-
Kamael - 02-12-2005
MasterGrucha napisał(a):Żeby było jasne wyjaśnie: nie chciałem obrazić osób żyjących na wsi. Moja wypowiedź miała charakter satyryczno-komediowy.
Mówiąc poważnie to: często ludzie na wsi żyją w lepszych warunkach niż ludzie w mieście. Przede wszystkim domu są z reguły większe niż w bloku. Mniejsze zanieczyszczenie środowiska tam panuje. Jest więcej spokoju i ciszy oraz zieleni i przyrody.
Poza tym większość ludzi bogatych w dzisiejszych czasach przenosi się i buduje domy na wsi (i szeroko pojętych przedmieściach).
No ale nieważne... bo OFFTOPA robie. Koniec o wsi.
Wróćmy do wiochy.
Wszystko prawda. Urażony się nie poczułem ;D.
-
White Rabbit - 02-12-2005
Przewaznie wszyscy bogacze ze wsi jakich znam to ludzie ktorzy dorobili sie kasy na szybko i tylko tym szpanuja.
oczywiscie jest wiele wyjątkow...
-
H8ful - 02-16-2005
glany
-
Kalin - 02-16-2005
H8ful
-
H8ful - 02-16-2005
jak cie swędza odparzenia miedzy palcami to je czyms posmaruj
p.s. kostke tez masz?
-
Kalin - 02-16-2005
Nie mam takich problemów jak ty całe szczęście
A kostki niemam wieśniaku

Jak byś uważnie przejrzał forum to byś o tym wiedział.
-
Tasiorro - 02-16-2005
muzycy beznadziejnych kapel myslacych o sobie jak o bogach instrumentu a w rzeczywistosci nie umiejacych ustawic potencjometrow w piecu tak by brzmialo
-
H8ful - 02-16-2005
Kalin napisał(a):Nie mam takich problemów jak ty całe szczęście
zacznijmy od tego, ze nie mam glanów, brudzie
-
Kalin - 02-16-2005
Zauważ kołku że nie tylko metale i inne subkultury chodzą w glanach. Normalnie ludzie też chodzą w glanach
Brudzie...
-
H8ful - 02-16-2005
normalni ludzie nie chodzą w glanach, chyba, ze dostali kategorie A
-
Kalin - 02-16-2005
Cytat:normalni ludzie nie chodzą w glanach
To tak samo moge powiedzieć ja: Normalnie ludzie nie chodzą w "adidasach" czy innych sportowych butach :?
-
Tuomasss - 02-16-2005
H8ful napisał(a):normalni ludzie nie chodzą w glanach, chyba, ze dostali kategorie A
Nie wiem o co Ci chodzi. Jesteś tu żeby wojne wywołać, czy czy co?
Ale z Twojego opisu wynika, że jestem normalny bo dostałem kategorie A i chodzę w glanach.

Chociaż obuwia wojaków naszych glanami bym nie nazwał.
Jakby co to kostkę też mam i bojówki, no shirty Ironów i innych kapel.
-
Emma - 02-16-2005
wojaki chodza w skokach .. fajne buty tylko rozmiarowka od 42

kiedys mieli fajniejsze teraz jakies takie kwadratowe maja ;/
-
Kalin - 02-16-2005
a ja myślę że h8ful wogóle nie wychodzi z domu, bo dba o dobro ludzi których potencjalnie mógł by spotkać na swojej drodze
-
H8ful - 02-16-2005
Tuomasss napisał(a):Jakby co to kostkę też mam i bojówki, no shirty Ironów i innych kapel. 
przykro mi. naprawde
Tomash napisał(a):ciekawe w czym h8ful chodzi w zimie
w traperach. nie ma to jednak nic do rzeczy, bo nie wmówisz mi, ze glany sobie kupiłeś(czy ten z żaba) jedynie na zime.
Kalin napisał(a):To tak samo moge powiedzieć ja: Normalnie ludzie nie chodzą w "adidasach" czy innych sportowych butach :?
Oczywiscie, ze nie mozesz tego powiedzieć, bo adaśki w przeciwieństwie do glanów są butami lekkimi i wzglednie eleganckimi