-
Pandora - 02-03-2005
Dżemik napisał(a):Ekhm.. Bez OT prosze..
Jaki OT??? A to co opisałam, to nie wiocha?
-
kLuCz - 02-08-2005
ja w fryzurze pt. ,,grzybek''-chociaż stosunkowo dawno, to i tak pamiętam ten tragiczny okres
poza tym to diskopolo i hipczop
-
White Rabbit - 02-09-2005
psychosis napisał(a):White Rabbit napisał(a):Najwieksze(czyt. najbardziej denerwujace) wiochy:
- Wszelkie Metallici, Iron, Maiden i Nirvany na koszulkach 13-letnich dzieffczyneczeQ
Dlaczego wiocha... Uważasz ze ktoś słuchajacy metalu musi mieć wiek np od 19 - 35 zeby mógł chodzic w koszulkach a dziewczyny słuchajace w wieku 15, 17 niemogą.... ??

Alez oczywiście, że mogą! Nie napisalam, ze kazda mloda dziewczyna tylko Pinki Lady po solarium i wytapetowanym ryju ktora nie nosi tych koszulek dla siebie tylko dla szpanu... Albo tylko po to by jakis tam chlopak sie w niej zakochal...
-
hEx - 02-10-2005
Sk8y
White Rabbit napisał(a):Najwieksze(czyt. najbardziej denerwujace) wiochy:
- Wszelkie Metallici, Iron, Maiden i Nirvany na koszulkach 13-letnich dzieffczyneczeQ
haHAhaHAhaHAhaHh NAJLEPSZY TEXT JAKI SŁYSZAŁEM !!
-
mind.in.a.box - 02-10-2005
Największą wiochą aktualnie dla mnie jest mylenie dwóch słów - bynajmniej i przynajmniej. Chociaż nie posiadam się z radości, kiedy mogę komuś ynteligentnemu kulturalnie powiedzieć by używał wyrazów, których znaczenie zna.
-
MasterGrucha - 02-10-2005
Największa wiocha jest na wsi...
Hmmm -
\\\ AlucarD /// - 02-11-2005
Master Grucha jak Zwykle W Dobrym Humorze ...
-
hEx - 02-11-2005
MasterGrucha napisał(a):Największa wiocha jest na wsi...
filozof w każdym calu
-
Tuomasss - 02-11-2005
Jakże to głębokie...
-
Kamael - 02-11-2005
Śmiałbym się nie zgodzić.
-
Valhalla - 02-11-2005
to sie smiej
-
hEx - 02-12-2005
Kamael a z czego chcesz się smiać ?
-
Emma - 02-12-2005
Kamael napisał(a):Śmiałbym się nie zgodzić.
ja tez ...
-
MasterGrucha - 02-12-2005
Żeby było jasne wyjaśnie: nie chciałem obrazić osób żyjących na wsi. Moja wypowiedź miała charakter
satyryczno-komediowy.
Mówiąc poważnie to: często ludzie na wsi żyją w lepszych warunkach niż ludzie w mieście. Przede wszystkim domu są z reguły większe niż w bloku. Mniejsze zanieczyszczenie środowiska tam panuje. Jest więcej spokoju i ciszy oraz zieleni i przyrody.
Poza tym większość ludzi bogatych w dzisiejszych czasach przenosi się i buduje domy na wsi (i szeroko pojętych przedmieściach).
No ale nieważne... bo OFFTOPA robie. Koniec o wsi.
Wróćmy do wiochy.
-
Emma - 02-12-2005
MasterGrucha grzechy zostaja ci odpuszczone