-
statekx - 06-23-2005
LCF napisał(a):Tak szybko wymiekasz? Ja sie dopiero rozkrecam.
Jakis nerwowy jestes. Piszesz ze masz gdzies co inni mysla o tobie, a gul ci skacze jak ktos komentuje twoja wypowiedz.
-
LCF - 06-23-2005
Nic mi nie skacze, milo sobie gawedzimy.
Dzem: To dalej gruchajcie sobie juz na pm'ach..
-
slayerka - 07-28-2005
Slayer moim królestwem .... legenda thrash metalu i kto śmie zaprzeczyć , jedyny błąd jaki popełniłam to to że nie byłam w Stodole. Kocham tych wariatów którzy swoimi dźwiękami uspokająją me uszy i daja ukojenie duszy. Najlepsze płyty "Reign in blood" ; "God hates us all" ; "Hell awaits" oraz "Show no mercy.Pieprzyć hiphopowe gówna i buntować się ile można . Pozdrowienia dla maniakalnych zabójców czyli którko mówiąc fanów SLAYERA :lol:
-
tramposh - 07-30-2005
Heh,Slayer świetny zespół i tyle na ten temat
ZOMO
-
Flying Corpse - 08-05-2005
Hehehe,patrzcie jaki tru bass ma Araya
http://www.espguitars.com/images/gallery/tom_sod.jpg
-
Beast King - 08-06-2005
Heh, zajebisty - nie inaczej! 8)
-
buubi - 08-13-2005
Slayer - bogowie nie inaczej. Pamiętam jak kiedyś dawno (druga połowa lat 80-tych) za szczeniackich czasów kumpel "traszer" (ja wtedy byłem na etapie Ironów) rzekł - stary - Slayer to nie kapela, Slayer to religia - i po pewnym czasie przyznałem mu rację.
PS. Z ostatniego koncertu w Stodole przywiozłem piórko Kerry Kinga

Kiedyś byłby to mój fetysz i w ogóle umarłbym ze szczęścia, ale teraz też mam qpe radochy
-
fetus - 08-21-2005
SLAYER TO KWINTESENCJA THRASH METALU NIE MA LEPSZYCH W TYM NURCIE CHŁOPAKI ROZPIERDALAJĄ KAZDĄ LP TAK SIĘ KURNA GRA ZAUWAŻLIŚCIE ZE JEST TO JEDNA Z NIELICZNYCH KAPEL KTÓRA WYWODZĄC SIĘ Z LAT 80 NADAL GRA ZAJEBIŚCIE NOWCZEŚNIE KERY KING RULEZZZZZZZZZZ. A TERAZ GDY POWRÓCIŁ DAVE LOMARDO DOPIERO SIĘ ZACZNIE OJ TAK JUŻ SRAM Z RADOŚCI NA MYSL O NOWEJ PŁYTCE. SZCZERZE TO QRWA KOCHAM SLAYER I JESTEM JEBANYM MANIAKIEM. SLAYER JESTESCIE THE BEST DO QRWY NEDZY KTO SIE NIE ZGADZA TEN MOZE PO PROSTU WYPIERDALC ALBO GO POTNE ŻYLETĄ I BEDZIE REANING BLOOD....
-
hier_kommt_die_sonne - 08-21-2005
fetus napisał(a):I BEDZIE REANING BLOOD....
Tak, z pewnoscią jestes wspaniałym fanem Slayera...
-
fetus - 08-21-2005
raining blood bedzie / niech bedzie
-
Beast King - 08-21-2005
Kery King i Dave
Lomardo faktycznie wymiatają, nie inaczej
-
fetus - 08-21-2005
no nie innaczej, DAVE pokzał klase również w GRIP INC.
-
Beast King - 08-21-2005
Przeczytaj jeszcze raz tego swojego tłustego posta wyżej i popraw te debilne błędy
-
hier_kommt_die_sonne - 08-21-2005
Nie dość, że mp3 źle podpisane ma, to jeszcze taki byki wali
-
fetus - 08-21-2005
panowie, chłopaki co jest? kazdy wie ze miało być kerry i miało być lombardo, liczy się moja miłość do slayer a wy czepiacie sie jak faryzeusze jezusa. doadam ze mam pełna oryginalną dyskografię SLAYER a w czasach kiedy zaczynałem ich słuchać nie było mowy o MP3 i internecie, pierwsze nagrania to oczywiście MG lub TAKT hehe, kto to pamięta ale kasetki mam do dziś zjechane bo zjechane. show no mercy to nawet mam ta maxell z ręcznie malowaną okładką ja pierdykam...
z drugiej strony to dzięki za czujność - porządek musi być.