Forum Rockmetalshop
SORCERER - True Heavy z Kielc - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: SORCERER - True Heavy z Kielc (/thread-sorcerer-true-heavy-z-kielc)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

- KelThuz - 12-24-2005

Rumian napisał(a):Kel, co z tym Waszym wydawnictwem ktore zapowiadales na koniec grudnia?

robi się, sesja trwa. z miksami jednak nie wyrobimy się na koniec grudnia tylko na początek stycznia.
Powiem tylko jedno. Instrumentalnie, to najlepszy nieLPowy materiał, jaki pojawił się na polskiej scenie heavypowerthrash. Obiektywnie. Angry

- Rumian - 12-24-2005

KelThuz napisał(a):
Rumian napisał(a):Kel, co z tym Waszym wydawnictwem ktore zapowiadales na koniec grudnia?

robi się, sesja trwa. z miksami jednak nie wyrobimy się na koniec grudnia tylko na początek stycznia.
Powiem tylko jedno. Instrumentalnie, to najlepszy nieLPowy materiał, jaki pojawił się na polskiej scenie heavypowerthrash. Obiektywnie. Angry
skoro tak to czekamy wszyscy z niecierpliwoscia az nowy material da nam wszystkim po mordach

- Krzychun - 12-24-2005

Kel ostatnio z ciekawosci przegladałem wasza stronke o co chodzi s tym??

Cytat:Niniejsze oświadczenie wydane jest w celu zdementowania wszelkich plotek i niedomówień na temat zespołu
Sorcerer jakie pojawiły sie w ostatnim czasie.

My - Sorcerer, nigdy nie byliśmy, nie jesteśmy i nie będziemy zespołem propagującym wzorce polityczne. Heavy Metal nie jest muzyką, która szerzy tego typu treści, tak, jak równie absurdalne jest oskarżanie nas o szerzenie nacjonalizmu czy rasizmu, tylko na podstawie tekstów w języku polskim. Tematyka naszych utworów ma charakter historyczny i mitologiczny, tak jak ogólnie przyjęło się w muzyce heavymetalowej dobre 30 lat temu. Natomiast przekonania poszczególnych członków zespołu, to ich prywatna sprawa, i nie ma to jakiegokolwiek przełożenia na działalność zespołu.

zespół SORCERER

Kto sie doczepiał??

- KelThuz - 12-24-2005

odpowiedź znajdziesz w sierpniowym numerze Heavy Metal Pages Smile

- ReTuRn - 12-27-2005

JA już znam haha! ;p

- Scully - 12-28-2005

Ja też haha! ;P

- Lech - 12-29-2005

Moze mi Kel opowiesz przy noworocznym pivie? Tongue

- Wars - 01-02-2006

A tak swoją drogą: czy wy też słyszycie coś dziwnego w bębnach, w piosenkach Sorcerer?

- KelThuz - 01-03-2006

warsadal napisał(a):A tak swoją drogą: czy wy też słyszycie coś dziwnego w bębnach, w piosenkach Sorcerer?

tzn. co dziwnego? że są tak zajebiste na tak tanie studio i sprzęt? no cóż, Krystus urodził się z pałkami zamiast palcy Wink

- Wars - 01-05-2006

Nie przeczę są wymiatackie, ale studio zdecydowanie powinniscie zmienic, bo brzmią cholernie sztucznie. Prawdę mówiąc, to momentami jak automat. Zajebiście szybki, ale automat.

- KelThuz - 01-05-2006

warsadal napisał(a):Nie przeczę są wymiatackie, ale studio zdecydowanie powinniscie zmienic, bo brzmią cholernie sztucznie. Prawdę mówiąc, to momentami jak automat. Zajebiście szybki, ale automat.

lol, na Husaryi jak automat?
a slyszales produkcje z Hertza?
bo teraz nagrywalismy gary w Hertzu, i to jest dopiero brzmienie jak automat. To są dzisiejsze standardy technicznej muzyki w zasięgu finansowym undergroundowej kapeli, przykro mi. Sad

- Rumian - 01-18-2006

KelThuz napisał(a):
warsadal napisał(a):Nie przeczę są wymiatackie, ale studio zdecydowanie powinniscie zmienic, bo brzmią cholernie sztucznie. Prawdę mówiąc, to momentami jak automat. Zajebiście szybki, ale automat.

lol, na Husaryi jak automat?
a slyszales produkcje z Hertza?
bo teraz nagrywalismy gary w Hertzu, i to jest dopiero brzmienie jak automat. To są dzisiejsze standardy technicznej muzyki w zasięgu finansowym undergroundowej kapeli, przykro mi. Sad
no wlasnie nagrywacie nagrywacie, mialo byc pod koniec grudnia a tu do konca stycznia nic Neutral a szkoda bo czytajac Twoje wypowiedzi z forum nie moge sie doczekac az sam sprawdze ich prawdziwosc

- Morte - 01-25-2006

Kel prawda to że ponoć zagracie w Warszawie?

- KelThuz - 01-25-2006

Morte napisał(a):Kel prawda to że ponoć zagracie w Warszawie?

TRASA WINTER METAL FEST z Grzegorzem Kupczykiem i KRUKIEM!
11.02.06 - Kraków - klub Woodstock + Archeon + Forgotten Souls
12.02.06 - Rzeszów - klub Rejs + Archeon + support
16.02.06 - Łódź - klub Stereo Krogs + Archeon
18.02.2006 - Progresja, Warszawa. + Archeon + support.

czyli ponoć prawda.

- IstnyKurwaRomantyk - 02-03-2006

Kelthuz, a macie zamiar zawitac kiedys jeszcze do Skarzyska? Big GrinBig GrinBig Grin