-
Ghost_82 - 07-17-2007
Będzie musiał siedzieć w namiocie termicznym
-
Sobota - 07-18-2007
Dobra dwóch dni w szpitalu prawie nie pamiętam ,boecnie mam bardzo ciekawą maskę na moim nosku któr mnie niemiłośernie boli. . Bede jeszcze conajmniej tydzien w tym zapierdalał póxniej mi zmienia na coś mniejszego ,albo wogole zdjemą.
Ogólnie to zwała xD .
-
Axel - 07-18-2007
Wychodzisz tak na dwór ?
-
-Rene- - 07-18-2007
Lepiej powiedz jak ci kichanie idzie ;}
-
Książę - 07-18-2007
ale spuchłeś, typ
-
Sobota - 07-18-2007
I bede jeszcze puchł. Sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie, ale jestem dobrej myśli ;].
-
jankier - 07-18-2007
Sobota napisał(a):I bede jeszcze puchł
przejebane... a picie browara/ów odpada?

;]
-
Książę - 07-18-2007
człowieku. z taką opuchlizną i w takich temperaturach ty byś jeszcze chciał, żeby on pił i zwiększał sobie ciśnienie krwi? ludzie.
-
Sobota - 07-18-2007
Może palenie rzuce w ten sposób bo ryzykować jakoś niechce , i przez taka głupote moge sobie tylko to spierdolić. Ogolnie jak już mówiłem zwala. Ide spać wziałem przeciwbolowe coś, na sen cuś, nantybiotyk nie mam co przy kompie siedizec.
-
jankier - 07-18-2007
Książę napisał(a):człowieku. z taką opuchlizną i w takich temperaturach ty byś jeszcze chciał, żeby on pił i zwiększał sobie ciśnienie krwi? ludzie.
to był taki żart przecież...
-
Książę - 07-18-2007
jankier napisał(a):to był taki żart przecież..
a ja prowokowałem w okrężny sposób, mając nadzieję że wypije coś jednak i zobaczymy na filmiku jak mu wybucha głowa, zaczynając od nosa
hahahahah
-
The Stig - 07-24-2007
czy ktos mi wyjebał nowo założony temat ?
-
Krzychun - 07-24-2007
Ta,bo już był o tym zespole.
-
The Stig - 07-24-2007
zwracam honor (trasz był na dole

)
-
IstnyKurwaRomantyk - 08-02-2007
warsadal
straszny z ciebie sluzbista, no ale coz zrobic
mialem na mysli to, ze jesli nawet dyskusja odbiega od tematu, ale jest ciekawa i sensowna to nie ma sensu jej przerywac/zamykac tematu/etc. oczywiscie mowie o przedostatniej stronie tematu o avril, nie ostatniej gdzie jest niepotrzebna pyskowka
poza tym shoutbox ssie generalnie, a glupie jak dla mnie jest kazdorazowe przenoszenie dyskusji do jednego tematu (tego wlasnie), jesli bezposrednia przyczyna nawiazania rozmowy na dany watek znajduje sie kompletnie gdzies indziej. gdyby kazdy tak robil, w tym temacie powstalby burdel nieziemski i nikt by sie z nikim nie dogadal.
poza tym, wg mnie troche blednie rozumiesz fuche moderatora - to nie jest gosc, ktory tylko i wylacznie pastwi sie nad userami, ale takze pomaga im i ulatwia korzystanie z forum. jesli w temacie np. o kapeli x ludzie zaczynaja gadac np. o klockach hamulcowych, a dyskusja przebiega na poziomie (bierzemy pod uwage tutejsze realia rzecz jasna), to nie jest chyba problemem wydzielenie postow na temat klockow hamulcowych i utworzenie tematu o adekwatnej nazwie?
aha, zapomnialbym - sam spierdalaj : - )