Forum Rockmetalshop
Punk ... Wyglad i Zachowanie ?? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Punk/Hardcore (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-punk-hardcore)
+--- Wątek: Punk ... Wyglad i Zachowanie ?? (/thread-punk-wyglad-i-zachowanie)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

- Balthor - 06-22-2006

[Obrazek: 825042.jpg]
Trv punk lol

- Książę 2 - 06-23-2006

-Rene- napisał(a):
Karaluch internetowy napisał(a):podobno kazdy byl kinderem na poczatku ale czy kazdy pier***il takie smuty? :]
Nie wiem czy 'podobno',może Ty akurat od zawsze byłeś super trv dojrzałym pancurem,nie wnikam.Ale jednak większość ludzi musi przejść przez jakąś tam faze buntu i wtedy właśnie się owe 'smuty' pierdoli.
Że tak się ładnie wyrażę - chuj do dupy.
Różnica polega na tym, czy się od szczeniactwa buja z konkretną ekipą czy naszywa z dwoma koleżankami ze szkoły grindeja na plecaczek i wraca taksówką z koncertu.

edit: i co to znaczy "dojrzały panczur"? Bo dla mnie to oksymoron.

A śmietnik na maksa pankowy. Jeszcze z napisem "Wolf"! Groźny na maksa. Wstawiłbym sobie taki do pokoju.

- -Rene- - 06-23-2006

Książę 2 napisał(a):Że tak się ładnie wyrażę - chuj do dupy.
Nie wyraziłeś się ładnie.

Książę 2 napisał(a):Różnica polega na tym, czy się od szczeniactwa buja z konkretną ekipą czy naszywa z dwoma koleżankami ze szkoły grindeja na plecaczek i wraca taksówką z koncertu.
Chodziło o konkretny przykład w/w koleżanki i gadkę szmatkę,a nie całokształt.Jeśli rozważać całokształt to i owszem,masz rację.

Książę 2 napisał(a):edit: i co to znaczy "dojrzały panczur"? Bo dla mnie to oksymoron.
Nie do końca oksymoron.Miałam na myśli podejście do muzyki i kapel nieco starszych niż Green Day..

hmmm - azeroth - 12-03-2006

O widze ze moj temacik sie jeszcze trzyma !! Ile to juz bedzie ... trzy lata chyba !! Mascara !! Smile

- Flying Corpse - 12-03-2006

BUAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaki tne temat smieszny Rolleyes
Szczególnie...Posty AlucardA...Z początku...Tematu...

hmmm - azeroth - 12-03-2006

No bo ja juz taki smieszny bylem. Ale nie robmy ot. W sumie to wal sie !! Pozdrowionka !!

- Flying Corpse - 12-03-2006

azeroth napisał(a):W sumie to wal sie !!

łykaj Wink

hmm - azeroth - 12-03-2006

dobra dobra Wink

d - Removed - 12-03-2006

Hieh wale To;d;d NIe bede czytal 14 stron;d;d A hmm ubieram sie jakk mi sie podobam slucham czego slucham woze sie z kim chce dostaje po ryju i mi z tym dobrze tyle;p

Re: d - Jałokim - 12-03-2006

Removed napisał(a):Hieh wale To;d;d NIe bede czytal 14 stron;d;d A hmm ubieram sie jakk mi sie podobam slucham czego slucham woze sie z kim chce dostaje po ryju i mi z tym dobrze tyle;p
sadomaso?

- -Rene- - 12-03-2006

Dawno na forum takiego nie było, więc w sumie zawsze to jakaś odmiana.

Re: d - Prisca - 12-04-2006

Removed napisał(a):Hieh wale To;d;d NIe bede czytal 14 stron;d;d A hmm ubieram sie jakk mi sie podobam slucham czego slucham woze sie z kim chce dostaje po ryju i mi z tym dobrze tyle;p

Nas też to wali, bo jesteśmy na fali, joł.

- bilusia1 - 12-09-2006

tak Pogo to jest to ;] dzisiaj właśnie wybieram się na koncert miejscowej kapeli i mam nadzieje że się wyszaleje..

Re: d - Zoltan - 12-09-2006

Czyli typowe punkowe warzywo. Miło poznać. Tak ja, tutaj jestem.

- IstnyKurwaRomantyk - 12-15-2006

Wszystkie subkultury sa chujowe
Moj wniosek na dzisiaj