Forum Rockmetalshop
Co sądzicie o LP?? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Rock/Hardrock (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-rock-hardrock)
+--- Wątek: Co sądzicie o LP?? (/thread-co-s%C4%85dzicie-o-lp)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

- aXe Rose - 03-06-2005

Chester to który? Ten co śpiewa?

No to jak odejdzie, to już w ogóle będą koledzy po fachu Eminema...

- deathless - 03-06-2005

No, ten co śpiewa, HyH...
LP już nie będzią istnieć.
Mówi się pech i płynie się dalej ;]

- SiD - 03-07-2005

ja za LP NIE PRZEPADAM, ale szkoda

Re: Hmmm - Calmwater - 03-09-2005

velvetova napisał(a):
\\\ AlucarD /// napisał(a):ciesz bo Chester chce opuscic zespol ...
ponoc ma nagrac solowa plyte...a ja sie ciesze...bo koles ma fajny glos i sie marnuje w LP...mam nadzieje ze nagra dobry rockowy album...albo lepiej niech zalozy swoja kapele ktora bedzie grac "normalnego"rocka...w ktorej jego glos bedzie najwazniejszy a nie jakis rap...
Jak dla mnie to może nawet nu-metalowo śpiewać,ale nie z taką ilością pseudorapowanych wstawek Laughing O ile w ogóle mają takowe być :?
Gabrysia:Widziałem koncert LP Live in Texas,po nim polubiłem LP pomimo,że są komercyjni Wink

- aXe Rose - 03-09-2005

bez rapu toby było pół biedy, ja osobiście czasem lubię posłuchać DOBREGO pop-rocka, w stylu np. starszych Bon Jovi, czy Whitesnake Smile

- Calmwater - 03-09-2005

aXe Rose napisał(a):bez rapu toby było pół biedy, ja osobiście czasem lubię posłuchać DOBREGO pop-rocka, w stylu np. starszych Bon Jovi, czy Whitesnake Smile
W przypadku Linkinów ten rap mi nawet nie przeszkadzał za bardzo (do płyty z Jay-Z),jednak miał w sobie jeszcze troszkę życia,niemniej i tak w wielu piosenkach przeginali z jego ilością.A teraz?Szkoda gadać,niech Chester wyda tą swoją płytkę,może trochę "otrzeźwieje"...Taaa,już to widzę Evil or Very Mad

- velvetova - 03-09-2005

Calmwater napisał(a):A teraz?Szkoda gadać,niech Chester wyda tą swoją płytkę,może trochę "otrzeźwieje"...Taaa,już to widzę Evil or Very Mad
wiesz jezeli wydaj ja inspirujac sie na swoich idolach to moze powstac fajna plytka...

- whatsername - 03-19-2005

Nie przepadam za LP , chociaż bardzo lubie piosenkę In the end.
Nie przeszkadzali mi do czasu jak nagrali cos z tym hip hopowcem jednym Mad uuuhhhhh Evil or Very Mad Evil or Very Mad seszmacili się totalnie (bez obrazy dla nikogo)

- Elún - 03-19-2005

W trakcie czytania waszych wypowiedzi ściągnęłam sobie kilka piosenek i przesłuchałam je. Wcześniej może tylko dwie słyszałam, bo nie oglądam dupnej Vivy. Nie spodobał mi się ten zespół, nie jest wart mojej uwagi - coś połączonego z hip-shitem. Ble.
Sylwia.

- Dechri - 03-20-2005

no teraz z jakimś negrusem pimpołkują z podkładu Smile posłuchajcie meteory, tam wszystkie piosenki są na jedno kopyto, przesz to parodia ....

- Ajana - 03-21-2005

Lubię kilka ich piosenek, ale żeby ich słuchać tak na okrągło to nie.

- Dechri - 03-21-2005

lepiej napisz "lubie sobie od czasu do czasu pościągać mp3 z netu ale nie tak żeby cały album"

- Anonymous - 04-04-2005

nowy napisał(a):
DeMoN.|. napisał(a):
nowy napisał(a):moim zdaniem zeszli na psy
zwrocili sie bardzie w strone hh zamiast wzmocnic muze i zrobic z tego prawdziy nu-metal
a nie rap core
hmmm, tró nó poser metal, ołł jesss it's it

he?
twoja wypowiedź świadczy o pozerstwie i o tym że jesteś kindermetalem (aha zmień awatar i opis bo bluźnisz)

- Frustra - 04-04-2005

nowy napisał(a):... zamiast wzmocnic muze i zrobic z tego prawdziy nu-metal
a nie rap core

ee... przepraszam bardzo, ale co rozumiesz przez zwrot "prawdziwy nu-metal", bo może niedoświadczona jestem i nie wiem...

- Dżemik - 04-04-2005

Nie rznijcie glupa.. Nu metal juz dawno stal sie gatunkiem metalu/rocka majacym te same 'prawa' co heavy czy death.. To nie sa zadne odpady po 'szlachetniejszych' gatunkach..