-
Balthor - 06-22-2006
![[Obrazek: 825042.jpg]](http://www.indymedia.org/images/2005/09/825042.jpg)
Trv punk lol
-
Książę 2 - 06-23-2006
-Rene- napisał(a):Karaluch internetowy napisał(a):podobno kazdy byl kinderem na poczatku ale czy kazdy pier***il takie smuty? :]
Nie wiem czy 'podobno',może Ty akurat od zawsze byłeś super trv dojrzałym pancurem,nie wnikam.Ale jednak większość ludzi musi przejść przez jakąś tam faze buntu i wtedy właśnie się owe 'smuty' pierdoli.
Że tak się ładnie wyrażę - chuj do dupy.
Różnica polega na tym, czy się od szczeniactwa buja z konkretną ekipą czy naszywa z dwoma koleżankami ze szkoły grindeja na plecaczek i wraca taksówką z koncertu.
edit: i co to znaczy "dojrzały panczur"? Bo dla mnie to oksymoron.
A śmietnik na maksa pankowy. Jeszcze z napisem "Wolf"! Groźny na maksa. Wstawiłbym sobie taki do pokoju.
-
-Rene- - 06-23-2006
Książę 2 napisał(a):Że tak się ładnie wyrażę - chuj do dupy.
Nie wyraziłeś się ładnie.
Książę 2 napisał(a):Różnica polega na tym, czy się od szczeniactwa buja z konkretną ekipą czy naszywa z dwoma koleżankami ze szkoły grindeja na plecaczek i wraca taksówką z koncertu.
Chodziło o konkretny przykład w/w koleżanki i gadkę szmatkę,a nie całokształt.Jeśli rozważać całokształt to i owszem,masz rację.
Książę 2 napisał(a):edit: i co to znaczy "dojrzały panczur"? Bo dla mnie to oksymoron.
Nie do końca oksymoron.Miałam na myśli podejście do muzyki i kapel nieco starszych niż Green Day..
hmmm -
azeroth - 12-03-2006
O widze ze moj temacik sie jeszcze trzyma !! Ile to juz bedzie ... trzy lata chyba !! Mascara !!
-
Flying Corpse - 12-03-2006
BUAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaki tne temat smieszny
Szczególnie...Posty AlucardA...Z początku...Tematu...
hmmm -
azeroth - 12-03-2006
No bo ja juz taki smieszny bylem. Ale nie robmy ot. W sumie to wal sie !! Pozdrowionka !!
-
Flying Corpse - 12-03-2006
azeroth napisał(a):W sumie to wal sie !!
łykaj
hmm -
azeroth - 12-03-2006
dobra dobra
d - Removed - 12-03-2006
Hieh wale To;d;d NIe bede czytal 14 stron;d;d A hmm ubieram sie jakk mi sie podobam slucham czego slucham woze sie z kim chce dostaje po ryju i mi z tym dobrze tyle;p
Re: d -
Jałokim - 12-03-2006
Removed napisał(a):Hieh wale To;d;d NIe bede czytal 14 stron;d;d A hmm ubieram sie jakk mi sie podobam slucham czego slucham woze sie z kim chce dostaje po ryju i mi z tym dobrze tyle;p
sadomaso?
-
-Rene- - 12-03-2006
Dawno na forum takiego nie było, więc w sumie zawsze to jakaś odmiana.
Prisca - 12-04-2006
Removed napisał(a):Hieh wale To;d;d NIe bede czytal 14 stron;d;d A hmm ubieram sie jakk mi sie podobam slucham czego slucham woze sie z kim chce dostaje po ryju i mi z tym dobrze tyle;p
Nas też to wali, bo jesteśmy na fali, joł.
-
bilusia1 - 12-09-2006
tak Pogo to jest to ;] dzisiaj właśnie wybieram się na koncert miejscowej kapeli i mam nadzieje że się wyszaleje..
Zoltan - 12-09-2006
Czyli typowe punkowe warzywo. Miło poznać. Tak ja, tutaj jestem.
-
IstnyKurwaRomantyk - 12-15-2006
Wszystkie subkultury sa chujowe
Moj wniosek na dzisiaj