-
Morte - 07-01-2007
balzac napisał(a):i jebani kuracjusze.
Skurwysyny z Alba Longi.
-
Książę - 07-02-2007
Sobota napisał(a):poczekajcie z pięć ,osiem lat, zobacze co da się zrobić.
a co masz na mysli, bo ja nie chwytam
-
Sobota - 07-02-2007
nastepna Sobota -> mała\y sobota ,lepszy model , pełen nowych pomysłow
Tak sobie powiedziałem
-
Książę - 07-02-2007
eeee...
jasne.
Aha.
-
Valhalla - 07-02-2007
Książę napisał(a):myślę że uciechy kujona
akurat jestem ostatnia osoba, ktora mozna nazwac kujonem. raczej mam fart i dobra pamiec. a i umiem uprawiac wodolejstwo. wiec na bambus.
-
Książę - 07-02-2007
I już pół Polski wie że masz sesję.
Zapewniam Cię, że nie masz jej bardziej niż inni.
-
Valhalla - 07-02-2007
wiesz co?
wbijam w to.
nie mam nastroju na bycie mila.
-
Książę - 07-02-2007
ojej
-
Acrid - 07-04-2007
Sumiennie donosimy, że Polska ponownie trafiła do działów z "dziwnymi wiadomościami" w światowych mediach. Tym razem o nasz dobry PR zadbał ks. prałat Jankowski, który ogłosił wielką ekspansję swojego biznesowego imperium. Na świecie się dziwią. Widocznie nie słyszeli o ks. Rydzyku.
Prałat Jankowski chce podbić szesnaście największych miast Polski. Mają w nich powstać klubokawiarnie jego imienia, w których będzie można spróbować wina "Monsignore" z wizerunkiem prałata, kupić sobie T-shirt z podobizną prałata i powąchać perfum. Nietrudno zgadnąć jakich.
- Te kosmetyki to jest troszeczkę przesada, ale też akceptuję. Trzeba patrzeć na zapotrzebowanie ludzi - skomentował wczoraj w TVN 24 ks. Jankowski. Chcieliście, to macie.
Kelnerki w klubokawiarniach ks. Jankowskiego też będą wyjątkowe. - Brzydkie nie mają szans - prałat był wczoraj bardzo kategoryczny. W dodatku wszystkie będą zaopatrzone w zaświadczenia od swoich proboszczów i ubrane w regionalne stroje ludowe. - Na przykład w Gdańsku będą Kaszubki, nie będzie chałtury - wyjaśniał ks. Jankowski.
;DD
-
Sacred - 07-04-2007
banda szakali...
-
MaFFej - 07-04-2007
Acrid napisał(a):Kelnerki w klubokawiarniach ks. Jankowskiego też będą wyjątkowe.
"Kociaki Prałata"

.
-
Valhalla - 07-05-2007
MaFFej napisał(a):"Kociaki Prałata"
hahahah

ale beda mialy branie, ze łooooooooooo
-
Zoltan - 07-05-2007
banda chuja
-
raf667 - 07-06-2007
http://pl.youtube.com/watch?v=gei2e6tHZlk&mode=related&search=
oj wiem ze nudny jestem ale....
KURWAJAPIERDOLE NAJZAJEBISTSZY PIES JAKIEGO WIDZIAłEM
-
Axel - 07-06-2007
raf667 napisał(a):http://pl.youtube.com/watch?v=gei2e6tHZlk&mode=related&search=
oj wiem ze nudny jestem ale....
KURWAJAPIERDOLE NAJZAJEBISTSZY PIES JAKIEGO WIDZIAłEM
Gdzie tam. Z dupy są pitbule. Najlepsze psy na świecie to foksy a inne co najwyżej mogą im gale śmigać.