-
Elvis - 09-18-2005
Czyżby Sepultura, czy może nie trafiłem?
-
statekx - 09-18-2005
Trafiles, ale to jest odpowiedz na 50% pytania
-
aXe Rose - 09-18-2005
Morbid Visions.
Pytanie zadaje Elvis.
-
statekx - 09-18-2005
Uuuu co za uprzejmosc.
-
Elvis - 09-18-2005
statekx napisał(a):Uuuu co za uprzejmosc.
W ogóle czad, coś nie doczytałem pytania.
Pytanie (chyba też z serii "banały", ale zobaczymy).
W tytuł jednej z demówek tej skandynawskiej załogi deathmetalowej wkradł się błąd. Jak nazywa się ta demówka i o jaką kapelę chodzi?
-
Elvis - 09-19-2005
Co jest kurde - brak zainteresowanych quizem? Bo przecież chyba nie jest to megatrudna zagadka...
-
statekx - 09-20-2005
Żądamy wiecej podpowiedzi 8)
-
Elvis - 09-21-2005
Ja pieprzę! Myślałem, że ktoś skojarzy.
Podpowiedź: były członek tej kapeli ma własną wytwórnię.
-
KubusPuchatek - 10-05-2005
Moze jakas kolejna podpowiedz ? Albo ktos zada nowe pytanie ? Tak ciekawie bylo z Quizem a nagle sie wszystko zatrzymalo .
-
Nivo - 10-05-2005
Elvis podwyższył poziom trudności, ot co! Najwięksi forumowi wyjadacze odpadają!
-
Elvis - 10-06-2005
Naprawdę myślałem, że to pytanie nie sprawi większych trudności... prznajmniej, jeśli chodzi o nazwę zespołu.
Kolejne podpowiedzi - kapela powstała w 1991 roku. Jej nazwa jest jednoczłonowa. Zespół ów wydał jeden split i to nie w początkach działalności, ale stosunkowo niedawno, biorąc pod uwagę niemały staż tej ekipy.
Edit - nie będę trzech postów pod sobą cisnął.
Edit nr 1.
No do jasnej cholery, czy ktokolwiek zagląda do tego tematu? A może ciężko odgadnąć, hę?
Edit nr 2.
Widzę, że nikt nie daje rady z odgadnięciem (o ile ktoś w ogóle raczył poszukać odpowiedzi, no ale nieważne). Tak więc udzielam rozwiązania i uwalniam użytkowników od klątwy mojego pytania lol.
Kapela to Deranged. Zaś nazwa demówki to "The confessions continues" - w angielskim dodajemy literkę "s" w czasie Present Simple tylko w trzeciej osobie liczby pojedynczej, tutaj zaś mamy liczbę mnogą. Prawidłowo brzmiałoby to "The confessions continue", ale w tytuł, jak widać, wkradł się błąd.
-
statekx - 11-01-2005
Shit, Elvis kiedy ty to wyedytowales?
-
Elvis - 11-01-2005
A ze 2 tygodnie temu.
-
KubusPuchatek - 11-01-2005
No dobra to ja sie wepchne z pytaniem

:
Jaka plyta , jako pierwsza , zostala okrzyknieta mianem platynowej ?
-
franek - 11-01-2005
Iron Butterfly - In a gadda da vida
?