Forum Rockmetalshop
forum o forum :) - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Wszystko o sprawach tego forum (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-wszystko-o-sprawach-tego-forum)
+--- Dział: Forum, forum, forum... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-forum-forum-forum)
+--- Wątek: forum o forum :) (/thread-forum-o-forum)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42

- nosferatu - 12-01-2006

Ja osobiście polecic firefoxa moge ze wzgledu na:
- bezpieczenstwo (w porownaniu do iexplore mniej wykrytych dziur obnizajacych bezpieczenstwo i czeste aktualizacje programu);
- wieloplatformowsc (wazna rzecz dla ludzi korzystajacych np. z Windowsa i Linuxa rownoczesnie);
- mozliwosc nieograniczonej doslownie konfiguracji i dopasowania do wlasnych potrzeb (zarowno wyglad jak i funkcjonalnosc): dostepnych jest tysiace roznych rozszerzen i skorek;
- jest nowoczesna - posiada wiele funkcji, ktore nie sa dostepne, badz zle rozwiazane w przestarzalym iexplore
- jest to otwarte oprogramowanie (stojace w opozycji do Microsoftu (-; ) - kazdy uzytkownik moze brac udzial w procesie tworzenia i udoskonalenia tej przegladarki;
- bo jest po prostu najlepsza i basta!

to by bylo tyle z mojej strony

- mal - 12-01-2006

Używałam Firefoksa około roku, ostatnio przerzuciłam sie na Operę, imo najszybszą, najpraktyczniejszą i najbezpieczniejszą przeglądarkę ever. Chociaż wydaje mi się, że zużywa nieco więcej pamięci aniżeli FF czy IE.
Co do wyglądu - do każdej skórki można dopasować sobie jeden z 11 odcieni.

Netscape też nie jest zły.

- statekx - 12-15-2006

W max offtopic jest pare zbednych, przyklejonych topicow. Zamiast nich przydaloby sie przykleic chociazby "co leci z głosnikow".

Z listy przebojow zrobil sie smietnik. Uwazam, ze lepiej ja wywalic do czasu wynalezienia lepszego rozwiazania.

- The Stig - 12-15-2006

da sie ustawic zeby na forum domyslnie pisac białą czcionką ?

- Danzig - 12-16-2006

A co to za różnica ?

- -Rene- - 12-16-2006

The Stig napisał(a):da sie ustawic zeby na forum domyslnie pisac białą czcionką ?
A teraz piszesz czarną?

- The Stig - 12-16-2006

-Rene- napisał(a):
The Stig napisał(a):da sie ustawic zeby na forum domyslnie pisac białą czcionką ?
A teraz piszesz czarną?

nie, siwą Laughing

- Książę 2 - 12-16-2006

Kurwa, Stig - twoje posty są jak wypadek samochodowy. Niby tragedia, ale jednak nie można się powstrzymać od patrzenia.

- -Rene- - 12-16-2006

The Stig napisał(a):
-Rene- napisał(a):
A teraz piszesz czarną?

nie, siwą Laughing
[Obrazek: granat.gif]

- The Stig - 12-16-2006

^ a co to jest ?

- -Rene- - 12-16-2006

The Stig napisał(a):^ a co to jest ?
Stig, masz problem z odcieniem bieli na forum. Zdawałeś sobie z tego sprawę?

ZOMO

- The Stig - 12-16-2006

Question Question Question Question Question Question Question Question Question

- -Rene- - 12-16-2006

Patrząc na emoty mam dziwne odczucie, że żyłeś w błogiej nieświadomości. Shit happens.

- Valhalla - 01-04-2007

ej, ale wcale mi sie te szatanistyczne paluchy zamiast strzalki nie podobaja. Angry

- Kamael - 01-04-2007

Jakie paluchy? U mnie niczego takiego nie ma (Mozilla).