Forum Rockmetalshop
rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> (/thread-rozmowy-nie-ca%C5%82kiem-kontrolowane)

- KlaudiaVanKilmister - 06-11-2007

A ja ostanio bylam na koncercie Megadethu. Bylo naprawde super i w ogole bylo super zobaczyc Dave'a live. Big Grin

- The Stig - 06-11-2007

Sacred napisał(a):
The Stig napisał(a):Dickinson w jakieś bluzie biegał - to juz w ogole porażka

a co może miał biegać w skórzanym stroju za 1300 zl ??? Laughing

kiedyś biegał Laughing i to było piękne Smile

- Acrid - 06-11-2007

Tralala, zaliczylem programowanie, dwie 3 [Obrazek: groovy.gif]

- jankier - 06-11-2007

a ja zaliczyłem wylot z laborek z chemii analitycznej, bo mnie nie było tydzień temu kiedy to miałem zapalenie oskrzeli Evil or Very Mad. znowuż będę 2 stówy do tyłu. a chuj z tym. w tym zakładzie są same skurwysyny i głupie krowy Mad

- Valhalla - 06-11-2007

a ja zaliczylam historie mysli politycznej na 3! Big Grin biorac pod uwage ze na 49 osob 25 oblalo, wychodzi mi, ze ejstem z-a-j-e-b-i-s-t-a.
Laughing

- Kamael - 06-11-2007

Brawo, brawo ;]. Ja miałem iść jutro na zerówkę, ale odpuszczam. Muszę z histori polski zakuwać, bo sytuacja jest ciężka.

- Valhalla - 06-11-2007

no ja mam pierwsza zerowke 24go, ale jest nadzieja ze sie naucze, bo zaliczenie z tego samego mam w te sobote wiec moze dam rade Surprised

- Acrid - 06-11-2007

moje dwie trojeczki wygladaja biednie przy tej Waszej paplaninie ;P

- Valhalla - 06-11-2007

cicho Surprised ja mam 5 z socjologii Laughing

- Acrid - 06-11-2007

a ja z utk i sie nie chwale Laughing

- Kamael - 06-11-2007

Cytat:moje dwie trojeczki wygladaja biednie przy tej Waszej paplaninie ;P

Ja to bym chciał dwie trójeczki - z ćw i egzaminu - z historii. Ech, marzenia ;D. Mogę się pochwalić na razie jedynie moim 4,5 z ćw z historii doktryn politycznych ;p.

- Valhalla - 06-11-2007

no w sumie ja tez bym chciala. W tej kwestii jestem minimalistka ;P

- IstnyKurwaRomantyk - 06-11-2007

a ja do roboty poszedlem na staz do sadu rejonowego, pracuje w wydziale karnym

najwieksze jaja to sa akta dozorow kuratorskich, jakie tam sa kwiatki to ja pierdole

"oskarzony wlamal sie do domu panstwa X i ukradl wyroby wedliniarskie o lacznej wartosci 10 zl"

notatka policyjna z jego aresztowania

"stawial czynny opor funkcjonariuszom Maciejowi jakiemustam oraz MIRKOWI x w momencie zatrzymania w formie zapierania sie rekami i nogami na futrynie"

Big Grin

- MaFFej - 06-11-2007

Valhalla napisał(a):bym chciala

Acrid!?

Laughing

- Valhalla - 06-11-2007

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):...
z takich kwiatkow, to znajomy na pytanie dlaczego pobil kolesia odpowiedzial, ze tamten wykonal kozacki ruch reka i go sprowokowal

MaFFej napisał(a):Acrid!?
cos Ty sobie za duzo bejb pozwalasz ostatnio Surprised