Forum Rockmetalshop
KAT / Roman Kostrzewski - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: KAT / Roman Kostrzewski (/thread-kat-roman-kostrzewski)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

- IstnyKurwaRomantyk - 12-10-2006

dobra, sorry, zagalopowalem sie
kochana, dla Ciebie po prostu Romantyk <puszcza_oczko>

- Krzychun - 12-10-2006

kochana666 napisał(a):IstnyKurwaRomantyk, że co?

uwazaj na niego

- Valhalla - 12-10-2006

Krzychun napisał(a):
kochana666 napisał(a):IstnyKurwaRomantyk, że co?

uwazaj na niego
dziewczyny kolego Laughing

Cytat:uwazaj na niego

dlaczego niby, co?Big Grin

- Valhalla - 12-10-2006

nie zadawaj niemadrych pytan Laughing Laughing Laughing

- Krzychun - 12-10-2006

Dobra,zartowalem ruchaj Ją.

Ja nie rucham kobiet, to uwlacza ich godnosci
Czemu jestescie tacy szowinistyczni?

- Acrid - 12-10-2006

Spadac z tego tematu gdzie indziej, myslicie, ze mi sie tak chce to kasowac? Utworzcie sobie w Traszowisku "Istny Ruchacz" i jazda, a nie taki porzadny temat psujecie ;P

- Glos_z_ciemnosci - 03-19-2007

O qrwa ludzie co za temat Big Grin hahaha ,az milo poczytac ,ale wracajac do KATa,bo chcialam sie wypowiedziec:
Czyzby KAT nie byl zespolem TRASH metalowym ??? Czytalam gdzies na poczatku,ze to Heavy metal ????
Co do plyt to najlepsze to Oddech , Metal and Hell , Roze,Bastard. Tak ogolnie to lubie wszystkie i chyba kazdy kawalek znam na pamiec,ale te najbardziej. Co do purpurowych godow, to nawet moja ,,rozowa" kumpela zna tekst Big Grin Wiec jest to dowodem na to,ze prawie kazdy zna. Jesl chodzi o Delirum Tremens to zgodze sie w 100% , mistrzowski utwor !!!! I rowniez z tym sie zgodze,ze KAT bez Romana to nie KAT. Wydali nowa plyte,ale czy komus sie podoba :/? Mam nadzieje,ze na moje 17ste urodziny (w majuBig Grin) tez wszyscy spiewac utwory KATa Big Grin Laughing Laughing Laughing KATa z Romanem. A swoja droga to bylam na 2 koncertach z trasy ,,KAT & Roman Kostrzewski" i byly genialne Big Grin
No mozecie wrocic do swojego tematu ,juz nie przeszkadzamBig Grin

- statekx - 03-19-2007

^ niesamowita historia.

- Glos_z_ciemnosci - 03-19-2007

Dobra juz sie nie oddzywam,bo czuje ,ze jestem gnojona. Sad

- Przemek87 - 03-19-2007

Tak tu bywa, musisz być silna

- Zoltan - 03-19-2007

Jak to powiedział kiedyś książe, "Ask me"

- Femi - 03-20-2007

Nie znam całej twórczości KATa ale Łza dla Cieniów minionych, po prostu powala mnie na kolana , przepiekny utwór ......... Laughing oczywiście jest jedyny, który znam !

- Glos_z_ciemnosci - 03-20-2007

Przemek87 napisał(a):Tak tu bywa, musisz być silna

No wlasnie zauwazylam,ze tak tu jest. Raczej jestem silna i przezwyczajona do takich rzeczy jak kazdy obracajacy sie w tym srodowisku ! ,, NIENAWISC"