Forum Rockmetalshop
Ulubiony uzytkownik - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Traszowisko (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-traszowisko)
+--- Wątek: Ulubiony uzytkownik (/thread-ulubiony-uzytkownik)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

- Nevermore - 11-13-2005

LOL!A myslalem, ze w ekipie"praczy" jest zgoda Wink

- Scully - 11-13-2005

A po co mam sobie brudzić rączki oraniem? <; To takie gromadno-chłopskie, a więc nie dla mnie.

Chyba każda zdrowa kobieta wynosi przystojnego, zbudowanego, niewymuszenie inteligentnego, sympatycznego osobnika nad zakompleksiałego wymiota (tak, terminologia medyczna <Wink z nosem w słowniku Kopalińskiego.

Dobranoc. <;

- Valhalla - 11-13-2005

Pierdolnelo Wam wszystkim na mozg juz kompletnie? Bo mi tak, dlatego sie nie odzywalam Laughing
A jak bede chciala po kims 'pojezdzic' to podejde i powiem mu to w twarz a nie za pomoca klawiatury Wink

- Vomitor - 11-13-2005

Scully napisał(a):Chyba każda zdrowa kobieta wynosi przystojnego, zbudowanego, niewymuszenie inteligentnego, sympatycznego osobnika nad zakompleksiałego wymiota (tak, terminologia medyczna <Wink z nosem w słowniku Kopalińskiego.

Dobranoc. <;

Zniżę się do użycia twych słów, poczynionych przez cię w jednej z naszych "dyskusji"... -pozdrów obiekt twych westchnień w formacie jpg.

Co więcej, sytuacja osobliwa, bo potwierdzająca zasadność mej wielokrotnie powtarzanej tezy dotyczącej oceniania drugiego osobnika przez pryzmat własnej osoby...

Hmmm tak wogóle się zastanawiam czy to co pisałaś tak do końca charakteryzowało akurat twoje myśli, bowiem powszechnie wiadomo, że zdrowa kobieta nie musi się reklamować[(?) gdyby jeszczy było co] na forum w poszukiwaniu faceta. Tongue

- Scully - 11-13-2005

pobiłeś rekord długości wymyślania odpowiedzi - coś głęboko zakopałeś tego Kopalińskiego...

co do reklamy, i tak wiesz, że jestem z góry na wygranej pozycji i zawsze osiągam, to czego chcę - i osiągam to w żywym formacie, nie jpg. Smacznego przeżuwania klęski, mądralo. <;

- Dance Of Death - 11-13-2005

jak juz mówiłem heh vomitor dłuuugo mysli i pracuje Laughing ale trza mu przyznac plastikowy medal za walecznośc

- Valhalla - 11-13-2005

Dance Of Death napisał(a):jak juz mówiłem heh vomitor dłuuugo mysli i pracuje Laughing ale trza mu przyznac plastikowy medal za walecznośc
wszedzie musisz wtracac swoje 3 grosze? wszyscy i tak od dawna wiemy ze nie lubisz vomitora.

- Vomitor - 11-13-2005

do tej od muldera:

O kurwa .... teraz to mnie rozjebałaś... fakt, faktem, że wraz z tekstem necro wszystkie kompleksy forumowych i nie tylko forumowych miernot wyszły na wierzch w tym i twoje. Żałość twą pogłębia fakt czepiania się czasu w jakim odpowiedź na uwagi przez cię poczynione pojawiła się pod twoim postem.... ale jak już powiedziałem.. kompleksy wychodzą od jakiegoś czasu na wierzch u conkiektórych. Ale nie bój się ja akurat nie będę rywalizował z tobą o względy necro Tongue co do klęski... spoko bierz sobie go jest twój...

Zatem obnażyłaś swoje prawdziwe ja, potwierdzając zasadność słów przez mnię poczynionych - ogłaszam wszech i wobec, panna scully szuka tu faceta, chętni zgłaszać się Tongue

- KelThuz - 11-13-2005

WON SZMATO, BO CI WYDRENUJE WLASNORECZNIE KROCZE!

- Vomitor - 11-13-2005

Eee no... do takiego określenia pod adresem panny scully bym się nie posunął Wink Laughing

- Dżemik - 11-13-2005

Dobra misie.. Nie chce mi sie kasowac 2 stron pyskowek, zatem zastosuje argument ostateczny: Zamknac sie (tudziez przejsc na pm), bo przyjade do Katowic, Stalowej Woli, czy [tu wstaw nazwe swojej miejscowosci] i dam w ryj.. Wink

- KelThuz - 11-13-2005

ej, mam twój adres domowy :>

- Axel - 11-13-2005

Proza zycia na forum nie ma co Wink i lovin it.

- RamzeS - 11-13-2005

Dżemik napisał(a):Dobra misie.. Nie chce mi sie kasowac 2 stron pyskowek, zatem zastosuje argument ostateczny: Zamknac sie (tudziez przejsc na pm), bo przyjade do Katowic, Stalowej Woli, czy [tu wstaw nazwe swojej miejscowosci] i dam w ryj.. Wink
Panie mod,a ładnie to tak damy(nawet takie jak scully) po buźkach obijać??

- Acrid - 11-13-2005

Dżemik napisał(a):Zamknac sie (tudziez przejsc na pm), bo przyjade do Katowic, Stalowej Woli, czy [tu wstaw nazwe swojej miejscowosci] i dam w ryj.. ;)

A drugiego do reki? Bo jak tak, to mozesz zahaczyc jeszcze o Tychy, w koncu to rzut beretem z Katowic.

;D