-
KlaudiaVanKilmister - 06-11-2007
A ja ostanio bylam na koncercie Megadethu. Bylo naprawde super i w ogole bylo super zobaczyc Dave'a live.
-
The Stig - 06-11-2007
Sacred napisał(a):The Stig napisał(a):Dickinson w jakieś bluzie biegał - to juz w ogole porażka
a co może miał biegać w skórzanym stroju za 1300 zl ??? 
kiedyś biegał

i to było piękne
-
Acrid - 06-11-2007
Tralala, zaliczylem programowanie, dwie 3
-
jankier - 06-11-2007
a ja zaliczyłem wylot z laborek z chemii analitycznej, bo mnie nie było tydzień temu kiedy to miałem zapalenie oskrzeli

. znowuż będę 2 stówy do tyłu. a chuj z tym. w tym zakładzie są same skurwysyny i głupie krowy
-
Valhalla - 06-11-2007
a ja zaliczylam historie mysli politycznej na 3!

biorac pod uwage ze na 49 osob 25 oblalo, wychodzi mi, ze ejstem z-a-j-e-b-i-s-t-a.
-
Kamael - 06-11-2007
Brawo, brawo ;]. Ja miałem iść jutro na zerówkę, ale odpuszczam. Muszę z histori polski zakuwać, bo sytuacja jest ciężka.
-
Valhalla - 06-11-2007
no ja mam pierwsza zerowke 24go, ale jest nadzieja ze sie naucze, bo zaliczenie z tego samego mam w te sobote wiec moze dam rade
-
Acrid - 06-11-2007
moje dwie trojeczki wygladaja biednie przy tej Waszej paplaninie ;P
-
Valhalla - 06-11-2007
cicho

ja mam 5 z socjologii
-
Acrid - 06-11-2007
a ja z utk i sie nie chwale
-
Kamael - 06-11-2007
Cytat:moje dwie trojeczki wygladaja biednie przy tej Waszej paplaninie ;P
Ja to bym chciał dwie trójeczki - z ćw i egzaminu - z historii. Ech, marzenia ;D. Mogę się pochwalić na razie jedynie moim 4,5 z ćw z historii doktryn politycznych ;p.
-
Valhalla - 06-11-2007
no w sumie ja tez bym chciala. W tej kwestii jestem minimalistka ;P
-
IstnyKurwaRomantyk - 06-11-2007
a ja do roboty poszedlem na staz do sadu rejonowego, pracuje w wydziale karnym
najwieksze jaja to sa akta dozorow kuratorskich, jakie tam sa kwiatki to ja pierdole
"oskarzony wlamal sie do domu panstwa X i ukradl wyroby wedliniarskie o lacznej wartosci 10 zl"
notatka policyjna z jego aresztowania
"stawial czynny opor funkcjonariuszom Maciejowi jakiemustam oraz MIRKOWI x w momencie zatrzymania w formie zapierania sie rekami i nogami na futrynie"
-
MaFFej - 06-11-2007
Valhalla napisał(a):bym chciala
Acrid!?
-
Valhalla - 06-11-2007
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):...
z takich kwiatkow, to znajomy na pytanie dlaczego pobil kolesia odpowiedzial, ze tamten wykonal kozacki ruch reka i go sprowokowal
MaFFej napisał(a):Acrid!?
cos Ty sobie za duzo bejb pozwalasz ostatnio