Forum Rockmetalshop
rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> (/thread-rozmowy-nie-ca%C5%82kiem-kontrolowane)

- jankier - 06-22-2007

^^w sporym tłoku ujdzie...

dziś na egzaminie sobie przypomniałem czemu nie chodziłem na wykłady cały semestr. w tym kurde centrum wykładowym rzędy są tak blisko siebie, że nogi mi się nie do końca kurwa mieszczą!!! Evil or Very Mad Mad

- Valhalla - 06-22-2007

a tez mam taka jedna sale i tez nie chodze tam na wykłady xD

- jankier - 06-22-2007

u mnie wszystkie są w sumie za małe. no jeszcze zależy jak się rozłożę. ale wtedy pozycja nie sprzyja pisaniu, więc po co mi taki(e) wykład(y)

- Valhalla - 06-22-2007

ja mam wszystie wyklady w tej samej sali Surprised wiedz rzadko bywam na jakichkolwiek Big Grin

- Kamael - 06-24-2007

Val - historia doktryn politycznych i prawnych zdana na 4.0, jest radość! ;DDD
Ale żeby nie byłoby zbyt wesoło, jutro ekonomia, z której szczerze mówiąc nie rozumiem nic, a poziom abstrakcji tego egzaminu przekracza wszelkie granice.

- Krzychun - 06-24-2007

Kamael napisał(a):Ale żeby nie byłoby zbyt wesoło, jutro ekonomia, z której szczerze mówiąc nie rozumiem nic
Moge Ci coś polecić do poczytania.

- Kamael - 06-24-2007

W tym momencie jest już o wiele za późno, a i wcześniej nie miałbym zbytnio czasu na taką lekturę.

- Valhalla - 06-25-2007

Kamael napisał(a):Val - historia doktryn politycznych i prawnych zdana na 4.0, jest radość! ;DDD
Gratulejszyn Smile tyle to ja bede miala z zaliczenia, a z egzaminu to nie wiem. A buu ;P

- Kamael - 06-25-2007

Dzięki, dzięki. Dzisiaj pojawił się wynik z prawa konstytucyjnego - też 4.0 ;D. Za to historia polski przeniesiona na wrzesień.
No a dzisiejsza ekonomia - radosna twórczość, połowę ściągnąłem, połowę zmyśliłem. Może jakimś cudem się uda ;D.

- Krzychun - 06-25-2007

Kamael napisał(a):No a dzisiejsza ekonomia - radosna twórczość, połowę ściągnąłem, połowę zmyśliłem. Może jakimś cudem się uda ;D.
O czym sie uczycie na ekonomii?Mówią wam,ze państwo musi utrzymywać "dodatni bilans handlowy" i inne takie bzdury?

- Valhalla - 06-26-2007

Krzychun napisał(a):O czym sie uczycie na ekonomii?Mówią wam,ze państwo musi utrzymywać "dodatni bilans handlowy" i inne takie bzdury?
idz na studia to sie dowiesz Wink

- Krzychun - 06-26-2007

No właśnie ciekaw jestem co na tych studiach Big Grin

- The Stig - 06-26-2007

THE FINAL COUNTDOWN Big Grin - 3 DNI Big Grin

- balzac - 06-26-2007

Państwo zapłaci Szwedowi, który zachorował na Black Sabbath
"Tullgren, 42-letni, długowłosy, wytatuowany na całym ciele i obwieszony biżuterią z trupimi czaszkami Szwed, dostaje co tydzień z państwowej kasy równowartość 365 zł. Wszystko dlatego, że państwo uznało jego uzależnienie od słuchania muzyki metalowej za ułomność przeszkadzającą w normalnej pracy. Należy mu się więc pomoc socjalna."

Ciekawe na ile wyceniają ułomność w postaci uzależnienia od Manowar. Idea

- RamzeS - 06-26-2007

Balzac,to powinno byc w temacie "Kolejna true akcja" :>