-
nosferatu - 12-01-2006
Ja osobiście polecic firefoxa moge ze wzgledu na:
- bezpieczenstwo (w porownaniu do iexplore mniej wykrytych dziur obnizajacych bezpieczenstwo i czeste aktualizacje programu);
- wieloplatformowsc (wazna rzecz dla ludzi korzystajacych np. z Windowsa i Linuxa rownoczesnie);
- mozliwosc nieograniczonej doslownie konfiguracji i dopasowania do wlasnych potrzeb (zarowno wyglad jak i funkcjonalnosc): dostepnych jest tysiace roznych rozszerzen i skorek;
- jest nowoczesna - posiada wiele funkcji, ktore nie sa dostepne, badz zle rozwiazane w przestarzalym iexplore
- jest to otwarte oprogramowanie (stojace w opozycji do Microsoftu (-; ) - kazdy uzytkownik moze brac udzial w procesie tworzenia i udoskonalenia tej przegladarki;
- bo jest po prostu najlepsza i basta!
to by bylo tyle z mojej strony
-
mal - 12-01-2006
Używałam Firefoksa około roku, ostatnio przerzuciłam sie na Operę, imo najszybszą, najpraktyczniejszą i najbezpieczniejszą przeglądarkę ever. Chociaż wydaje mi się, że zużywa nieco więcej pamięci aniżeli FF czy IE.
Co do wyglądu - do każdej skórki można dopasować sobie jeden z 11 odcieni.
Netscape też nie jest zły.
-
statekx - 12-15-2006
W max offtopic jest pare zbednych, przyklejonych topicow. Zamiast nich przydaloby sie przykleic chociazby "co leci z głosnikow".
Z listy przebojow zrobil sie smietnik. Uwazam, ze lepiej ja wywalic do czasu wynalezienia lepszego rozwiazania.
-
The Stig - 12-15-2006
da sie ustawic zeby na forum domyslnie pisac białą czcionką ?
-
Danzig - 12-16-2006
A co to za różnica ?
-
-Rene- - 12-16-2006
The Stig napisał(a):da sie ustawic zeby na forum domyslnie pisac białą czcionką ?
A teraz piszesz czarną?
-
The Stig - 12-16-2006
-Rene- napisał(a):The Stig napisał(a):da sie ustawic zeby na forum domyslnie pisac białą czcionką ?
A teraz piszesz czarną?
nie, siwą
-
Książę 2 - 12-16-2006
Kurwa, Stig - twoje posty są jak wypadek samochodowy. Niby tragedia, ale jednak nie można się powstrzymać od patrzenia.
-
-Rene- - 12-16-2006
The Stig napisał(a):-Rene- napisał(a):The Stig napisał(a):da sie ustawic zeby na forum domyslnie pisac białą czcionką ?
A teraz piszesz czarną?
nie, siwą 
-
The Stig - 12-16-2006
^ a co to jest ?
-
-Rene- - 12-16-2006
The Stig napisał(a):^ a co to jest ?
Stig, masz problem z odcieniem bieli na forum. Zdawałeś sobie z tego sprawę?
ZOMO
-
The Stig - 12-16-2006
-
-Rene- - 12-16-2006
Patrząc na emoty mam dziwne odczucie, że żyłeś w błogiej nieświadomości. Shit happens.
-
Valhalla - 01-04-2007
ej, ale wcale mi sie te szatanistyczne paluchy zamiast strzalki nie podobaja.
-
Kamael - 01-04-2007
Jakie paluchy? U mnie niczego takiego nie ma (Mozilla).