Forum Rockmetalshop
rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> (/thread-rozmowy-nie-ca%C5%82kiem-kontrolowane)

- Ghost_82 - 07-17-2007

Będzie musiał siedzieć w namiocie termicznym Laughing

- Sobota - 07-18-2007

Dobra dwóch dni w szpitalu prawie nie pamiętam ,boecnie mam bardzo ciekawą maskę na moim nosku któr mnie niemiłośernie boli. . Bede jeszcze conajmniej tydzien w tym zapierdalał póxniej mi zmienia na coś mniejszego ,albo wogole zdjemą.

[Obrazek: obraz004ou9.jpg]

Ogólnie to zwała xD .

- Axel - 07-18-2007

Wychodzisz tak na dwór ?

- -Rene- - 07-18-2007

Lepiej powiedz jak ci kichanie idzie ;}

- Książę - 07-18-2007

ale spuchłeś, typ

- Sobota - 07-18-2007

I bede jeszcze puchł. Sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie, ale jestem dobrej myśli ;].

- jankier - 07-18-2007

Sobota napisał(a):I bede jeszcze puchł
przejebane... a picie browara/ów odpada? Wink ;]

- Książę - 07-18-2007

człowieku. z taką opuchlizną i w takich temperaturach ty byś jeszcze chciał, żeby on pił i zwiększał sobie ciśnienie krwi? ludzie.

- Sobota - 07-18-2007

Może palenie rzuce w ten sposób bo ryzykować jakoś niechce , i przez taka głupote moge sobie tylko to spierdolić. Ogolnie jak już mówiłem zwala. Ide spać wziałem przeciwbolowe coś, na sen cuś, nantybiotyk nie mam co przy kompie siedizec.

- jankier - 07-18-2007

Książę napisał(a):człowieku. z taką opuchlizną i w takich temperaturach ty byś jeszcze chciał, żeby on pił i zwiększał sobie ciśnienie krwi? ludzie.
to był taki żart przecież...

- Książę - 07-18-2007

jankier napisał(a):to był taki żart przecież..
a ja prowokowałem w okrężny sposób, mając nadzieję że wypije coś jednak i zobaczymy na filmiku jak mu wybucha głowa, zaczynając od nosa
hahahahah

- The Stig - 07-24-2007

czy ktos mi wyjebał nowo założony temat ?

- Krzychun - 07-24-2007

Ta,bo już był o tym zespole.

- The Stig - 07-24-2007

zwracam honor (trasz był na dole Tongue )

- IstnyKurwaRomantyk - 08-02-2007

warsadal

straszny z ciebie sluzbista, no ale coz zrobic

mialem na mysli to, ze jesli nawet dyskusja odbiega od tematu, ale jest ciekawa i sensowna to nie ma sensu jej przerywac/zamykac tematu/etc. oczywiscie mowie o przedostatniej stronie tematu o avril, nie ostatniej gdzie jest niepotrzebna pyskowka

poza tym shoutbox ssie generalnie, a glupie jak dla mnie jest kazdorazowe przenoszenie dyskusji do jednego tematu (tego wlasnie), jesli bezposrednia przyczyna nawiazania rozmowy na dany watek znajduje sie kompletnie gdzies indziej. gdyby kazdy tak robil, w tym temacie powstalby burdel nieziemski i nikt by sie z nikim nie dogadal.

poza tym, wg mnie troche blednie rozumiesz fuche moderatora - to nie jest gosc, ktory tylko i wylacznie pastwi sie nad userami, ale takze pomaga im i ulatwia korzystanie z forum. jesli w temacie np. o kapeli x ludzie zaczynaja gadac np. o klockach hamulcowych, a dyskusja przebiega na poziomie (bierzemy pod uwage tutejsze realia rzecz jasna), to nie jest chyba problemem wydzielenie postow na temat klockow hamulcowych i utworzenie tematu o adekwatnej nazwie?

aha, zapomnialbym - sam spierdalaj : - )