Forum Rockmetalshop
Guns n'Roses - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Rock/Hardrock (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-rock-hardrock)
+--- Wątek: Guns n'Roses (/thread-guns-n-roses)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

- Szyszak - 09-12-2005

Mnie tam wali czy tak powiedzial, czy nie, i tak jest zajebisty Tongue

- Vomitor - 09-12-2005

Owszem, daleki jestem od skreślania go z powodu tego co powiedział, jednak nie należy też się okłamywać twierdząc, że to plotki itd. ... Tongue

- statekx - 09-12-2005

Przyklad ze wsi ale gdzies czytalem ze taki eminem czy bloodhand gang (czy jak sie to pisze) tez niby tak pierdolili. Wiec wydaje mi sie ze to troche naciagane Tongue

- Ghost_82 - 09-13-2005

Vomitor napisał(a):Owszem, daleki jestem od skreślania go z powodu tego co powiedział, jednak nie należy też się okłamywać twierdząc, że to plotki itd. ... Tongue

Jak taki mądry jestes to znajdz mi ten tekst, że niby tak powiedział. Jeszcze może powiesz, że Axl spalił polską flage na koncercie, bo ja juz nawet takie rzeczy czytałem. Z reszta wejdz sobie na forum GN'R "THE GARDEN" tam sie wszystkiego dowiesz.

A oto dowód że zagrali dla żydów. Więc nie pierdol wiecej takich głupot Mad :?

05.22.93 - Hayarkon Park, Tel Aviv, Israel
opening acts: Brian May
set: It's So Easy, Mr. Brownstone, Live And Let Die, Welcome To The Jungle, Attitude, Double Talkin' Jive, You Ain't The First, You're Crazy, Used To Love Her, Patience, Knockin' On Heaven's Door, November Rain, You Could Be Mine, Hava Nagila [Intro] / Sweet Child O' Mine, Dead Horse, Paradise City
attendance: 40,000

- Vomitor - 09-13-2005

ghodt_82 napisał(a):Jak taki mądry jestes to znajdz mi ten tekst, że niby tak powiedział.

Wybacz, ale z tego co wiem Axl nie dał nikomu tego na piśmie, a sprawa była wystarczająco głośna jakiś czas temu. Wszystko to nie zmienia faktu, że nie zagrał w Polsce ani razu, to, że emenem's powiedział ponoć o polakach to samo wcale nie dziwi, starczy spożjeć na stosunek jankesów do Polaków, dla których zazwyczaj jesteśmy kelnerami, sprzątaczkami, sprzedawcami hamburgerów i kolesiami o których opowiada się fajne dowcipy.

ghost_82 napisał(a):A oto dowód że zagrali dla żydów. Więc nie pierdol wiecej takich głupot

A oto dowód, że nie pierdolę taki głupot :

Vomitor napisał(a):Czy faktycznie zagrali ten koncert w Tel-Avivie nie wiem, więc nie będę się kłócił

Więc najpierw przeczytaj coś dwa razy, a potem zastanów się, nim zaczniesz coś pisać, czy raczej pierdolić. Dla mnie powyższe nie stanowi powodu by stać się przeciwniekiem zespołu, jednak trzeba umieć zachować trochę krytycyzmu wobec swych idolów. A to, że nie potrafisz się się zdystansować do słuchanych przez siebie kapel, świadczą chociażby twoje posty w działach dotyczących innych zespołów, gdzie potrafisz zachywcić się każdym wypierdem coniektórych, bez względu na to jakiego gówna by ci nie podali. Więc weź facet i łaskawie zamilcz. Angry

- Ghost_82 - 09-13-2005

Widze że żadnego pojecia nie masz o tej całej sprawie. Mówisz o mnie, a sam przyjmujesz wszystko co ludzie gadają. To że dla ciebie coś jest gównem to nie znaczy że dla mnie jest. To co ja słucham i sie zachwycam to moja sprawa, a tobie gówno do tego. Mad
Przedstawiłem ci dowód, że to nie prawda, a ty dalej sie upierasz przy swoim , ale nie bede sie z toba kłucił, bo widze że to nie ma sensu. Widac że za tępy jeszcze jesteś aby to pojać.

- aXe Rose - 09-13-2005

Rose jest niezrównoważony i jednego dnia wrzuca na polaków, a drugiego ich kocha. Normalka u niego.

- RamzeS - 09-13-2005

aXe Rose napisał(a):Rose jest niezrównoważony i jednego dnia wrzuca na polaków, a drugiego ich kocha. Normalka u niego.
Czyli generalnie jest pierdolniety?

- aXe Rose - 09-13-2005

R_amze_S napisał(a):
aXe Rose napisał(a):Rose jest niezrównoważony i jednego dnia wrzuca na polaków, a drugiego ich kocha. Normalka u niego.
Można tak powiedzieć Wink Lekarze stwierdzili u niego zaburzenia.

- Vomitor - 09-13-2005

aXe Rose napisał(a):
R_amze_S napisał(a):
Można tak powiedzieć Wink Lekarze stwierdzili u niego zaburzenia.

Dokładnie, stwierdzono u niego psychozę maniakalno-depresyjną, co tłumaczyło by bardzo wiele. Facet jednego dnia będzie jechał po polaczkach i żydach a drugiego grał koncert w Tel - Avivie. Tyle w temacie.

do ghost_82:

ghost_82 napisał(a):Przedstawiłem ci dowód, że to nie prawda

Jaki dowód??? To, że zagrali koncert w tel-avivie??? To wsadź go sobie z łaski swojej w dupę, bo w kontekście powyższego to żaden dowód. Jedynym dowodem jest zacytowany fragment, dobitnie świadczący o twym pierdoleniu oraz elementarnych brakach w wykształceniu dotyczących umiejętności czytania ze zrozumieniem, poprawnego formułowania argumentów, że już o zdystansowania się do pewnych zjawisk i logicznym myśleniu nie wspomnę.

Aha... wiek 23 lat już chyba zobowiązuje, by pisać takie wyrazy jak "kłucił" poprawnie.. ja też czasem strzelam byki, ale bez przesady...

ghost_82 napisał(a):To że dla ciebie coś jest gównem to nie znaczy że dla mnie jest.

Co też automatycznie cię samookreśla, jako gówno właśnie. Bez urazy. Laughing

ghost_82 napisał(a):Widac że za tępy jeszcze jesteś aby to pojać.

I tu się przyznam, że za c.huja nie umiem pojąć jak udało ci się zarejstrować na tym forum...

- Wars - 09-13-2005

Rose nie chce do Polski? Jego strata. Polska publiczność jest zajebista, dużo lepsza od chociazby amerykańców. Zresztą.. kto by chciał na koncert dzisiejszych Gunsów? Ja osobiście wolałbym VR.

- Ghost_82 - 09-14-2005

warsadal napisał(a):Rose nie chce do Polski? Jego strata. Polska publiczność jest zajebista, dużo lepsza od chociazby amerykańców. Zresztą.. kto by chciał na koncert dzisiejszych Gunsów? Ja osobiście wolałbym VR.

O tak zgadzam sie co do publiczności. W tym jesteśmy zajebiści Laughing
Przypuszczam, że nowe GN'R ma nadal dużo fanów. W koncu pozostał Axl. I nie martw sie przyszłoby dużo ludzi Laughing Wink.

- Tomash - 09-14-2005

Nie przyszłoby dużo ludzi. To ju nie te czasy kiedy przyjeżdżały do nas osłabione legendy i gromadziły tłumy(purple z Turnerem, Sabbath z Martinem, cuda typu "ELO 2", Slade bez Holdera itd.) Nawet na kiedyś mega popularny Def Leppard przyszła garstka ludzi(w Spodku było ponoć niespełna 1000 ludzi, w Warszawie niewiele lepiej)

- Ghost_82 - 09-14-2005

ghost_82 napisał(a):To że dla ciebie coś jest gównem to nie znaczy że dla mnie jest.

vomitor napisał(a):Co też automatycznie cię samookreśla, jako gówno właśnie. Bez urazy. Laughing

Widze, że masz problem w rozumowaniu pewnych faktów Confusedhock:
A co tej twojej wypowiedzi to stwierdzam, że z gorszym imbecylem jeszcze nie miałem doczynienia. Twoje wieśniackie teksty zwalaja mnie z nóg Laughing

- Vomitor - 09-14-2005

No to gratuluję, zostałeś przeargumentowany w dyskusji przez imbecyla, jak mnie nazywasz, kolejny powód trafności wypowiedzi w której określonyś został jako gówno właśnie... bo cóż jest gorszym od "imbecyla"? Mi przychodzi na myśl właśnie analno-fekalny twór ludzkiego układu pokarmowego.

Prosiłbym cię jednak, drogi pseudomądralo, o podanie konkretnych dowodów, na mój, jak to określasz imbecylizm, być może jednym z nich jest stosowna argumanetacja zwalająca cię, jak sam to określiłeś z nóg? Bo jakoś widzę, że nie jesteś w stanie podjąć polemiki w podjętym przez nas temacie.

ghost_82 napisał(a):Widze, że masz problem w rozumowaniu pewnych faktów

Jakich faktów ? faktem jest, że pewne kapele to kupa gówna(nie mówię o G'n'R, żeby była jasność), i kto tu ma problemy z rozumieniem pewnych faktów?

ghost_82 napisał(a):A co tej twojej wypowiedzi to stwierdzam, że z gorszym imbecylem jeszcze nie miałem doczynienia.

a twój stary to co?