-
jankier - 06-22-2007
^^w sporym tłoku ujdzie...
dziś na egzaminie sobie przypomniałem czemu nie chodziłem na wykłady cały semestr. w tym kurde centrum wykładowym rzędy są tak blisko siebie, że nogi mi się nie do końca kurwa mieszczą!!!
-
Valhalla - 06-22-2007
a tez mam taka jedna sale i tez nie chodze tam na wykłady xD
-
jankier - 06-22-2007
u mnie wszystkie są w sumie za małe. no jeszcze zależy jak się rozłożę. ale wtedy pozycja nie sprzyja pisaniu, więc po co mi taki(e) wykład(y)
-
Valhalla - 06-22-2007
ja mam wszystie wyklady w tej samej sali

wiedz rzadko bywam na jakichkolwiek
-
Kamael - 06-24-2007
Val - historia doktryn politycznych i prawnych zdana na 4.0, jest radość! ;DDD
Ale żeby nie byłoby zbyt wesoło, jutro ekonomia, z której szczerze mówiąc nie rozumiem nic, a poziom abstrakcji tego egzaminu przekracza wszelkie granice.
-
Krzychun - 06-24-2007
Kamael napisał(a):Ale żeby nie byłoby zbyt wesoło, jutro ekonomia, z której szczerze mówiąc nie rozumiem nic
Moge Ci coś polecić do poczytania.
-
Kamael - 06-24-2007
W tym momencie jest już o wiele za późno, a i wcześniej nie miałbym zbytnio czasu na taką lekturę.
-
Valhalla - 06-25-2007
Kamael napisał(a):Val - historia doktryn politycznych i prawnych zdana na 4.0, jest radość! ;DDD
Gratulejszyn

tyle to ja bede miala z zaliczenia, a z egzaminu to nie wiem. A buu ;P
-
Kamael - 06-25-2007
Dzięki, dzięki. Dzisiaj pojawił się wynik z prawa konstytucyjnego - też 4.0 ;D. Za to historia polski przeniesiona na wrzesień.
No a dzisiejsza ekonomia - radosna twórczość, połowę ściągnąłem, połowę zmyśliłem. Może jakimś cudem się uda ;D.
-
Krzychun - 06-25-2007
Kamael napisał(a):No a dzisiejsza ekonomia - radosna twórczość, połowę ściągnąłem, połowę zmyśliłem. Może jakimś cudem się uda ;D.
O czym sie uczycie na ekonomii?Mówią wam,ze państwo musi utrzymywać "dodatni bilans handlowy" i inne takie bzdury?
-
Valhalla - 06-26-2007
Krzychun napisał(a):O czym sie uczycie na ekonomii?Mówią wam,ze państwo musi utrzymywać "dodatni bilans handlowy" i inne takie bzdury?
idz na studia to sie dowiesz
-
Krzychun - 06-26-2007
No właśnie ciekaw jestem co na tych studiach
-
The Stig - 06-26-2007
THE FINAL COUNTDOWN

- 3 DNI
-
balzac - 06-26-2007
Państwo zapłaci Szwedowi, który zachorował na Black Sabbath
"Tullgren, 42-letni, długowłosy, wytatuowany na całym ciele i obwieszony biżuterią z trupimi czaszkami Szwed, dostaje co tydzień z państwowej kasy równowartość 365 zł. Wszystko dlatego, że państwo uznało jego uzależnienie od słuchania muzyki metalowej za ułomność przeszkadzającą w normalnej pracy. Należy mu się więc pomoc socjalna."
Ciekawe na ile wyceniają ułomność w postaci uzależnienia od Manowar.
-
RamzeS - 06-26-2007
Balzac,to powinno byc w temacie "Kolejna true akcja" :>