Forum Rockmetalshop
Slipknot... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Inna muzyka... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-inna-muzyka)
+--- Wątek: Slipknot... (/thread-slipknot)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

- Krzychun - 11-03-2008

A Slipknot to ponoć szataniści i mówią "hail",jak sie do tego odniesiesz?

- Eulogy - 11-04-2008

slipknot0887 napisał(a):2 P.S. O gustach się nie dyskutuje,pozdrawiam
To pochuj o nich wspominasz, jeżeli się nie dyskutuje?

- Książę - 11-04-2008

Slipknot jest najlepszym zespołem metalowym jaki słyszałem i bez kitu lubię.

Jebać metal!

PS. Heil Satan jakby ktoś nie wiedział, o boshe

Do Eulogy - slipknot0887 - 12-01-2008

Żebyś zadawał takie pojebane pytania człeku,a tak btw to jak Ci się tak odpowiedź nie podobała to schowaj się w swoim małym świecie i siedź tam do usranej śmierci!!!
A w kwestii tej ostatniej części wypowiedzi,to stwierdziłem ogólny fakt,normalna wypowiedź,wiesz słowa,zdania etc.A ponad to nie chce urazić fanów Metallic'i czy tego typu zespołów,wszystko na ten temat

Krzychun - slipknot0887 - 12-01-2008

Z tego co ja się orientuje to mają z satanizmem tyle wspólnego co z buddyzmem czyli nic,to ich image i mnie nic do tego,mają dobrą muzykę i czasem fajne teksty,razem tworzy to dobry klimat.A jeśli chodzi o kwestie szatan,bóg,teologia to temat rzeka,ja jestem ateistą i mam swoje zdanie na ten temat,stay sic

- raf667 - 12-01-2008

NIE CHODZISZ DO KOŚCIÓŁKA????????

- balzac - 12-01-2008

slipknot0887 napisał(a):A jeśli chodzi o kwestie szatan,bóg,teologia to temat rzeka,ja jestem ateistą i mam swoje zdanie na ten temat
a czy nie uważasz ze satanizm jest zbyt wielkim odejściem od normy spolecznej?

- IstnyKurwaRomantyk - 12-01-2008

[Obrazek: 1224964829517sp5.png]

- slipknot0887 - 12-01-2008

Uważam,że satanizm jest tylko wyznacznikiem braku normalnych ludzi w społeczeństwie,ktoś wierzy w Belzebuba,Voo Doo i inne tego typu brednie,a co do wypowiedzi kolegi raf667 to tak nie chodzę,a to zbrodnia?? Z punktu widzenia historii i nauki jest to i tak bez znaczenia,więc nie ma sensu się spinać,ale to jest temat grupy Slipknot nie kwestii istnienia siły wyższej.Ponad to naukowcy i między innymi historycy dzielą się na tych,którzy wierzą i którzy nie wierzą,argumenty z pewnością znajdą się na obie grupy.

- Krzychun - 12-01-2008

To jest forum gównie dla white-metalowców,wiec uważaj na słowa.

- Książę - 12-02-2008

HAIL GOD! 111!

- Carla - 02-28-2009

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):[Obrazek: 1224964829517sp5.png]

Jestem ateistka i nie wierze w rzeczy ktore sa na tym obrazku Wink nie wierze ze bylo cos "przed big bangiem"
wiesz dlaczego? bo z big bangiem powstala nie tylko materia i przestrzen, ale rowniez czas tak jak go znamy... nie istnieje zadne przed
i nie wierze tez w glupoty ktore napisali prymitywni ludzie 2000 lat temu...
starczy troche interesowac sie historia ludzkosci i okazuje sie ze nawet jesli Jezus istnial, to bylo zupelnie inaczej niz kosciol mowi... W biblii bylo tyle zmian ze smiech na sali.
I swieci?
1. Nie będziesz miał bogów cudzych przede mną.

ludzie sie modla do tylu patronow ze to nie jest monoteizm, ale politeizm

relikwie? to tez ma swoja nazweWink
http://pl.wikipedia.org/wiki/Fetyszyzm_(religia)

tylko tyle chcialam na ten temat

i zeby nie byl tylko offtop

uwielbiam slipknot jesli chodzi o muzyke, ale ich wyglad i image jest troche smieszny... no i woda sodowa

- Jałokim - 02-28-2009

Carla ---> big beng to tylko teoria. Jak dla mnie to wsio rybka co i jak się stało kiedyśtam. Jakbym miał rozkminiać, to powiem tyle, zę materia nie pojawia sie i nie znika. Cały świat to jeden jej wielki młynek, a my i wszystko co materialne to jakoby jej nośniki. Nie było począdku i nie bedzie końca, bo nc nie pojawiło sie i nie zniknie. Jak na moje oko to nasza galaktyka jest jedynie jednym z atomów pierda rozchodzącego sie w spodniach kolesia, którego rozmiarów nie jesteśmy w stanie ogarnąć - i to jest ten twój wielki big beng
to tyle nt slipknota

- buchaj - 03-03-2009

Jeśli lubicie Slipknot, to może to Wam się spodoba:

http://www.myspace.com/hoaband

- korbian - 03-20-2009

Kod:
Slipknot jest najlepszym zespołem metalowym jaki słyszałem i bez kitu lubię.

Jebać metal!

PS. Heil Satan jakby ktoś nie wiedział, o boshe

Ogolnie ich muzyka to jest jedno wielkie gowno nad ktorym lataja muchy w maskach . . .
Maja pentagramy na swoich dziwacznych strojach jak by na złomie pracowali ...
nie chce tu bardzo jechac po tym zespole ... ale jesli rzeczywiscie mowia Hail Satan
a graja jakis Nu-metal czy co to jest .. to naprawde nie znaja potegi tego słowa
... moze kogos tu obrazilem tym .. lecz jestem Anty - Slipknot.
[Obrazek: zune_eviteopeningvice.jpg]
Tylko True Norwegian Black Metal !!!

P.s.

Nie skomentuje jeszcze 'o boshe..' bo to juz jest zalosne.