Forum Rockmetalshop
Pink Floyd - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Rock/Hardrock (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-rock-hardrock)
+--- Wątek: Pink Floyd (/thread-pink-floyd)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

- Balthor - 05-30-2005

napisz to po polsku to pogadamy Wink po prostu nie rozumiem co ty przez to chciales powiedziec..

- Arcos - 05-30-2005

Laughing Boże zrobiłem se pirata który wygląda jak orginał tylko płyty nie są orginalne bo zwykłe CD-R no i nie wiem czy można coś zrobić aby wyglądały jak orginał Laughing

- deathless - 05-30-2005

Arcos napisał(a):Laughing Boże zrobiłem se pirata który wygląda jak orginał tylko płyty nie są orginalne bo zwykłe CD-R no i nie wiem czy można coś zrobić aby wyglądały jak orginał Laughing

Myślę, że i tak już dużo zrobiłeś.

- Arcos - 05-30-2005

deathless napisał(a):
Arcos napisał(a):Laughing Boże zrobiłem se pirata który wygląda jak orginał tylko płyty nie są orginalne bo zwykłe CD-R no i nie wiem czy można coś zrobić aby wyglądały jak orginał Laughing

Myślę, że i tak już dużo zrobiłeś.

Heh dzieki Embarrassed Surprised

- Balthor - 05-30-2005

nabroiłeś nabroiłeś Tongue
kup sobie oryginał... pirat to nie to samo Wink

- ReTuRn - 05-30-2005

Za nielegalne przegrywanie plyt Pink Floyd powinienes zawisnac, nie inaczej!

Jak mogles to zrobic Mistrzom? Zgnij!

- PaxPaxPax - 05-30-2005

Ja mam Floydow jeszcze od taty na plytach winylowych i nie mam gdzie tego odtwarzac :] wiec skolowalem sobie ich cd i przegralem Tongue Tongue

- qsiarz - 05-30-2005

pink floydzi sa swietni, a nightwish zagral swietnie high hopes, choc orginalna wersja tez fajna, tylko za malo ostra :d

- ReTuRn - 05-30-2005

Wszystkie utwory PF sa tak ostre, jak maja byc... Aczkolwiek bywaly covery, zagrane bardzo ciekawie, a inaczej niz w orginale (po raz 3 przyklad z Toolem i CN, zastanawiam sie jeszcze nad "Goodbye Blue Sky" zagranym przez SoaD, nie bylo najgorzej...)

- Kamael - 05-31-2005

qsiarz napisał(a):pink floydzi sa swietni, a nightwish zagral swietnie high hopes, choc orginalna wersja tez fajna, tylko za malo ostra :d
Nightwish i "High Hopes"? Nie wyobrażam sobie tego, nie z tym wokalem.
ReTuRn napisał(a):Wszystkie utwory PF sa tak ostre, jak maja byc... Aczkolwiek bywaly covery, zagrane bardzo ciekawie, a inaczej niz w orginale (po raz 3 przyklad z Toolem i CN, zastanawiam sie jeszcze nad "Goodbye Blue Sky" zagranym przez SoaD, nie bylo najgorzej...)
"Goodbye Blue Sky" w ich wykonaniu podobało mi się. Słyszałem ich wykonaniu z jakiegoś koncertu w USA. Wypadło przyjemnie.

- Tomash - 05-31-2005

Kamael napisał(a):
qsiarz napisał(a):pink floydzi sa swietni, a nightwish zagral swietnie high hopes, choc orginalna wersja tez fajna, tylko za malo ostra :d

śpiewał basista i całkiem nieźle mu wyszło

- qsiarz - 05-31-2005

Kamael napisał(a):

nie no damski wokal do tej piosenki odpada, ale basista nightwisha sadzac po wygladzie to jest fest trv koles Smile, a taj serio to zajebiscie wyglada i gra i spiewa Smile

- Tuomasss - 05-31-2005

O tak, High Hopes w wykonaniu Nightwisha wyszło, ku mojemu zaskoczeniu, bardzo zacnie. Szkoda tylko, że trochę dźwięk się spartolił, tak jakby technicy coś popieprzyli. MArco ma naprawdę niezły głos, miło się gościa słucha, nawet lepiej na żywo niż na płycie.

- Kamael - 05-31-2005

Nie no, ja nie mogę sobie wyobrazić "High Hopes" w konwencji Nightwisha... Ale nie powinienem też z miejsca się uprzedzać i oceniać bez usłyszenia.

- qsiarz - 05-31-2005

jakby ktos mial linka do zdjec/filmow/kawalkow z festivalu to prosze o podeslanie Smile, szczegolnie chodzi mi o caly nightwish i iron maiden, a co do innych zespolow to Dragonforce - my spirit will go on - do pobrania tu http://208.203.139.81/dragonforce/mp3s.html
do adminow, to jest legal, ten link jest na ich oficjalnej stronie