Forum Rockmetalshop
A co z KoRnem? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Inna muzyka... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-inna-muzyka)
+--- Wątek: A co z KoRnem? (/thread-a-co-z-kornem)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

- Nivo - 06-25-2005

Jest też wielu fanów disco polo.
Czy to też świadczy o wartości tej muzyki?

Zastanów się co mówisz...

- HIV - 06-26-2005

Nivo napisał(a):Jest też wielu fanów disco polo.
Czy to też świadczy o wartości tej muzyki?

Zastanów się co mówisz...

Tylko że disco polo zniknęło z przemysły muzycznego jakiś czas temu albo przynajmniej mniej o nim słychać .
A tak szczerze to weź nie przykładaj muzyki KoRna do disco polo . Żenada !! Tongue

- ReTuRn - 06-26-2005

Czemu nie przykladac, jezeli za argument przemaiajacy za przedstawiasz popularnosc? Sam doprowadziles do takiego porownania...

- Nivo - 06-26-2005

HIV, mam dziwne wrażenie że długo sobie na forum nie posiedzisz...

- HIV - 06-26-2005

ReTuRn napisał(a):Czemu nie przykladac, jezeli za argument przemaiajacy za przedstawiasz popularnosc? Sam doprowadziles do takiego porownania...

Ty return wracaj do swoich tematów (metal/trash/itp.)
Popularność disco a popularność jednej z najbardziej znanych kapel wszechczasów to troszke co innego Smile

- HIV - 06-26-2005

Nivo napisał(a):HIV, mam dziwne wrażenie że długo sobie na forum nie posiedzisz...

Czemu mam nie posiedzieć ? jesteś administratorem albo jakimś innym adminem ? O.K. ja tu wlazłem wczoraj tylko dlatego że mi sie nudziło . A tak wogóle to ciągle odchodzimy powoli od tematu

- Rumian - 06-26-2005

HIV napisał(a):Popularność disco a popularność jednej z najbardziej znanych kapel wszechczasów to troszke co innego Smile
n/c no po prostu zaorac..... chlopie zastanow sie co mowisz ... moze korn jest znany, moze i jest lubiany i owszem ja tez lubie czasem go posluchac ale nie mow o kornie jako o jednej z najbardziej znanych kapel wszechczasow..... no kurwa mac.....

- Nivo - 06-26-2005

HIV napisał(a):popularność jednej z najbardziej znanych kapel wszechczasów

MÓWISZ O KORNIE???

ROTFL'N'LOL - INACZEJ SKOMENTOWAĆ TEGO NIE MOGĘ!!!

- ReTuRn - 06-26-2005

Cytat:Ty return wracaj do swoich tematów (metal/trash/itp.)

Primo- obok literki 'm' znajduje sie taki znak interpunkcyjny. Polecam jego uzywanie.

Po drugie- Do kurwy nedzy thrash.

Po trzecie- bede sie wypowiadal w kazdym temacie, w ktorym zechce i tyle. Jak chcesz gdzies spotkac grupke kochajaca KoRn'a, z ktorymi sobie ambitnie pogadasz, wymieniajac uwagi w stylu 'KoRn jest boski, a jego wokalista cudowny" to wpisujesz w google'a 'KoRn +Forum" i raz-raz znajdziesz...

- HIV - 06-26-2005

Rumian napisał(a):
HIV napisał(a):Popularność disco a popularność jednej z najbardziej znanych kapel wszechczasów to troszke co innego Smile
n/c no po prostu zaorac..... chlopie zastanow sie co mowisz ... moze korn jest znany, moze i jest lubiany i owszem ja tez lubie czasem go posluchac ale nie mow o kornie jako o jednej z najbardziej znanych kapel wszechczasow..... no czosnek mac.....

Kurcze , co wy ciągle z tym Czosnkiem ? Mo że mi to ktoś wytłómaczyć ? A to co pisze to tylko moje zdanie !! Spoko panowie !! Troszke luzu . Jesteśmy w temacie " Co z Kornem " więc pisze to co myśle o KoRnie . \A jak sie z tym nie zgadzacie to luzik . Ja naprzykład lubie korna , metallice , SOAD , RATM , Deftones , Sepulturę , Limp Bizkit , kiedyś LP ale mi przeszło i wiele innych zespołów . mój kumpel uch nienawidzi słucha hip-hopu polskiego i yechno . Ale ja jestem tolerancyjny pod względem muzycznym i słucham u niego hip hopu
"997 , ten numer to kłopoty , gdy wydarzy się incydent to pojawia się konfident , dzwoni 997 i wszystkich sprzedaje , przyjeżdżają kurwy mendy pierdolone , suki (peja)

- ReTuRn - 06-26-2005

Cytat:Kurcze , co wy ciągle z tym Czosnkiem ?

Bo tutaj kazde 'kurw-a' jest przerabiane na czosnek.

Cytat:Co z Kornem " więc pisze to co myśle o KoRnie . \A jak sie z tym nie zgadzacie to luzik .

Tak- nie zgadzamy sie. Ale luzik Wink

Cytat: i słucham u niego hip hopu
"997 , ten numer to kłopoty , gdy wydarzy się incydent to pojawia się konfident , dzwoni 997 i wszystkich sprzedaje , przyjeżdżają kurwy mendy pierdolone , suki (peja)

Que passa?

- Rumian - 06-26-2005

jest tez temat o hh jak jestes takim znawca to tam zapraszamy :] a co do korna... czlowieku ja nie jade po kornie ale pierdolisz ze to jedna z najbardziej znanych kapel wszechczasow co jest po prostu bzdura

- Nivo - 06-26-2005

ReTuRn napisał(a):
Cytat: i słucham u niego hip hopu

Que passa?

Wszystko w porządku, HIV ?

- aXe Rose - 06-26-2005

Peja to ch*j

- Nivo - 06-26-2005

axe, a cóż to za zmiana image?
nowy avatar, nowy podpisik?
Hę?