Forum Rockmetalshop
Co sądzicie o LP?? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Rock/Hardrock (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-rock-hardrock)
+--- Wątek: Co sądzicie o LP?? (/thread-co-s%C4%85dzicie-o-lp)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

- Frustra - 04-04-2005

Ej momento... po prostu chciałabym, aby przedstawił ktoś porządny, czy - jak kto woli - prawdziwy zespół nu-metalowy. Nie obrażając ani nie ubliżając nikomu.

- Dżemik - 04-04-2005

Frustra napisał(a):Ej momento... po prostu chciałabym, aby przedstawił ktoś porządny, czy - jak kto woli - prawdziwy zespół nu-metalowy. Nie obrażając ani nie ubliżając nikomu.

1. Passenger- Side project Andersa Friedena z In Flames.. Cudo! I nie mowie tego dlatego ze jestem fanem Plomykow..
2. Soundtrack To Your Escape -In Flames - Od biedy ostatni krazek Flamesow mozna pod skrzydla nu metalu przygarnac..
3. Brainshake- Nieistniejaca juz holenderska kapela.. (to ci od coveru Hit Me Baby One More Time Britney Spears)

- Anonymous - 04-04-2005

Dżemik napisał(a):1. Passenger- Side project Andersa Friedena z In Flames.. Cudo! I nie mowie tego dlatego ze jestem fanem Plomykow..
2. Soundtrack To Your Escape -In Flames - Od biedy ostatni krazek Flamesow mozna pod skrzydla nu metalu przygarnac..
3. Brainshake- Nieistniejaca juz holenderska kapela.. (to ci od coveru Hit Me Baby One More Time Britney Spears)
i to się chyba różni od LP, nie?

- Dżemik - 04-04-2005

Mniej wiecej tak jak Eclypse od Devilyn..

Jest dobry nu metal i zly nu metal.. (pomijam fakt ze LP to bardziej nowofalowy rock)

- Anonymous - 04-04-2005

Dżemik napisał(a):Mniej wiecej tak jak Eclypse od Devilyn..

Jest dobry nu metal i zly nu metal.. (pomijam fakt ze LP to bardziej nowofalowy rock)
Lp to nawet nie "nowofalowy rock" to gówniany pozerski gay band

- Tabitha - 04-08-2005

Buhahaha, totalna komercha, wszyscy hip chujowcy w mojej szkole tego sluchaja i mysla ze sa metalami, chociaz ja sama nie rozumiem co LP maja wspolnego z metalem... O_O.

- LCF - 04-08-2005

No prosze, pierwszy a od razu jaki sensowny post.

- Frustra - 04-08-2005

LCF napisał(a):No prosze, pierwszy a od razu jaki sensowny post.

i zmuszający do myślenia

- Tuomasss - 04-08-2005

Frustra napisał(a):

i zmuszający do myślenia

Wyczuwam sakrazm w Twojej wypowiedzi czy tylko mi się wydaje? Wink

- Frustra - 04-08-2005

Tuomasss napisał(a):
Frustra napisał(a):

i zmuszający do myślenia

Wyczuwam sakrazm w Twojej wypowiedzi czy tylko mi się wydaje? Wink

...w mojej czy LCF?

- Tuomasss - 04-08-2005

Raczej w Twojej... Big Grin
CHociaż, kto wie, może i LCF'a też. Big Grin

- Frustra - 04-08-2005

bywa... Wink

- Kamael - 04-08-2005

Dżemik napisał(a):2. Soundtrack To Your Escape -In Flames - Od biedy ostatni krazek Flamesow mozna pod skrzydla nu metalu przygarnac..
Faktycznie, coś tam z nu metalu pewnie jest, ale w sumie to dla mnie mało ważne, po prostu płyta brzmi, wg mnie, dobrze i to jest ważne.

- Art... - 04-08-2005

Ich wokalista fajnie sie wydziera ale jest pedalem jak i jego caly wiesniacki band Tongue

- gabrysia - 04-08-2005

Art... napisał(a):Ich wokalista fajnie sie wydziera ale jest pedalem jak i jego caly wiesniacki band Tongue
:? In Flames jest zajebiste i na pewno nie wieśniackie