-
Pearl - 12-16-2006
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Wszystkie subkultury sa chujowe
Moj wniosek na dzisiaj
Ja już to stwierdziłam jakiś czas temu
:) - Removed - 12-20-2006
Its nice to meet You too Zoltan;d;d Jak to sie mowi Punk Rock i brawura;d;d i HuJ Zyjemy na fali wszystko nas wali;d Prisca niem??;d
-
Tomash - 12-20-2006
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Wszystkie subkultury sa chujowe
oprócz anów manowar oczywiście
-
IstnyKurwaRomantyk - 12-20-2006
Cytat:oprócz anów manowar oczywiście
Tego nawet pisac nie trzeba, Armia Niesmiertelnych nie moze byc chujowa
-
The_hanged_man - 12-20-2006
Cytat:Wszystkie subkultury sa chujowe
Tylko Gitowcy, są tró.
Depeszowcy są 1/2 tro (na zlotach DM nawet nie leci DM)
-
Książę 2 - 12-20-2006
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Armia Niesmiertelnych nie moze byc chujowa
No, nie może. Musi.
PUNKS NOT DEAD!!!!!!!!! -
MartaX - 01-01-2007
Dla mnie PUNK to styl życia!!! Kocham to, kocham muzyke, kocham ciuchy tego stylu, agrafki, tatuaże, kolczyki, czarny i czerwony kolor!!! 8) 8) 8) Ci, którzy nie mają pojęcia o PUNKowcach niech się nie garną do komentowania mnie bo zniszczę!!! PUNK FOREVER!!! GREEN DAY RZĄDZI!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: PUNKS NOT DEAD!!!!!!!!! -
-Rene- - 01-01-2007
MartaX napisał(a):[b][size=9][size=24]Dla mnie PUNK to styl życia!!! Kocham to, kocham muzyke, kocham ciuchy tego stylu, agrafki, tatuaże, kolczyki, czarny i czerwony kolor!!! 8) 8) 8) Ci, którzy nie mają pojęcia o PUNKowcach niech się nie garną do komentowania mnie bo zniszczę!!! PUNK FOREVER!!! GREEN DAY RZĄDZI!!!!!!!!!!!!!!!!
[/size][/size][/b]
Fajnie :*
-
Valhalla - 01-01-2007
oh tak green day to zaiste WIELKI punk
no LOL.
-
Wars - 01-01-2007
Dżizas ludzie, rozumiem, że Was jeszcze trzyma po sylwestrze, że dajecie się nabrać na tak oczywistą prowokację -__-
-
-Rene- - 01-01-2007
warsadal napisał(a):Dżizas ludzie, rozumiem, że Was jeszcze trzyma po sylwestrze, że dajecie się nabrać na tak oczywistą prowokację -__-
To już całować nowych userów nie można? <foch>
-
Valhalla - 01-01-2007
warsadal napisał(a):Dżizas ludzie, rozumiem, że Was jeszcze trzyma po sylwestrze, że dajecie się nabrać na tak oczywistą prowokację -__-
po tym co odpierdala maid i jej podobni to Ci powiem, ze uwierze w to, ze kazdy kretyn jest realny.
-
Pearl - 01-02-2007
Ale czy może być aż tak źle?
-
Danzig - 01-03-2007
myślę że trzeba zacząć się przyzwyczajać ...
-
The_hanged_man - 01-03-2007
Tak to jest młodzi punkowcy biorą tablete na imprezie, następnie tableta się "nie odwiesza". Następstwem tego, są debile na forach