Forum Rockmetalshop
Ulubiony browar - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Ulubiony browar (/thread-ulubiony-browar)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

- tramposh - 08-15-2005

statekx napisał(a):Piwko piwko UWIELBIAM piwko Smile
Coś takiego,chyba o tym wiem aż za dobrze Tongue

A ty Tomash nie znasz się Tongue Tyskie piją młodzi,piękni i bogaci, a Żywca piją tatusiowie Tongue

- Goldie - 08-15-2005

A ja od lat(nieważne ilu, jestem niepełnoletni Tongue ) mam szacunek do Tatry Mocnej Tongue Chociaż ostatnio gorzkawo smakuje, ale wypić wypiję... no więc przez tą "nową" Tatrę przeżuciłem się na wina... ale piwa też wypiję, takie normalne (przedział 5-8‰)

- Tomash - 08-15-2005

tramposh napisał(a):A ty Tomash nie znasz się Tongue Tyskie piją młodzi,piękni i bogaci, a Żywca piją tatusiowie Tongue

No cóż,nie jestem ani bogaty, ani piękny Laughing ok, właśnie se otwieram tego Tyskiego Tongue

- Beast King - 08-15-2005

Najlepszy w świecie jest Strong. Oczywiście z butelki, bo ten z puszki ma posmak aluminium Big Grin Ale i tak każde piwo wymięka przy winie marki Komandos Big Grin

- Goldie - 08-15-2005

Beast King napisał(a):Ale i tak każde piwo wymięka przy winie marki Komandos Big Grin

Komandos rządzi światem Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue 8) 8) 8) 8) 8) 8) Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

- Tomash - 08-15-2005

Beast King napisał(a):Najlepszy w świecie jest Strong.

Jeśli chodzi Ci o Warke, to znaczy że gówniarz jesteś Laughing Warka Strong jest dla bab Surprised PIWO MA BYĆ GORZKIE Mad koniec, kropka Big Grin

- Lech - 08-15-2005

Tomash napisał(a):
Beast King napisał(a):Najlepszy w świecie jest Strong.

Jeśli chodzi Ci o Warke, to znaczy że gówniarz jesteś Laughing Warka Strong jest dla bab Surprised PIWO MA BYĆ GORZKIE Mad koniec, kropka Big Grin

O to, to- z mocnych piv to tylko Debowe- smak, goryczka, moc, bez zbednej slodyczy.

- Beast King - 08-15-2005

Ale, ale - Strong od Dębowego mocniejszy jest (co prawda o kilka dziesiątych procenta, ale zawsze Big Grin )

- no?nick - 08-15-2005

Tani i dobry ''Żubr'' . Dobre jeszcze jest ''Okocim'' oczywiscie palone Laughing

- mind.in.a.box - 08-15-2005

Heineken, Żywiec. Takie najczęściej pijam.

- Axel - 08-15-2005

Wojak wszechmocny Big GrinBig GrinBig Grin 9% uhuh ;d i lekko wchodzi ;d a kopa niezłego daje =]

- Abadon - 08-16-2005

Dawniej moim piwem była tartra mocna. Teraz już sie jej nie da pic. Nie wiem co oni porobili z tym piwem.

Teraz pijam Harnasia, Lecha, Dębowe.

- Ryhtyk - 08-16-2005

Ja nie lubię bardzo gorzkich piw, choć i takie pije np. Łomże, czasami słodziutkie, innym razem po 2 piwach mam pełny brzuch. Ogólnie, lubię pić Heinekeny 0,6 i Dog'i. Z polskich to Dębowe. Jeśli chodzi o piwo smakowe, to mimo iż nie lubię zbytnio, to najlepszym piwem smakowym jakie piłem jest bez wątpienia Freeq. Gingersów, Redsów i innych głupot nawet nie tykam, piwo dla 8 latków.
Jednak i tak lepiej kupić 1,5 l wódki i rozpić z 3 kumplami, od piwa brzuch rośnie... ;]

- Blood - 08-16-2005

Pije co mi dadza Tongue
Nie pamietam nawet i nie zwracam uwagi Big Grin

Laughing

- maharet - 08-17-2005

Warka Strong. Bo najmocniejsze 8)