-
The Stig - 03-12-2006
A ja wam powiem takie cos: jak sobie wybraliscie to teraz macie! chcieliscie ptasia grype no to macie. W polsce działa sie w tył, a nie w przód, czyli patrzy sie w przesłosc zamist w przyszłośc, czyli robi sie zle zamiast dobrze, itd. czyli wszystko na odwrót.
Czekam na te kurewskie nowe wybory, bo juz nie moge patrzec na to co sie dzieje. A jak widze walke o stołek Prezesa NBP to mi sie srac na telewizor chce. Ktos kiedys dobrze powiedział ze powinnismy sie cieszyc z tego ze jest tylko dwóch kaczynskich, bo jakby było 3 to kosciol takze byłby własnoscia trzech hitlerków.
-
de7th - 03-12-2006
The Stig napisał(a):A ja wam powiem takie cos: jak sobie wybraliscie to teraz macie! chcieliscie ptasia grype no to macie. W polsce działa sie w tył, a nie w przód, czyli patrzy sie w przesłosc zamist w przyszłośc, czyli robi sie zle zamiast dobrze, itd. czyli wszystko na odwrót.
Czekam na te kurewskie nowe wybory, bo juz nie moge patrzec na to co sie dzieje. A jak widze walke o stołek Prezesa NBP to mi sie srac na telewizor chce. Ktos kiedys dobrze powiedział ze powinnismy sie cieszyc z tego ze jest tylko dwóch kaczynskich, bo jakby było 3 to kosciol takze byłby własnoscia trzech hitlerków.
A tak - dwa hitlerki są własnością kościoła, a konkretnie rydza. Chvj wie, co gorsze.
-
The Stig - 03-12-2006
Na szczescie rydz ma chuja do gadania w tym wszystkim. On jest władcą moherowych beretów, a nie homosapiens
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8224424&rfbawp=1142161136.052&ticaid=113bc
-
Krzychun - 03-23-2006
http://wiadomosci.onet.pl/1282785,327,item.html
....
-
The Stig - 03-23-2006
Krzychun napisał(a):http://wiadomosci.onet.pl/1282785,327,item.html
....
Krzychun bez obrazy, ale co Twój nius to staroć :>
-
Vomitor - 05-29-2006
http://fakty.interia.pl/news?inf=753695
Cytat:Wicepremier, minister edukacji Roman Giertych powiedział, że chciałby, aby przed końcem roku szkolnego albo na początku wakacji zostały uchwalone przez Sejm zmiany w prawie, zgodnie z którymi nauczyciele staną się funkcjonariuszami publicznymi.
Wyjaśnił, że chodzi m.in. o nowelizację Kodeksu karnego i wpisanie nauczycieli do grupy zawodów objętych ochroną tak jak funkcjonariusze publiczni. Dodał, że można to też zrobić, nowelizując ustawę Karta Nauczyciela.
No, jednak ktoś w tym kraju myśli, a mówiąc szczerze do niedawna akurat tego pana nie podejrzewałbym o to. Obecnie powoli, mimo że true uber katol zaczynam nabierać doń szacunku. Może jednak podejmę pracę w wyuczonym zawodzie, a wtedy.. drżyjcie lewackie ścierwa.
-
RamzeS - 05-29-2006
Vomitor napisał(a):No, jednak ktoś w tym kraju myśli, a mówiąc szczerze do niedawna akurat tego pana nie podejrzewałbym o to. Obecnie powoli, mimo że true uber katol zaczynam nabierać doń szacunku.
Mie podniecaj sie za bardzo.W tym samym linku pisze bowiem coś takiego:
Cytat:Mówiąc o zamierzeniach resortu poinformował także, że rozpoczęto w ubiegłym tygodniu przygotowania do wprowadzenia religii jako przedmiotu do wyboru na maturze. - Chcemy, aby było to możliwe już w przyszłym roku, a jeśli nie, to za dwa lata (...). Jest sporo problemów, dlatego mówimy o bezpiecznym wariancie dwuletnim; trzeba dobrze ustalić program, skonsultować go nie tylko z Kościołem katolickim, ale i z innymi związkami wyznaniowymi, których młodzież chciałaby zdawać maturę z religii - powiedział wicepremier.
-
Krzychun - 05-29-2006
Pierdole od wrzesnia nie chodze na religie.
-
Vomitor - 05-29-2006
No i chuj. Co w związku z tym? Niech sobie zdaje tą religię na maturze kto tam chce ją zdawać i tyle, co w tym takiego strasznego?
Zdecydowanie w linku tym przeważają w mej opinii informacje stanowiące pozytwny zwiastun jeśli chodzi o stan polskiego szkolnictwa, może wreszcie coś na tym polu ulegnie zmianom, i to zmianom in plus rzecz jasna. Objęcie ochroną osoby nauczyciela takie przesłania snuć pozwala.
Fragment zamieszonych pod odnośnikiem wiadomości który było dane Ci zacytować jest również w mej opinii trafnym, jest w nim bowiem napisane też, że...
Cytat:Mówiąc o zamierzeniach resortu poinformował także, że rozpoczęto w ubiegłym tygodniu przygotowania do wprowadzenia religii jako przedmiotu do wyboru na maturze. - Chcemy, aby było to możliwe już w przyszłym roku, a jeśli nie, to za dwa lata (...). Jest sporo problemów, dlatego mówimy o bezpiecznym wariancie dwuletnim; trzeba dobrze ustalić program, skonsultować go nie tylko z Kościołem katolickim, ale i z innymi związkami wyznaniowymi, których młodzież chciałaby zdawać maturę z religii - powiedział wicepremier.
Nie wiem o co ta panika z tą religią na maturze.
-
ReTuRn - 05-29-2006
Przeca kto chce, niech sobie tę religię pisze, Vomit ma rację, co za różnica? Jego problem, jak bedie chciał po tym na studia pójść, tyle.
-
RamzeS - 05-29-2006
Nie chce mi się na ten temat dyskutowac,niedawno przerabialem to na jednym katolskim forum i rzygam tym juz.
-
Vomitor - 05-29-2006
Eee tam... ludzie srają pod siebie z powodu religii na maturze, a póki co obserwując posunięcia faceta ciężko się do czegoś tak naprawdę przyczepić, by nie powiedzieć, że spora ich część wydaje się całkiem rozsądna. Zobaczymy co z tego będzie dalej..
-
KelThuz - 05-30-2006
Giertych, by zasluzyc na miano dobrego ministra, musi:
- oddac szkoly rodzicom
- dokonac urynkowienia uslug edukacyjnych (bon edukacyjny)
-
Vomitor - 05-30-2006
Cytat:- oddac szkoly rodzicom
W tej kwestii mam zadadniczo odmienne zdanie jednak poczekam, rozwiń swą myśl jeśli możesz bądź uzasadnij byle bez kurwiów i lewackich ścierw.
-
Krzychun - 05-30-2006
Vomitor napisał(a):Cytat:- oddac szkoly rodzicom
W tej kwestii mam zadadniczo odmienne zdanie jednak poczekam, rozwiń swą myśl jeśli możesz bądź uzasadnij byle bez kurwiów i lewackich ścierw.
Zapewne chodzilo by o to.
http://www.pjkm.pl/infopage.php?a=view&id=8#m
W zasadzie popieram.