Forum Rockmetalshop
Satyricon - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Satyricon (/thread-satyricon)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

- drwal666 - 08-04-2006

nie czaje tego, może dlatego, że słucham ost. tylko 'Brutal Death Metal'u'.

- Necro Desecrator - 08-04-2006

R_amze_S napisał(a):Odezwał się,kurwa,kolejny autorytet muzyczny i "znawca". Wybacz wszebądowy przydupasie,ale nie w twojej gestii leży ocenianie,kto ma zjebany gust.Zresztą gwoli scisłości-co sam kiedyś przyznałeś-nasze gusta się w wielu przypadkach pokrywają :> Wydając taką opinie,krytykujesz zarazem sam siebie.Brawo.

Czekam na dowody fałszów Adamsa

R_amze_S napisał(a):sztuka jest czymś co wymyka się naukowej ocenie ,jej odbiór był i jest zawsze kwestia SUBIEKTYWNĄ.Z definicji wręcz.

Dawno nie czytałem większej bzdury. Mylisz,łosiu,subiektywną percepcję z jedną z ważniejszych dziedzin filozofii, na mocy której na przestrzeni wieków wykształciła sie nauka oparta na setkach lat analiz,porównań,syntezy;słowem - pełnoprawna dziedzina naukowa.Negując wartość estetyki,negujesz jednocześnie cały ten przebogaty i cenny dorobek przeszłych pokoleń.Równie dobrze mógłbyś teraz zaprzeczać ,że ziemia jest okrągła.To ,że ty obcując z prawdziwymi dziełami,jako umysł ciasny i ograniczony, czujesz się przez nie upokorzony ,to twój problem,który nijak nie koliduje z dokonaniami estetyki-uwierz mi,ze SĄ niepodwazalne wytyczne co do tego jaką muzykę można zakwalifikowac do sztuki,a jaka do pospolitego chłamu.I rzeczywiscie sam odbiór jest SUBIEKTYWNY ,gdyz inny byc nie moze,lecz to czy masz zjebany gust jest jak najbardziej do ustalenia.I nie pierdol mi tu o definicji

- Tomash - 08-04-2006

Masz okres?

Tomash napisał(a):Masz okres?

Twoja stara ma

- Tomash - 08-04-2006

A Ty spierdalaj walić konia nad postami swojego ulubionego magistra z wybujałym ego, bo tych bzdur czytać sie nie da.

Tomash napisał(a):A Ty spierdalaj walić konia nad postami swojego ulubionego magistra z wybujałym ego, bo tych bzdur czytać sie nie da.

??????????????????

- KelThuz - 08-04-2006

Tomash napisał(a):A Ty spierdalaj walić konia nad postami swojego ulubionego magistra z wybujałym ego, bo tych bzdur czytać sie nie da.

wskaż i uzasadnij te "bzdury". chyba, że wszystko, czego nie rozumiesz, określasz tym epitetem, ale przecież jesteś studentem politechniki, a nie zwykłym robolem, więc może jednak wykażesz się wiedzą i elokwencją.

- Necroblood - 08-04-2006

Keczap kurwa musze Ci przyznać racje w jednym, albo jesteś największym debilem którego posty czytałem (dzieci się nie liczą), albo robisz to specjalnie. Osobiście skłaniam się bardziej ku pierwszej opcji. Co do Necro Desecratora to wcale bym się nie ździwił jak by to był Keczap, idiotyzm na podobnym poziomie

- Danzig - 08-04-2006

tu już prawie mamy poziom tematu o Manowar Tongue

- Satan's Knight - 08-04-2006

Ludzie, zachowujecie się jak banda rozwścieczonych dresów, kłócących się o to, jakiej muzyki należy słuchać!
Kłócicie się po prostu o dupę Maryni.

- KelThuz - 08-04-2006

Necroblood napisał(a):Keczap kurwa musze Ci przyznać racje w jednym, albo jesteś największym debilem którego posty czytałem (dzieci się nie liczą), albo robisz to specjalnie. Osobiście skłaniam się bardziej ku pierwszej opcji. Co do Necro Desecratora to wcale bym się nie ździwił jak by to był Keczap, idiotyzm na podobnym poziomie

typowa reakcja kogoś, komu przez całe dzieciństwo stary wchodził do wanny Laughing

- RamzeS - 08-04-2006

Necro Deflorator napisał(a):Dawno nie czytałem większej bzdury.
To czytaj posty swoje i swojego guru.Tam ciężko się jakiegokolwiek sensu doszukać.

Cytat:Mylisz,łosiu,subiektywną percepcję z jedną z ważniejszych dziedzin filozofii, na mocy której na przestrzeni wieków wykształciła sie nauka oparta na setkach lat analiz,porównań,syntezy;słowem - pełnoprawna dziedzina naukowa.Negując wartość estetyki,negujesz jednocześnie cały ten przebogaty i cenny dorobek przeszłych pokoleń
I kurwa,na podstawie tejże dziedziny filozofii za każdym razem bedziesz udowadniał że twoje gusta są wyrafinowane a moje zjebane? Na podstawie założen estetyki udowodnisz mi ze kiczowaty Manowar jest lepszy od potężnego Accepta,oraz że trzy ostatnie płyty Satyricona są lepsze od trzech pierwszych? Przecież pisząc, że słuchasz Satyricona od RE udowadniasz ze gówno wiesz o BM i choćbys podpierał sie chuj wie czyimi opiniami ,w ten sposób udowodniłes ze jesteś upośledzonym słuchowo zasrańcem,który w dodatku swoją wadę słuchu próbuje ukryć,wypisując posty pełne pseudointelektualnego bełkotu.
Cytat:Równie dobrze mógłbyś teraz zaprzeczać ,że ziemia jest okrągła.
Ziemia nie jest okrągła,doucz się cieciu.

Cytat:To ,że ty obcując z prawdziwymi dziełami,jako umysł ciasny i ograniczony, czujesz się przez nie upokorzony ,to twój problem
To że ty nie rozumiesz czym jest dzieło sztuki,to twoj problem
Cytat:który nijak nie koliduje z dokonaniami estetyki-uwierz mi,ze SĄ niepodwazalne wytyczne co do tego jaką muzykę można zakwalifikowac do sztuki,a jaka do pospolitego chłamu.
Niepodważalne jest tylko to,ze twój stary cię za często ruchał w odbyt.
Cytat:I rzeczywiscie sam odbiór jest SUBIEKTYWNY ,gdyz inny byc nie moze,lecz to czy masz zjebany gust jest jak najbardziej do ustalenia
Natomiast tego ze ty masz zjebany gust ustalać juz nie trzeba.To juz jest aksjomatem.

KelThuz napisał(a):typowa reakcja kogoś, komu przez całe dzieciństwo stary wchodził do wanny Laughing
Na podstawie tej i innych tego typu wypowiedzi jedno można ustalić na pewno: KelThuz to osobnik molestowany seksualnie w dziecinstwie ( a może i nadal) przez swojego starego i przykładając swoją miarę do innych,w pale mu sie nie miesci ,ze nie wszyscy mieli podobne dziecinstwo. Generalnie jest to czlowiek,którego nalezy załowac i litowac się nad nim,gdyż nie dośc ze jego odbyt sporo przeszedł,to w dodatku do dziś dnia osobnik ten nie został rozprawiczony przez kobietę.Oranie "lewackich ścierw" też mu za chuja nie wychodzi a ponadto jego groźby ,które wygłosił wobec znacznej czesci uczestników metalowych for internetowych nie tylko nikogo nie wystraszyły, ale budzą ogólną wesołość w całej sieci. Nie dziwne więc,ze dupny Wszebąd jest osobnikiem zakompleksionym i sfrustrowanym. Wybaczcie mu,gdzieś przecież biedak musi odreagować swoje frustracje. Ja mu juz wybaczyłem.

- KelThuz - 08-05-2006

zniszczyłeś mnie. tnę się suchą bułką Crying or Very Sad

- Tomash - 08-05-2006

KelThuz napisał(a):

wskaż i uzasadnij te "bzdury". chyba, że wszystko, czego nie rozumiesz, określasz tym epitetem, ale przecież jesteś studentem politechniki, a nie zwykłym robolem, więc może jednak wykażesz się wiedzą i elokwencją.

Otóż posty necro segregatora w tym temacie wykazują się totalnym brakiem treści. Wspaniałe mądre zdanioa o estetyce itp nie opierają się na żadnych konkretach. Niech pan ND UDOWODNI swoje "racje" zamiast pierdolić farmazony bez pokrycia, wtedy możemy dyskutować. Jak na razie jego posty ograniczają się do kilkustronnicowego bełkotu godnego "Faktu" lub innych tego typu gazet. Poza tym po prostu przeraża mnie że jeden magister potrafi wyprać pół polskiego netu, gratuluje własnego zdania i wybitnej wiedzy muzycznej. Idzcie lepiej słuchac manowaR, BO TEGO PIERDOLENIA NAPRAWDE WYTRZYMAć SIę NIE DA !!!!

- Necroblood - 08-06-2006

KelThuz napisał(a):
Necroblood napisał(a):Keczap kurwa musze Ci przyznać racje w jednym, albo jesteś największym debilem którego posty czytałem (dzieci się nie liczą), albo robisz to specjalnie. Osobiście skłaniam się bardziej ku pierwszej opcji. Co do Necro Desecratora to wcale bym się nie ździwił jak by to był Keczap, idiotyzm na podobnym poziomie

typowa reakcja kogoś, komu przez całe dzieciństwo stary wchodził do wanny Laughing

[Obrazek: bloa_03.jpg]

[Obrazek: bloa_05.jpg]

wole nie wiedzieć co robił Tobie