-
-Rene- - 09-04-2007
Dwa punkty; za przyznanie się do frajerstwa i odwzajemnione uczucie.
-
Sacred - 09-05-2007
Prisca napisał(a):Ja potrzebuję podobnej porady jeżeli chodzi o laptopa. Nie jestem znawcą jeżeli chodzi o komputery a chciałabym kupić sobie coś w miare nie drogiego tak do 2,5 tys. myślę, i w miare dobrego.
Nie orientujecie się ?
Napewno nie polecam Acerów. mam znimi styczność w serwisie i zdoświadczenia powiem że to gówno.
ewentualnie Toshiba. Hp są niczego sobie ale już droższe. za 2,5 klocka nie ma za dużego wyboru. procesor jakiś celeron (1.86 ghz)giga ramu, 80gb dysk, dvd, wifi itp. te parametry są z nowego notebooka Toshiba Satellite który na dzień dzisiejszy kosztuje 2 779,84 zł.
edit
znalazłem jeszcze fajnego Compaqa 6720s:
HP 6720s CM530 15.4 WXGA BV 1GB 120GB DVD-RW DL LS WLAN DOS za 2 488,26 zł z Vat
podobnych notebooków do tego jest jeszcze kilka i cenowo mnij wiecej są podobne.
jak byś chciała to daj znać a moge ci wyslac dokładne specyfikacje z cenami.
-
Kamael - 09-05-2007
Ja mam Acera od roku i na razie nie narzekam. Choć też słyszałem, że to sprzęt lubiący awarie.
-
Zoltan - 09-05-2007
-Rene- napisał(a):Dwa punkty; za przyznanie się do frajerstwa i odwzajemnione uczucie.
Sranie na ciebie nazywasz frajerstwem? Idąc tą drogą można mnie określić najwiekszym frajerem na świecie. Mega kupa na twojej głowie z pewnością ma powód do dumy teraz
-
Sacred - 09-05-2007
zoltan weź przeczytaj co napisałeś i pierdolnij sie w łeb. twoje teksty są beznadziejne. kompromitujesz sie tylko i nic pozatym.
-
-Rene- - 09-05-2007
Psychodela łączona z abstrakcją i obstrukcją. Dużo abstrakcji.
-
rotten_lady - 09-05-2007
Zoltan napisał(a):Sranie na ciebie nazywasz frajerstwem? Idąc tą drogą można mnie określić najwiekszym frajerem na świecie. Mega kupa na twojej głowie z pewnością ma powód do dumy teraz
prostactwo.
-
Zoltan - 09-05-2007
rotten_lady napisał(a):prostactwo.
-Rene- napisał(a):Jednak lepiej podniecać się obrazami własnych myśli, niż spuszczać nad kiblem szepcząc w duchu "może kiedyś"
^Za to to było zajebiście kulturalne
Banda chuja, chyba żeście wszyscy zapomnieli kto to wszystko zaczął.
-
Tomash - 09-05-2007
nie ważne w tym momencie kto zaczął, ważne że Twoje teksty obecnie są wybitnie czerstwe i chujowe
-
Książę - 09-05-2007
Cytat:Szukam tabletu na prezent
myślicie ze ten będzie dobry ?
http://pc.emarket.pl/pricelist/item.aspx?PID=C0131024
? może wy jakiś doradzicie tak do 250 zł.
Na co zwracać uwagę przy zakupie tabletu ?
Z tańszych tabletów poleciłbym Ci dołożyć parę złotych i kupić następny model Pentagrama, Titan. Jego przewaga polega przede wszystkim na tym, że reaguje na zmiany kąta nachylenia piórka, plus lepsza ergonomia. Chociaż O'Pen XXL tez nie jest zły, grubo był przeze mnie katowany.
W tym przedziale cenowym są to moim zdaniem dwa najlepsze tablety (Titan może kosztować nieco ponad 300 zł, nie mam teraz orientacji).
O ile dobrze pamiętam, to pewnie zacząłem to jak zwykle ja, ale nie ma znaczenia. Zoltan się wpierdolił i dalej pojechali taką nędzą obydwoje, że lepiej już oglądać obrady sejmu, tam przynajmniej bredgensa tańczą.
-
-Rene- - 09-05-2007
Zoltan napisał(a):Banda chuja, chyba żeście wszyscy zapomnieli kto to wszystko zaczął.
UAHAHahhahahahhahahaha To ja! To ja! To ja!
Cytat:Zoltan się wpierdolił i dalej pojechali taką nędzą obydwoje, że lepiej już oglądać obrady sejmu, tam przynajmniej bredgensa tańczą.
Ojej...
-
Zoltan - 09-05-2007
Książe zaczął, ale to w jego zakresie. Natomiast rene zaczęła kiedyś tam. Raz przeprosiła a potem znowu pierdoliła swoje. Swoją droga nie wiem co jej zrobiłem ale i tak mam ją w dupie

A teksty są czerstwe, chujowe, bo takie mają być. W moim odczuciu są dokładnie na tym samym poziomie co równie czerstwej przedmówczyni
-
-Rene- - 09-05-2007
Czerstwego to ty masz rogala w gaciach. Czy cośtam
Cytat:Raz przeprosiła
Przegiąłeś kurwa. Kiedy i gdzie ja cię przeprosiłam? Tłuku
-
Zoltan - 09-05-2007
Za to ty masz zarośniętą pajęczynami jaskinię w gaciach.
Mógłbym twoje lipne przeprosiny tu zacytowac, ale czyściłem ostatnio skrzynkę na pmie, więc nie. Napomknęłaś słówko o tym w topicu o Owsiku. Skoro twoje przeprosiny tak naprawdę były wynikiem kulminacji twoich schizofremicznych, wyimaginowanych ironi to zwracam honor
-
-Rene- - 09-05-2007
Nie będę (tumanie jeden) wrzucała tu tych pmów, ale wyślę ci na skrzynkę. Wtedy sobie przeczytasz i ocenisz co znaczy "przeprosić". Swoją drogą jeśli każdy cię "przeprasza" w taki sposób, to chciałabym poznać tych ludzi. Matoł.