-
Zakk_Wylde - 01-12-2006
Kerry był najebany
-
IstnyKurwaRomantyk - 02-03-2006
Warraha - Miecze Gromu
Naprawde dopracowany, swietnie nagrany cover, z wokalem i wykonaniem lepszym niz w oryginale, az sie chce chwycic za miecz i zabijac chrzescijan ;D

-
Ramone - 02-03-2006
Blind Guardian - Beyond the realms of death (cover JP), Barbara Ann , Surfin USA (Beach boys)
The Wizard (nie wiem czyje to ale nie wyobrażam sobie by można było to zrobić lepiej)
-
KubusPuchatek - 02-04-2006
Cytat:The Wizard
Black Sabbath ?
Ja dorzuce jeszcze Roberta Planta - "Hey Joe" oraz obowiazkowo Loudness - "Black Dog" i "The Wanton Song".
-
Zakk_Wylde - 02-04-2006
napalm death - nazi punks fuck off ...
-
Ramone - 02-04-2006
KubusPuchatek napisał(a):Cytat:The Wizard
Black Sabbath ?
wątpie
-
Tomash - 02-04-2006
Ramone napisał(a):KubusPuchatek napisał(a):Cytat:The Wizard
Black Sabbath ?
wątpie
Prędzej uriah heep pewnie...
-
Nie wiem, nie znam Bling Guardian, ale napewno Black Sabbath ma piosenke o tymze tytule, wiec tylko napisalem z pamieci.
Wracajac do tematu to "Whiskey In The Jar" w dwóch wykonaniach jakie znam (Thin Lizzy i Metallica), "Konckin' on Heaven's Door" Guns n'Roses oraz "When The Levee Breaks" Led Zeppelin.
-
Ramone - 02-04-2006
tak to urah heep....
do tematu :
Motorhead - Ender Sandman (cover metallicy)
iiiiii nie wiem
po przesłuchaniu uriah heep...nie dotrwałem do końca..o ile muzycznie jest dobrze to wokalista wyje jak by w jaja dostał...
-
Co Ty gadasz, Uriah Heep to jeden z najlepszych zespolów progresywnych. Fakt, wokalista czasami moze wkurzyc swoim glosem, ale naprawde pasuje do takiej muzyki

. Od strony instrumentalnej brak zarzutów, bo to poprostu geniusz.
Zapomnialem dodac - plyta "
Dreamland" Roberta Planta, czyli caly LP ciekawie wykonanych cover'ow. Naprawde polecam, bo to razem z "Mighty Rearranger" najlepsza plyta Planta, reszta jego twórczosci jest taka sobie (co nie zmienia faktu, że warto sie z nia zapoznac bo jest ciekawie napisana), ale uwazam tak chyba dlatego bo nie przepadam zbytnio za taka muzyka.
-
SuicideKaiten - 02-04-2006
Tomash napisał(a):Ramone napisał(a):KubusPuchatek napisał(a):Cytat:The Wizard
Black Sabbath ?
wątpie
Prędzej uriah heep pewnie...
No wymienił kilka coverów Blind Guardian z "Forgotten Tales" więc pewnie o Uriah Heep mowa. Tym bardziej że to naprawdę zajebista sprawa.
"Why don't we listen to the voices in our hearts" lol ;d
Coverów dobrych jest dużo więc ja wymienię jeden najgorszy przy których zawsze leję ze śmiechu
Cradle of Filth - Black Metal
Tu możecie to zedrzeć:
http://www.megaupload.com/?d=ZSMRYUOO
"Miłego zdychania"
-
Forgotten Sunrise - 02-04-2006
Tak mi się przypomniało:
Grave Digger --> Running Free (Iron Maiden) bez jakichś większych rewelacji, ale całkiem fajnie zagrany. Aha i głowy sobie uciąć nie dam, że to Grave Digger, ponieważ ja go tylko gdzieś znalazłem, ale wydaje mi się że to jednak GD.
-
t0mex - 06-14-2006
Nie wymienie teraz najlepszych coverow, ale te, ktore mnie mile zaskoczyly i da sie posluchac:
-Nanowar-Number of The Bitch (Iron M)
-Nanowar-Elmeral Fork (Rhapsody)
-Nanowar-Master of Pizza(Metallica)
-Six Feet Under-TNT (ac/dc)
-
Danzig - 06-15-2006
Black Label Society - Heart of gold
Zakk - whiter shade of pale
nie moge sobie nic więcej przypomnieć :?
-
MaFFej - 06-15-2006
myślałem, że Twój nick coś znaczy

heh...
Danzig - Trouble
jest jeszcze przecie

.