Forum Rockmetalshop
Punk ... Wyglad i Zachowanie ?? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Punk/Hardcore (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-punk-hardcore)
+--- Wątek: Punk ... Wyglad i Zachowanie ?? (/thread-punk-wyglad-i-zachowanie)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

- Pearl - 12-16-2006

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Wszystkie subkultury sa chujowe
Moj wniosek na dzisiaj
Ja już to stwierdziłam jakiś czas temu Wink

:) - Removed - 12-20-2006

Its nice to meet You too Zoltan;d;d Jak to sie mowi Punk Rock i brawura;d;d i HuJ Zyjemy na fali wszystko nas wali;d Prisca niem??;d

- Tomash - 12-20-2006

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Wszystkie subkultury sa chujowe

oprócz anów manowar oczywiście Wink

- IstnyKurwaRomantyk - 12-20-2006

Cytat:oprócz anów manowar oczywiście

Tego nawet pisac nie trzeba, Armia Niesmiertelnych nie moze byc chujowa

- The_hanged_man - 12-20-2006

Cytat:Wszystkie subkultury sa chujowe

Tylko Gitowcy, są tró.
Depeszowcy są 1/2 tro (na zlotach DM nawet nie leci DM) Big Grin Big Grin

- Książę 2 - 12-20-2006

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Armia Niesmiertelnych nie moze byc chujowa
No, nie może. Musi.

PUNKS NOT DEAD!!!!!!!!! - MartaX - 01-01-2007

Dla mnie PUNK to styl życia!!! Kocham to, kocham muzyke, kocham ciuchy tego stylu, agrafki, tatuaże, kolczyki, czarny i czerwony kolor!!! 8) 8) 8) Ci, którzy nie mają pojęcia o PUNKowcach niech się nie garną do komentowania mnie bo zniszczę!!! PUNK FOREVER!!! GREEN DAY RZĄDZI!!!!!!!!!!!!!!!! Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

Re: PUNKS NOT DEAD!!!!!!!!! - -Rene- - 01-01-2007

MartaX napisał(a):[b][size=9][size=24]Dla mnie PUNK to styl życia!!! Kocham to, kocham muzyke, kocham ciuchy tego stylu, agrafki, tatuaże, kolczyki, czarny i czerwony kolor!!! 8) 8) 8) Ci, którzy nie mają pojęcia o PUNKowcach niech się nie garną do komentowania mnie bo zniszczę!!! PUNK FOREVER!!! GREEN DAY RZĄDZI!!!!!!!!!!!!!!!! Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin[/size][/size][/b]
Fajnie :*

- Valhalla - 01-01-2007

oh tak green day to zaiste WIELKI punk
no LOL.

- Wars - 01-01-2007

Dżizas ludzie, rozumiem, że Was jeszcze trzyma po sylwestrze, że dajecie się nabrać na tak oczywistą prowokację -__-

- -Rene- - 01-01-2007

warsadal napisał(a):Dżizas ludzie, rozumiem, że Was jeszcze trzyma po sylwestrze, że dajecie się nabrać na tak oczywistą prowokację -__-
To już całować nowych userów nie można? <foch>

- Valhalla - 01-01-2007

warsadal napisał(a):Dżizas ludzie, rozumiem, że Was jeszcze trzyma po sylwestrze, że dajecie się nabrać na tak oczywistą prowokację -__-
po tym co odpierdala maid i jej podobni to Ci powiem, ze uwierze w to, ze kazdy kretyn jest realny.

- Pearl - 01-02-2007

Ale czy może być aż tak źle? Crying or Very Sad

- Danzig - 01-03-2007

myślę że trzeba zacząć się przyzwyczajać ...

- The_hanged_man - 01-03-2007

Tak to jest młodzi punkowcy biorą tablete na imprezie, następnie tableta się "nie odwiesza". Następstwem tego, są debile na forach Smile