-
Książę - 02-28-2008
jak kurwa najbardziej
-
maladiec88 - 02-28-2008
oczywiście, a według ciebie to nie jest zażywanie narkotyku?
-
Kamil-Reloaded - 02-28-2008
czyli 99% dorosłych to narkomani <hahaha>
-
Książę - 02-28-2008
...ja pierdole... po co ja nawet próbowałem z nim rozmawiać jak z człowiekiem...
-
maladiec88 - 02-28-2008
narkoman to człowiek
uzależniony od narkotyków, to że ktoś je zażywa, nie znaczy że jest narkomanem..
-
yhym tak samo jak alkoholik to człowiek uzależniony od alkoholu, to, że ktoś go zażywa nie znaczy, że jest alkoholikiem.
twój i mój post ma sens.
-
IstnyKurwaRomantyk - 02-28-2008
a alkohol to moze nie dziala jak narkotyk?
-
hmm...
szczerze powiem, że dobre pytanie bo nigdy sie nad tym nie zastanawiałem, ale wydaję mi sie ze inne skutki i powikłania ma branie a inne picie. W koncu wiekszosc dorosłych pije i sie nie uzależnia w przeciwienstwie do ludzie którzy wezmą raz i przeważnie nie przestają (szczególnie narkotyki twarde) (mówie o ludziach z kasą i biorą bo chcą, muszą, mają problem)
-
maladiec88 - 02-28-2008
Cytat:yhym tak samo jak alkoholik to człowiek uzależniony od alkoholu, to, że ktoś go zażywa nie znaczy, że jest alkoholikiem.
to prawda, tylko trochę z dupy z tym wyjechałeś,
alkoholik to narkoman uzależniony od alkoholu, tak samo jak heroinista to narkoman uzależniony od heroiny
-
Książę - 02-28-2008
Kamil-Reloaded napisał(a):twój i mój post ma sens
nie kamil, twój post nie ma sensu
Kamil-Reloaded napisał(a):ale wydaję mi sie ze inne skutki i powikłania ma branie a inne picie. W koncu wiekszosc dorosłych pije i sie nie uzależnia w przeciwienstwie do ludzie którzy wezmą raz i przeważnie nie przestają
kurwa po co wy gadacie z tym typem?
-
maladiec88 napisał(a):Cytat:yhym tak samo jak alkoholik to człowiek uzależniony od alkoholu, to, że ktoś go zażywa nie znaczy, że jest alkoholikiem.
to prawda, tylko trochę z dupy z tym wyjechałeś,
alkoholik to narkoman uzależniony od alkoholu, tak samo jak heroinista to narkoman uzależniony od heroiny
Tylko owe uzaleznienia sie czyms róznią bo w koncu po cos te jebane prochy sie przemyca. Skoro wg ciebie działają jak wóda czy piwo to po chuj ryzykowac kase i wolność wzamian za ich posiadanie i zażywanie skoro "efekt najebania" bedzie taki sam.
-
juz mialem nic nie pisac, ale korwa
kamil, brales cos kiedykolwiek?
-
nie :>
-
to po chuj zabierasz glos w dyskusji?
-
bo nie pasuje mi przypisywanie picia piwa do zazywania nakrotyków.