manson)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

- Eulogy - 11-09-2008

Gotka z kategorii tych zakompleksionych czy nawiedzonych?

- Książę - 11-09-2008

Ej, Justin ma parę naprawdę zajebistych numerów

- AkallabethGoth - 11-10-2008

ani nie nawiedzona, ani zakompleksiona dla Twojej informacji, predzej wyksztalcona i inteligentna Laughing a tak na serio, Justin to jedynie metafora, dla kogos moze byc odzwierciedleniem mowiac kolokwialnie "badziewia", a dla innych tym odzwierciedleniem bedzie Ivan & Delfin ^^a na marginesie Mansona lubie i nikt i nic nie "wybije" mi tego z glowy^^

- Eulogy - 11-10-2008

AkallabethGoth napisał(a):ani nie nawiedzona, ani zakompleksiona dla Twojej informacji, predzej wyksztalcona i inteligentna
Dlaczego więc... gotka?

- Książę - 11-10-2008

taka wykształcona i inteligentna, że uważa że ma prawo oceniać kogokolwiek i czyjeś gusta?

- AkallabethGoth - 11-12-2008

no offence Książę, ale gdzie tam masz konkrety w ocenie kogokolwiek gustów? predzej pokwapilabym sie powiedziec, ze to Ty wyrazales niepochlebne opinie na w/w temat. Ale klocic sie nie bede, jesli kogos urazilam, mowiac, ze nie lubie Justina Timberlake'a, przepraszam, a co do pytania Eulogy, mylisz pojecia, wbrew panujacej opinii goci to nie ludzie zakompleksieni czy nawiedzeni^^ a Gotka jestem, bo lubie ten styl,a opinie ludzi, ktorzy nie wiedza "co z czym sie je" w kulturze gotyckiej wprawiaja mnie w dobry humor^^w koncu warto posluchac kogos i go udwiadomic od czasu do czasu^^

- Eulogy - 11-12-2008

Ej, no to weź mnie uświadom. Z chęcią poczytam co masz do napisania n/t subkultury gotów. Co z czym się je i w ogóle.

- Książę - 11-12-2008

AkallabethGoth napisał(a):predzej pokwapilabym sie powiedziec, ze to Ty wyrazales niepochlebne opinie na w/w temat.
ale ja mogę

- AkallabethGoth - 11-12-2008

Eulogy, chetnie, tylko nie tutaj, nie chce robic totalnego offtopu etc. wiec jakby co uderzaj do mnie w inny sposob^^(czyt. gg lub inny komunikator).A co do Ciebie Książę, niepisane zasady w niewielu wypadkach sa stosowane i przestrzegane, wiec wynajdz mi taka, w ktorej Ty masz prawo, a inni nie Smile"ale ja moge" rozumiane jest na takiej zasadzie "bo ja tak chce", a jak na pewno wiesz, tak zachwouja sie dzieci w przedszkolu, nie potrafia uzasadnic, tego co mowia^^no offence ofc^^

- Eulogy - 11-13-2008

AkallabethGoth napisał(a):Eulogy, chetnie, tylko nie tutaj, nie chce robic totalnego offtopu etc. wiec jakby co uderzaj do mnie w inny sposob^^(czyt. gg lub inny komunikator)
Nie masz co obawiać się o offtopy. Wal śmiało.

- cyjanowski - 02-17-2010

Męrlin Mięson? Cóż powiedzieć... Kocham i kochać będe.

- jankier - 02-17-2010

Neutral

- Joann - 06-08-2010

Mmmm.... Manson jest świetny. Może moja opinia wynika z tego, że uwielbiam ludzi wyrazistych, a już zupełnie kontrowersyjnych.
Jego wygląd.. Mnie pasuje. Fakt, może[?!] to wygląda obrzydliwie[?] Ale jemu w końcu o to chodzi... Żeby prowokować, nawet wyglądem. W końcu to artystyczny wizerunek Big Grin Taka wolność... W wyrażaniu siebie, jest ok.
Muzyka? Teledyski? Odjechane. Czasami [nawet;p] mnie bulwersuje [ a może po prostu teraz się usprawiedliwiam Surprised ]
... A mogłam jednym słowem.... -Trafia- do mnie i już Big Grin

- Krzychun - 06-08-2010

Znasz Kelthuza?

- Valhalla - 06-08-2010

Big Grin