Forum Rockmetalshop
MANOWAR - KING OF KINGS! - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: MANOWAR - KING OF KINGS! (/thread-manowar-king-of-kings)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

- KubusPuchatek - 11-23-2005

Cytat:Ale w tym temacie nie ma miejsca dla osob o negatywnym badz neutralnym nastawieniu do Manowar.

Nie inaczej!
Nie ma tez miejsca dla psychicznych fanatykow .

Nie inaczej!

- Ambivalent - 11-23-2005

masz "itd." Tongue

Wiem ,ze to nie Twoja wina. Nie zmuszam Cie do tego by Ci sie podobal. Chodzi o to ,zebys nie pisal ,ze jest zlym wokalista (bo obiektywnie nie jest) tylko ,ze Ci sie nie podoba. Tyle Tongue

Co do gorek -> moglby czasem mniej wibrowac a tak generalnie to nie mam zastrzezen. Wink Na duzy + u niego ,ze potrafi zajebiscie spiewac zarowno aresywnie (choc na WOTW i tej trasie troche mu sie zjebal, teraz jest dzieki Bogu poprawa) jak i czysto.

- KubusPuchatek - 11-23-2005

Cytat:Wiem ,ze to nie Twoja wina. Nie zmuszam Cie do tego by Ci sie podobal. Chodzi o to ,zebys nie pisal ,ze jest zlym wokalista (bo obiektywnie nie jest) tylko ,ze Ci sie nie podoba. Tyle
No dobra . Powiem wiec ze poprostu mi sie nie podoba jego wokal Smile
Cytat:Co do gorek -> moglby czasem mniej wibrowac a tak generalnie to nie mam zastrzezen.
A mnie to wibrato strasznie wkurza Smile
Cytat:Na duzy + u niego ,ze potrafi zajebiscie spiewac zarowno aresywnie (choc na WOTW i tej trasie troche mu sie zjebal, teraz jest dzieki Bogu poprawa) jak i czysto.
A z tym sie zgadzam , ale co ja poradze ze mnie jego glos odrzuca Smile

Mnie strasznie odrzuca vibratto Sammeta z Edguy na żywca. Na plytach tego az tak nie ma za to live to prawdziwy horror :?

- Elvis - 11-23-2005

hegemon88 napisał(a):Ale w tym temacie nie ma miejsca dla osob o negatywnym badz neutralnym nastawieniu do Manowar.

Nie inaczej!

A dla mnie się znalazło, ale jajca! Wink

- KelThuz - 11-23-2005

tyle mam do powiedzenia forumowej gejozie:
[Obrazek: tfuckwithwszebad2gh.jpg]

- Elvis - 11-23-2005

^ O stary, aż nie wiem, czy mam srać w portki ze strachu, czy ze śmiechu. Laughing

- statekx - 11-23-2005

KelThuz napisał(a):tyle mam do powiedzenia forumowej gejozie:

hehe dobre dobre Laughing

statekx napisał(a):
KelThuz napisał(a):tyle mam do powiedzenia forumowej gejozie:

hehe dobre dobre Laughing

Zajebiste !! HAIL !!

- Krzychun - 11-23-2005

Wreszcie ktos z kim mozna normalnie pogadac o Manowar(mowa o urzytkowniku Ambivalent ofcors). Przez takich turystow jak hegoemon czy Kel czasem wstyd sie przyznac ze lubi sie ten zespoł bo zaraz wyzwa Cie od tepego fanatyka.

- Elvis - 11-23-2005

Krzychun napisał(a):Przez takich turystow jak hegoemon czy Kel czasem wstyd sie przyznac ze lubi sie ten zespoł bo zaraz wyzwa Cie od tepego fanatyka.

E tam, spoko ziomy to są przeca (I'm serious).

Elvis napisał(a):
Krzychun napisał(a):Przez takich turystow jak hegoemon czy Kel czasem wstyd sie przyznac ze lubi sie ten zespoł bo zaraz wyzwa Cie od tepego fanatyka.

E tam, spoko ziomy to są przeca (I'm serious).

nie inaczej !

- Rumian - 12-02-2005

R_amze_S napisał(a):
KelThuz napisał(a):ManowaR od początku był zespołem grającym epicki wojowniczy True Metal wyłącznie dla heteroseksualnych bezkompromisowych potomków wojowniczych plemion Północy.
Faktycznie,czysta ,heteroseksualna moc ,zero jakiekolwiek pedalstwa...co widać za zamieszczonych obrazkach:
[Obrazek: meric3.jpg]
[Obrazek: manowar.jpg]
[Obrazek: joey002.jpg]
[Obrazek: 10.jpg]
[Obrazek: 25.jpg]
a mi cos sie wydaje ze wiele osob smieje sie z image ManowaR, mowiac ze zakladaja "gejowskie skorzane" ciuszki a tak naprawde, w glebi duszy sami chcieliby moc sie tak ubrac z tym ze nie moga bo zaden z tych "wysmiewaczy" nie moze pochwalic sie taka klatka albo krata na brzuchu wiec patrzac na panow z ManowaR popada w kompleksy Big GrinBig Grin

- Forgotten Sunrise - 12-02-2005

E tam nie widzę w tym nic pedalskiego, ale raczej nie założyłbym takiej "koszulki" skórzanej, spodnie jeszcze jeszcze, ale reszta?? nie to nie dla mnie Tongue

- Tomash - 12-02-2005

Rumian napisał(a):a mi cos sie wydaje ze wiele osob smieje sie z image ManowaR, mowiac ze zakladaja "gejowskie skorzane" ciuszki a tak naprawde, w glebi duszy sami chcieliby moc sie tak ubrac z tym ze nie moga bo zaden z tych "wysmiewaczy" nie moze pochwalic sie taka klatka albo krata na brzuchu wiec patrzac na panow z ManowaR popada w kompleksy Big GrinBig Grin

Tak kuźwa marze po prostu o tym żeby popierdalać w pedalskich ciuszkach, i w wieku lat 40 śpiewać o barbarzyńskich wojach Laughing