Forum Rockmetalshop
A co z KoRnem? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Inna muzyka... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-inna-muzyka)
+--- Wątek: A co z KoRnem? (/thread-a-co-z-kornem)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

KoRn - kabraxis - 09-08-2005

Słucham KoRn'a juz od kilku dobrych lat. Mam całą dyskografię i cieszę się że ktoś zapoczątkował ten temat. Byłem na ostatnim koncercie (31.08 w Katowicach) było super...kupiłem tam dwa plakaty oraz zamówiłem piórnik do budy KoRn'a. Tak wogule to moi kumple jak słyszą ile mam stuff'u KoRn'a nazywają mnie KoRn'iszon. Pozdro

Re: KoRn - seelenleib - 09-08-2005

kabraxis napisał(a):Byłem na ostatnim koncercie (31.08 w Katowicach) było super...kupiłem tam dwa plakaty oraz zamówiłem piórnik

megaLOL

Re: KoRn - Hethell - 09-08-2005

kabraxis napisał(a):. Tak wogule to moi kumple jak słyszą ile mam stuff'u KoRn'a nazywają mnie KoRn'iszon. Pozdro

to jest megalol dopiero Laughing

- statekx - 09-08-2005

eeeeeeeeehehehhehehhehehhe Crying or Very Sad

p.s. dobrze ze nie KuRw'iszon Laughing

- Hethell - 09-08-2005

statekx napisał(a):eeeeeeeeehehehhehehhehehhe Crying or Very Sad

p.s. dobrze ze nie KuRw'iszon Laughing

dooobre Laughing z krzesla spadlam

Re: KoRn - Beast King - 09-08-2005

kabraxis napisał(a):Tak wogule to moi kumple jak słyszą ile mam stuff'u KoRn'a nazywają mnie KoRn'iszon. Pozdro

Powinni nazywać cię pozerem.

- Lech - 09-08-2005

Ew. imbecylem.

Re: KoRn - Axel - 09-08-2005

kabraxis napisał(a):Słucham KoRn'a juz od kilku dobrych lat. Mam całą dyskografię i cieszę się że ktoś zapoczątkował ten temat. Byłem na ostatnim koncercie (31.08 w Katowicach) było super...kupiłem tam dwa plakaty oraz zamówiłem piórnik do budy KoRn'a. Tak wogule to moi kumple jak słyszą ile mam stuff'u KoRn'a nazywają mnie KoRn'iszon. Pozdro

Żal.

Re: KoRn - Quostek - 09-09-2005

Beast King napisał(a):
kabraxis napisał(a):Tak wogule to moi kumple jak słyszą ile mam stuff'u KoRn'a nazywają mnie KoRn'iszon. Pozdro

Powinni nazywać cię pozerem.
Jesli slucha KoRna, lubi i ma mnóstwo tych bajerów, a nie twierdzi, jaki to z niego wielki metal, to |aden z niego pozer. Jakbys nie wiedzial, aXe Rose napisal kiedys podobnie, jak ja ( tyle ze o linkin park).

- statekx - 09-09-2005

^LOLek Laughing

- Ryhtyk - 09-09-2005

Jeśli chłopak jest fanem Korna, i lubi ich muzyke to w czym problem...?-.-

- statekx - 09-09-2005

To mowisz ze Korniszon rulez? Laughing

- Ryhtyk - 09-09-2005

statekx napisał(a):To mowisz ze Korniszon rulez? Laughing
No ba ;]

- Jedi - 09-09-2005

Haha ja nie moge sie doczekac najnowszej plyty KoRna... KoRn rulez! Moje ulubione tytuly to Chi, Wicked, Good God, Kill you i K...

- C4roLl - 10-12-2005

nie wiem jaki jest bo i tak go nie slucham Confusedhock: ale quostek go slucha i mowi ze fajny, moze wy byscie mi cos powiedzieli??