-
The Stig - 08-18-2006
zdecydowanie brunetki...
-
Valhalla - 08-19-2006
widze, ze Stig nie wyjasnil iz to za rok chce sie starac na studia do wrocka

w ogole siedze u kumpla w chacie w boleslawcu, wczoraj szlam w paradzie w stroju historycznym i w ogole, pelno bydla wszyscy sie gapili i robili zdjecia no i tv. masakra. jakies takie przekazanie kluczy do miasta czy cos

Smiesznie bylo w sumie

moze pozniej sie jeszcze 'odezwe'
-
Książę 2 - 08-19-2006
Skoro taka maskara i chujowo i się gapili ludzie to po jaki chuj się tak przebierałaś?
-
The Stig - 08-19-2006
bo to jest true, tak samo jak valhalla - a to jest takie true ze sie z tego wszyscy smieją...
-
ReTuRn - 08-19-2006
Cytat: to jest takie true ze sie z tego wszyscy smieją..
Gdyby tak było, to byłbyś ekstremalnie unholi true ;>
-
Valhalla - 08-20-2006
no kurwa nie pisalam ze chujowo, tylko ze fajnie.
A przeszlam bo za to dostaje kase, proste nie?
stigus nigdy nie twierdzilam ze jestem trv, a Valhalla, jest na pewno trv, jesli mowimy o wierzeniach wikingow, wiec zawzyj ryj
-
Krolik - 08-20-2006
zawrzyj ryj, bo po lbie dostaniesz od Jej meskiego chlopaka/kolegi/przyjaciela !!
-
Valhalla - 08-20-2006
krolik nie rob jaj. Ja tam sie nie wpierdalam w cudze zainteresowania.
-
Książę 2 - 08-20-2006
Królik nie musi robić jaj. On je ma.
Przynjamniej pokazuje że je ma swoimi wypowiedziami.
-
-Rene- - 08-20-2006
Cytat:wczoraj szlam w paradzie w stroju historycznym i w ogole, pelno bydla wszyscy sie gapili i robili zdjecia no i tv. masakra.
Valhalla napisał(a):no kurwa nie pisalam ze chujowo,tylko ze fajnie.
Fakt.Nie użyłaś słówka 'chujowo'.
Cytat:A przeszlam bo za to dostaje kase, proste nie?
No ba.Przecież 'piniondze to nie fszystko,ale fszystko byz piniędzy to chvj'.
-
Vomitor - 08-20-2006
-Rene- napisał(a):Fakt.Nie użyłaś słówka 'chujowo'.
No i co w związku z tym? Dziewczyna angażuje się w bardzo pozytywną działalność, a za takową bez wątpienia uznać należy rekonstrukcję historyczna zatem powyższa postawa zasługiwać powinna jeno na słowa uznania. Co więcej, ze stylu jej wypowiedzi wynika jednoznacznie ile radości jej to wszystko daje zatem wszelkie czepianie się literówek stanowi daleko posuniętą żenadę..
Cytat:No ba.Przecież 'piniondze to nie fszystko,ale fszystko byz piniędzy to chvj'.
Doprawdy, właśnie doznaliśmy apriorycznego iście olśnienia...powiedz nam o miszczyni mowy polskiej, forumowa wyrocznio w zakresie tymże, jak na ową, powyższą tajemnicę poliszynelowską wpadłaś? Bo właśnie zachodzimy w głowę nad problemem tymże.
-
-Rene- - 08-20-2006
^<Ziew>
Sorry,ale dla ciebie nie mam ochoty wykrzesać z siebie nic więcej.
-
Vomitor - 08-20-2006
"Dla mnie"..? o żesz.. dziękuję, właśnie dostarczyłaś mi całkiem przyzwoitej rozrywki. Nie od wczoraj bawią mnie nastoletnie szmata-nistki z przesadnym mniemaniem na swój temat. Zatem - dziękuję, uśmiałem się przednio. Dziękuję też za to, że dopierdalaniem się do dziewczyny bez powodu okazałaś się niegodnym mej pogardy zerem, uosobieniem skrajnego skurwienia się i żenady. Zresztą reakcja typowa dla ciebie, ex-twarda trv svko, wobec obawy przed konfrontacją jak zwykle uciekasz z podkulonym ogonkiem..nie tyle nie masz ochoty, co po prostu jak zwykle nie potrafisz zachować konsekwencji w swych działaniach.
-
-Rene- - 08-20-2006
^ty to nawet prowokować nie umiesz.<ziew x2>.Bye.
-
Vomitor - 08-20-2006
Prowokować potrafię całkiem nieźle o czym świadczy moja działalność na tym forum. Sęk w tym, że powyższe nie stanowiło prowokacji, jeno reakcję na twe żałosne ataki na użytkowniczkę Valhallę. Ale uwaga, uwaga szanowni państwo.. zaczyna się cykl postów twardej trve svki pod tytułem "ignoruję cię i nie gadam z tobą", zabawa, uczta jakich mało..