Forum Rockmetalshop
Satyricon - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Satyricon (/thread-satyricon)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

- KISIEL - 09-13-2006

ERRATA

Vomitor, impotent muzyczny napisał(a):wiochą jest kupka którą masz w avatarze

Otóż niezmiennie, przez cały czas, odkąd jestem na tym forum, mój avatar ukazuje Frost'a - perkusistę Satyriconu.

P.S. Podobno nie umiem używać opcji "quote"... Tongue

- Vomitor - 09-13-2006

Super, Frost powiadasz? Swoje już o jego akcjach słyszałem, mający już swoje lata mój dalszy znajomy był swego czasu w Norwegii, spotkał faceta w knajpie, jako że obstawiony był on kilkunastoma cukierokowatymi pannami niczym raper z Bronxu ledwo rozpoznał w nim Frosta. Zaś podjąłwszy próbę zagadania doń otrzymał kilka wieśniackich tekstów i akcji w prezencie. Zresztą starczy wspomnieć kilka wywiadów z wyżej wymienionym..

Co do opcji "quote" - gratuluję cymbale, wreszcie się nauczyłeś. Ile szło.

- RamzeS - 09-13-2006

Ja bym rzekł jeszcze jedno:Kisielek znowu chciał błysnąc wygarniając Vomitorowi ignorancję , sęk w tym, ze się biednemu kretynkowi pomyliła impotencja z ignorancją Laughing Naprawdę, Kisiel,dla ciebie lepiej będzie jak zamkniesz dupę,bo cokolwiek napiszesz, to wychodzi z tego ROTFL.

- fetus - 09-14-2006

Vomitor napisał(a):Super, Frost powiadasz? Swoje już o jego akcjach słyszałem, mający już swoje lata mój dalszy znajomy był swego czasu w Norwegii, spotkał faceta w knajpie, jako że obstawiony był on kilkunastoma cukierokowatymi pannami niczym raper z Bronxu ledwo rozpoznał w nim Frosta. Zaś podjąłwszy próbę zagadania doń otrzymał kilka wieśniackich tekstów i akcji w prezencie. Zresztą starczy wspomnieć kilka wywiadów z wyżej wymienionym..

dziwne ze w twojej wypowiedzi nie ma w ogóle akcji choc słowo to pada nie raz - pewnie kolega zazdroscił fajnych blond cipek chetnie by sobie zmoczył ale nie dał rady nie było tak czarnuchu?

- Vomitor - 09-14-2006

Polecam intensywny kurs nauki czytania ze zrozumieniem.

- fetus - 09-14-2006

Vomitor napisał(a):Polecam intensywny kurs nauki czytania ze zrozumieniem.
dojebałes Laughing

- KISIEL - 09-14-2006

Weź ramziu spierdalaj, bo normalnie Twoja głupota, aż tutaj śmierdzi. Poczytaj sobie słownik języka polskiego i poszukaj wyrazów typu "metafora"; "ironia". Tylko nie pomyl słownika z książką telefoniczną...

- RamzeS - 09-14-2006

KISIEL napisał(a):Weź ramziu spierdalaj, bo normalnie Twoja głupota, aż tutaj śmierdzi.
I kto to pisze...forumowy kretyn nr 1

Cytat: Poczytaj sobie słownik języka polskiego i poszukaj wyrazów typu "metafora"; "ironia". Tylko nie pomyl słownika z książką telefoniczną...
Nie,to ty sobie poczytaj tenże słownik i sprawdź znaczenie słów "ignorancja" i " impotencja".
A potem spierdalaj cieciu w dupe pchany.Juz nie smieszysz,robisz się irytujący.

- Vomitor - 09-14-2006

KISIEL napisał(a):Weź ramziu spierdalaj, bo normalnie Twoja głupota, aż tutaj śmierdzi.

Tak, twój nieprzepchany odbyt, owszem, śmierdzi.

Cytat: Tylko nie pomyl słownika z książką telefoniczną...

Którą cię w łeb jebano?

- KISIEL - 09-15-2006

Oj jak się nasze "forumowe łogierki" pobudziły do jakże "yntelygentnych" i jakże "ambitnych" wypowiedzi. Brawo, niezmiennie reprezentujecie ten sam nis... khem "wysoki" poziom Tongue

- Vomitor - 09-15-2006

Nie szmato, po prostu w pocie czoła podejmujemy trudy by tak skonstruować nasze wypowiedzi abyś mógł cokolwiek z nich zrozumieć. Można ci dojebać inteligentnie, tylko po co - skoro I TAK nic z tego nie zrozmiesz. O ambitnych gadkach po twej rozmowie z botem już bym na miejscu "osoby" twej nie wspominał. A łogierek to cię w stajni za chałupą na wsi twejże w dupsko ruchał.

- KISIEL - 09-15-2006

Ojej Sad Nasz biedny urażony "łogierek" się chyba zaczyna ździebko denerwować, bo i rzuca epitetami na lewo i prawo... Nie denerwuj się, weź swoje "extra" tabletki, poproś mamę, aby Ci kaftanik założyła i zaprowadziła do Twojego ulubionego pokoiku bez klamek...

Nikt się nie dowie, ciiiiiiiiiiii ! ! !

- Vomitor - 09-15-2006

Denerwować, a to niby czym, możesz mi powiedzieć? Kaftanik to prędzej się należy pewnym osobom na tym forum z racji ich dyskusji z botem.. Poza tym , działając w myśl zasady by z idiotą nie dyskutować albowiem sprowadzi człowieka do swego poziomu a następnie pobije ogromem głupoty stwierdzam, iż dalsza dyskusja mija się z celem. I o jakich tabletkach ty pierdolisz, kisielku, po czym znów jesteś?

- RamzeS - 09-15-2006

Jedno trzeba stwierdzić: Kisiel w swej nieskończonej głupocie walczy "do upadłego" Nieważne,ze 3/4 forum wypomina mu głupotę, nieważne ze każda jego wypowiedź to rotfl i z każdym następnym postem się tylko pogrąża, nieważne, ze jego żałosna polszczyzna wywołuje usmiechy politowania, wszystko to jest nieważne,Kisielek zamiast z honorem i resztką godnosci się wycofać ( po tym chociażby jak go forumowicze zjechali w temacie "Wiocha") ,dalej otwiera dupę i się stawia. Co w 100% upodabnia go do usera Dance Of Death.
I trza sie zgodzić z Vomitorem,dalsza dyskusja z idiotą nie ma sensu.

- KISIEL - 09-15-2006

Użytkowników RMS'u jest chyba coś ponad 3200... A "3/4" z tego to chyba "troszkę" więcej niż jakieś marne pięć osób, co ? Tongue Masz - z tego co mi wiadomo - jakieś 30 coś latek, a nawet liczyć nie umiesz. Ba, logicznie myśleć też. W którym momencie tak "żałośnie" ukazałem swą polszczyznę? Pisać to jedno, a udowodnić, to drugie. Jak to się mówi : "krytyk i impotent z jednej są parafii - każdy dużo gada, żaden nie potrafi" Tongue "pogrąża"; "brnie" - a może po prostu, mimo Waszej impertynencji, próbuję przedstawić o co mi chodzi ? A że z vomitkiem się zgadzasz (jak zawsze zresztą), to nie musisz pisać, bo każdy przecie wie, że on Twym guru jest. Apropos "dupy" - podcieraj ją swojemu guru do końca Tongue I już przestańcie się pocić i napinać, bo Wam żyłka pęknie...