-
KelThuz - 12-03-2005
Adams ma 54 lata akurat.
Nie rozumiesz istoty muzyki ManowaR, oraz bronisz gejów. Wniosek: jesteś pedałem, WON!
-
Tomash - 12-03-2005
KelThuz napisał(a):Adams ma 54 lata akurat.
Nie rozumiesz istoty muzyki ManowaR, oraz bronisz gejów. Wniosek: jesteś pedałem, WON!
Jep sie, wielki kozak niby jesteś, a jakoś w tematach o co mniej znanych a co bardziej true kapelach przy których Gayowar jest niczym jakoś twoich postów nie widać, albo są bez sensu.
-
Krzychun - 12-03-2005
Kelthuz czekam na foty na stronie twojego bandu w ktorych bedziesz tak ubrany

Powysyłamy sobie z Tomashem do "Najzabawniejsze zwierzeta swiata" (Tomash ty bierzesz koszulke ja 100zł)
-
KelThuz - 12-04-2005
Tomash napisał(a):Jep sie, wielki kozak niby jesteś, a jakoś w tematach o co mniej znanych a co bardziej true kapelach
lol, 50% NWOBHM nie jest warte nawet sekundowego zainteresowania, tak wiec goń się, dla mnie znacznie ciekawsze propozycje ma USA, tylko że akurat ty jak i reszta tego forum żadnej True kapeli ze Stanów nie zna.
Cytat: przy których Gayowar jest niczym jakoś twoich postów nie widać, albo są bez sensu.
zapamietam to sobie, szczawiku
Cytat:Kelthuz czekam na foty na stronie twojego bandu w ktorych bedziesz tak ubrany Laughing Powysyłamy sobie z Tomashem do "Najzabawniejsze zwierzeta swiata" (Tomash ty bierzesz koszulke ja 100zł)
po chuj mam sie tak ubierac? SORCERER jest machiną bezwzględnego zniszczenia, a nie naśladowcą Królów Metalu. WON!
-
Tomash - 12-04-2005
KelThuz napisał(a):Tomash napisał(a):Jep sie, wielki kozak niby jesteś, a jakoś w tematach o co mniej znanych a co bardziej true kapelach
lol, 50% NWOBHM nie jest warte nawet sekundowego zainteresowania, tak wiec goń się, dla mnie znacznie ciekawsze propozycje ma USA, tylko że akurat ty jak i reszta tego forum żadnej True kapeli ze Stanów nie zna.
Pierdze ogólnie w Twoim kierunku bezmózgi pomywaczu świńskich koryt
A serio: pewnie że jest wiele świetnych amerykańskich true kapel(tyle że chyba jednak niekoniecznie z kręgów "epickiego grania"), Manowar też był jednym z nich ale OBECNIE są karykaturą samych siebie, a imiż mają gejowski i tyle. koniec.
Cytat:Cytat:przy których Gayowar jest niczym jakoś twoich postów nie widać, albo są bez sensu.
zapamietam to sobie, szczawiku
spoko, czekam aż przyjedziecie na śląsk(tyle że samo powietrze was zabije <szatański smiech>)
-
RamzeS - 12-04-2005
KelThuz napisał(a):.
Słuchasz pedalskiego zespołu MANOWAR - wniosek : jesteś pedałem.
-
Rumian - 12-04-2005
Tomash napisał(a):A serio: pewnie że jest wiele świetnych amerykańskich true kapel(tyle że chyba jednak niekoniecznie z kręgów "epickiego grania"), Manowar też był jednym z nich ale OBECNIE są karykaturą samych siebie, a imiż mają gejowski i tyle. koniec.
i coś sie kurwa przypierdolil do image, tak jak mowilem - sam chcialbys moc sie tak ubrac ale nie mozesz bo wysmiano by cie
-
ReTuRn - 12-04-2005
Nie no ale ludzie serio ManOwaRowy imidz nieraz pedalski bywa i tyle. Acz stwoerdzenie, że Królowie są już swoją karykaturą jest przesadzone w moim mniemaniu. Ogólnie problemu złożoności jeszcze dodaje wzmiankowany przez Rumiana fakt, że oni mogą sobie na to pozwolić z powodu takich, a nie innych warunków fizycznych, choć akurat nie wiem, czy każd śni po nocach o występach w skórzanym wdzianku (Abstrachując już od tematyki utworów, która dla jednych jest śmieszna, dla innych genialna, dla trzecich jeszcze inna).
W każdym badź razie- other bands play- ManOwaR kills!
-
KubusPuchatek - 12-04-2005
... and Judas Priest is killing ManOwaR .
Ogólnie ManOwaR nie jest taki zly , naprawde czasami mam ochote przesluchac jakis album albo piosenke , ale naprawde to stwierdzenie ze oni sa jakimis Krolami Metalu jest mocno przesadzone w moim mniemaniu .
Cytat: coś sie czosnek przypierdolil do image, tak jak mowilem - sam chcialbys moc sie tak ubrac ale nie mozesz bo wysmiano by cie
O lol . Ich tez wysmiewaja . Muzyka ManOwaR stoi na pewnym poziomie ale imydz poprostu maja pedalski i tyle . Skoro sam chcialbys sie tak ubierac to Twoja sprawa , ja wole kobiety .
-
Rumian - 12-04-2005
KubusPuchatek napisał(a):... and Judas Priest is killing ManOwaR .
Ogólnie ManOwaR nie jest taki zly , naprawde czasami mam ochote przesluchac jakis album albo piosenke , ale naprawde to stwierdzenie ze oni sa jakimis Krolami Metalu jest mocno przesadzone w moim mniemaniu .
Cytat: coś sie czosnek przypierdolil do image, tak jak mowilem - sam chcialbys moc sie tak ubrac ale nie mozesz bo wysmiano by cie
O lol . Ich tez wysmiewaja . Muzyka ManOwaR stoi na pewnym poziomie ale imydz poprostu maja pedalski i tyle . Skoro sam chcialbys sie tak ubierac to Twoja sprawa , ja wole kobiety .
ja zdecydowanie tez

co do tego nie ma watpliwosci ale chodzi tu cos o innego - scena rzadzi sie swoimi prawami - przeciez oni nie chodza tak ubrani codziennie ale jedynie jak wystepuja/robia zdjecia zespolu
a co do wysmiewania, widzisz... ich wysmiewaja niektorzy, ktorym albo to sie nie podoba albo tak naprawde robia to z czystej przekory zeby wkurwic fanow, a jakby jeden z drugim bez "odpowiednich warunkow fizycznych" odzial sie w taki sposob to wysmialiby go nie niektorzy ale wszyscy
-
KelThuz - 12-04-2005
99% zespołów ma bardziej pedalski wizerunek niż ManowaR, nie mówiąć już o muzyce. Jak kipiący heteroseksualną pierwotną wojowniczą Mocą, umięśniony barbarzyńca może świadczyć o pedalskim wizerunku, a skurwiały chłopczyk z grzywką, włoskami na żel, i wyprasowanej koszulince, pitolący jakiegoś żałosnego metalcore'a niby nie ? wyjasnij to, albo gnij
ZOMO
-
Wars - 12-05-2005
^ KelThuz, no trochę powagi... Takie wypowiedzi, mogą ci zaszkodzić w przyszłości.
-
aXe Rose - 12-05-2005
Faktycznie, niektóre z przytoczonych zdjęć wyglądają naprawdę nie-hetero, ale Halford też potrafił nieraz wyskoczyć w dużo bardziej gejowskich ciuchach (zwłaszcza ta chamska czapka-gejówka). A jeśli mowa o prawdziwie heteroseksualnym zespole:
![[Obrazek: motorhead.jpg]](http://icarito.latercera.cl/icarito/2002/877/img/motorhead.jpg)
KLĘKAĆ!!
-
RamzeS - 12-05-2005
^Dokładnie,na kolana!
-
Axel - 12-05-2005
aXe Rose napisał(a):Faktycznie, niektóre z przytoczonych zdjęć wyglądają naprawdę nie-hetero, ale Halford też potrafił nieraz wyskoczyć w dużo bardziej gejowskich ciuchach (zwłaszcza ta chamska czapka-gejówka). A jeśli mowa o prawdziwie heteroseksualnym zespole:
![[Obrazek: motorhead.jpg]](http://www.nzartmonthly.co.nz/motorhead.jpg)
![[Obrazek: Lemmy-Motorhead.jpg]](http://f-p-e.com/fpegallery/data/media/13/Lemmy-Motorhead.jpg)
![[Obrazek: motorhead.jpg]](http://icarito.latercera.cl/icarito/2002/877/img/motorhead.jpg)
KLĘKAĆ!!
Im to chyba nikt by nigdy nie zarzucił bycia homo xD zacnie prawisz.