Forum Rockmetalshop
rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> (/thread-rozmowy-nie-ca%C5%82kiem-kontrolowane)

- -Rene- - 08-20-2006

^
-Rene- napisał(a):Bye.

- Vomitor - 08-20-2006

Oo... trzeci post z cyklu "ignoruję cię", czy forumowa twarda trve svka na uslugach szatana poije swój rekord? Zastanawiam się mówiąc szczerze nad ankietą w tej kwestii.

A na poważnie - nie żadne "bye" tylko wiedz, że jak się do niej jeszcze raz przypierdolisz to będziesz na tym forum glanowana w każdym jego zakamarku.

- -Rene- - 08-20-2006

Cytat:A na poważnie - nie żadne "bye" tylko wiedz, że jak się do niej jeszcze raz przypierdolisz to będziesz na tym forum glanowana w każdym jego zakamarku.
BUEHEHEHEH.
Cya.Prądu szkoda.

- Vomitor - 08-20-2006

-Rene- napisał(a):BUEHEHEHEH.

zakrztusiłaś się?

Cytat:Cya.

Oho.. "bye" zmieniło się na "cya".. ciekawe ile razy drugie z wymienionych tym razem zostanie napisanym.. Laughing

Cytat:Prądu szkoda.

Rozumiem, że twojego na mnie? Laughing Jednak mimo wszystko cały czas na posty me odpisujesz. Laska, ty to jednak masz nasrane Laughing

- Wars - 08-20-2006

Zasadniczo to moglibyście już skończyć z tymi osobistymi wycieczkami ;]

- Książę 2 - 08-20-2006

Zasadniczo to całkiem przyjemnie się czyta jak Vomit jest beznadziejny.
Vomitor napisał(a):Prowokować potrafię całkiem nieźle(...)
Jak widać powyżej wychodzi ci to całkiem chujowo

- balzac - 08-20-2006

warsadal napisał(a):Zasadniczo to moglibyście już skończyć z tymi osobistymi wycieczkami ;]

- Książę 2 - 08-20-2006

a napiszesz coś?

- Vomitor - 08-20-2006

Książę 2 napisał(a):Zasadniczo to całkiem przyjemnie się czyta jak Vomit jest beznadziejny.

Oho.. kolejny pieseczek broni swej pani? Do tej pory miałem Cie za w miarę rozsądnego kolesia - oczywiście nie po raz pierwszy nie kojarzysz kontekstu dyskusji, a ową stanowi akcja z tematu o k88, z którą zapewne zaznajomić Ci się nie było dane. Zatem jeśli szukasz przykładu beznajdzieji odsyłam Cię tamże.

Cytat:Jak widać powyżej wychodzi ci to całkiem chujowo

Mówię o całkoształcie mej twórczości na tym forum, a siedzę tu akurat odrobinę dłużej i udzielam się częściej od Ciebie. Powyższe wypowiedzi z mej strony prowokacji nie stanowiły co już raz, wydaje mi się - wystarczająco wyraźnie zaznaczyłem.

warsadal napisał(a):Zasadniczo to moglibyście już skończyć z tymi osobistymi wycieczkami ;]

Dokładnie, ktoś tu mógłby skończyć z osobistymi wycieczkami po Valhalli. Nie sposób mi się nie zgodzić.

- balzac - 08-20-2006

Książę 2 napisał(a):a napiszesz coś?
gdybym napisał 'dokładnie' pod cytatem to zrozumiałbyś o co mi chodzi?

- Książę 2 - 08-20-2006

Pieseczek broni pani? Generalnie sram na to komu jedziesz i w dupie mam 98% uzytkowników tego forum, oceniłem obiektywnie twoje aktualne jechanki na osobę, której wyraźnie nie lubisz, co widać nie od dzisiaj. A nie szły ci za dobrze, toteż pośmiałem się z osoby która bardziej na to zasługiwała tym razem.
Do totalnego rozpierdolenia tematu o konkwiście 88 przyczyniełem się z pełną premedytacją. Dziewięćdziesiąt procent postów w tamtym temacie została usunięta, toteż jeżeli oceniasz go tylko przez pryzmat tego jak wygląda teraz, to nie jest to pełny obraz.
Fakt że jesteś gdzieś "dłużej" czy udzielasz się (piszesz) "więcej" jest dla mnie argumentem o skali znaczenia oscylującym w okolicach zera. Większość twoich postów to próby chwalenia się tym w jaki wirtuozerski sposób operujesz językiem, a merytorycznie będących pierdołami, kreatywnymi pojazdami po matołach, którzy na to zasługują, bądź ludźmi mającymi zdrowsze od twoich poglądy.
Jeśli chodzi o wtyki skierowane ku Valhalli, to - o ile twój protest wynika z osobistej znajomości tej osoby - jesli mielibyśmy kierować się jakimś poczuciem "sprawiedliwości" równie dobrze możnaby powiedzieć tak samo o darciu łacha przez Valhalle i wszystkich jej "piesków" ze Stiga.
Poza tym kto komu jedzie interesuje mnie tyle co zeszłoroczny śnieg. Chociaż niekoniecznie. Nierzadko te pojazdy są najciekawszymi rzeczami jakie można przeczytać na tym forum.

PS. Balzac, gdybyś napisał "dokładnie" to zrozumiałbym wszystko, nawet to jak powstał świat i jak rozwiązać sytuację na Bliskim Wschodzie.

- Krolik - 08-21-2006

Cytat:Prowokować potrafię całkiem nieźle o czym świadczy moja działalność na tym forum.

Chyba robic z siebie debila...cos Ci sie podupcylo Wink

Na marginesie polecam wiecej cwiczen i ograniczenie picia piffa, bo niebawem psipsiora podczas lania widziec nie bedziesz (albo juz nie widzisz, whatever)Wink

- KubusPuchatek - 08-21-2006

Heh, ale fart. Przed chwila wygralem bilet na koncert Gilmoura w Stoczni w Radiowej Trojce Big Grin Ma sie to szczescie ...

- ReTuRn - 08-21-2006

I piszesz to po to, by się mnei pozbyć, gdyz spopielę się z zadrości?:>

- KubusPuchatek - 08-21-2006

Hmm ... TAK! ;>