-
Flame - 04-27-2005
Nevermore napisał(a):Flame napisał(a):Nevermore napisał(a):Flame napisał(a):Nevermore napisał(a):Dżemik napisał(a):Tilomus napisał(a):Według mnie, Eric Adams ma piękny głos który pobudza wyobraźnie. 
Fakt.. Zawsze jak go slucham wyobrazam sobie jakiez to okrutne tortury musial Adams cierpiec zeby wydobyc z siebie tego typu dzwieki..

oczywiście gardłowy IN FLAMES jest o niebo lepszy :?
oczywiście że jest o niebo lepszy 
O boże śmiesz stawiać parodię death metalowgo wokalisty obok jednego z najlepszych, najwybitniejszych hevymetalwych wokalistów? ROTFL! przeproś mnie albo uzasadnij dlaczego moja teza nie jest słuszna, albo spierdlaj, ale powoli(terror rules!), polaczku.
hahah
1. jeb sie z polaczkami 2. to moje subiektywne zdanie,lubie głos Andersa. Twojej tezy nie obalam, to Twoja opinia. btw nie znosze heavy 
1 Możesz tak mówić do swojej starej
2. NO I? GUST JEST WYZNACZNIKIEM TEGO CO LUBISZ, A NIE TEGO CO CENISZ,POLACZKU, więc nie wydawaj pochopnych wniosków, w czym Anders przewyżasza Adamsa?
3. Bo jesteś głupim, małym polaczkiem, co tylko napisze jakas glupote, a jak sie go spyta dlaczego,to cie obrzuci gównem i zacznie sie bronić swoim(zjebanym) gustem.
4. To straszne, widze, zę wolisz pseudo death, wspolczuje, pomodle sie za Ciebie do Cronosa. 
1,3. Moj bluzg był odpowiedzią na Twój fascynujacy atak. Dla mnie się liczy tylko mój gust, myśl sobie jak chcesz,jebie mnie to z góry na dół
2. Do Adamsa mam po prostu szacunek, a że bardziej mi się podoba sposób śpiewania i teksty Andersa to moja indywidualna sprawa,ale nie jeżdże po Adamsie

4. Źle widzisz, In Flames jest jednym z zespołów które słucham, a przeważają kapele grające grind,death,brutal death,ale chuj Ci do tego.
BTW daj sobie spokój z tymi polaczkami bo to żałosne
-
Nevermore - 04-27-2005
[:
Cytat:1,3. Moj bluzg był odpowiedzią na Twój fascynujacy atak. Dla mnie się liczy tylko mój gust, myśl sobie jak chcesz,jebie mnie to z góry na dół
2. Do Adamsa mam po prostu szacunek, a że bardziej mi się podoba sposób śpiewania i teksty Andersa to moja indywidualna sprawa,ale nie jeżdże po Adamsie 
4. Źle widzisz, In Flames jest jednym z zespołów które słucham, a przeważają kapele grające grind,death,brutal death,ale chuj Ci do tego.
1 No i dobra
2Jak chcesz, to Twoje zdanie
3.Ok, polaczku.
-
Dżemik - 04-27-2005
Hoho.. Jest zabawnie.. :]
Nevermore napisał(a):Dżemik napisał(a):Tilomus napisał(a):Według mnie, Eric Adams ma piękny głos który pobudza wyobraźnie. 
Fakt.. Zawsze jak go slucham wyobrazam sobie jakiez to okrutne tortury musial Adams cierpiec zeby wydobyc z siebie tego typu dzwieki..

1. NIGDY nie twierdzilem ze Frieden umie spiewac.. Ale tak.. Wokalu Andersa slucham bez odruchow wymiotnych.. Gdy slysze Adamsa mam ochote rozwalic zrodlo dzwieku..
2. Posluchaj sobie pana Friedena za czasow Ceremonial Oath i Dark Tranquility, bo najwyrazniej nie masz pojecia o wokalu prezentowanym przez tego pana.. :] Chlopak umie sie wydzierac lepiej niz robi to na STYE Flamesow, tudziez w Passengerze..
3. Swoja droga- wybitnie debilnym pomyslem jest porownywanie wokalistow z 2 zupelnie roznych gatunkow muzyki..
Cytat:O boże śmiesz stawiać parodię death metalowgo wokalisty obok jednego z najlepszych, najwybitniejszych hevymetalwych wokalistów?
1. Masz nikle pojecie o wokalizie melodic death skoro nazywasz go 'parodai death metalowego wokalisty'..
2. Oczywiscie nie zgadzam sie z Toba w kwestii Adamsa, ale o tym chyba juz wiesz..
Cytat:ROTFL! przeproś mnie albo uzasadnij dlaczego moja teza nie jest słuszna, albo spierdlaj, ale powoli(terror rules!), polaczku.
Jesli nie mozesz wymyslec wlasnej, durnej (takiej jak ta) odpowiedzi, to chociaz napisalbys ze bezczelnie malpujesz Wszebada..
-
LCF - 04-28-2005
Tilomus napisał(a):Więc uważasz że, jestem..."gejem", myślałem że, stać Cię na więcej.
No to sie kurde pomyliles, haha
Tilomus napisał(a):Wszystko co napisałeś jest po prostu "gównem", takie teksty puszczają Dresy i inne tego typu robactwa.
Skad wiesz ze nie jestem dresem? Robal- to brzmi dumnie.
A tak sie administratorow i moderatorow spytam- czy jest mozliwosc zeby mi pod nikiem napisac "robactwo", ewentualnie "wioskowy glupek"?
-
Patyk - 04-28-2005
Flame napisał(a):Nevermore napisał(a):Flame napisał(a):Nevermore napisał(a):Flame napisał(a):Nevermore napisał(a):Dżemik napisał(a):Tilomus napisał(a):Według mnie, Eric Adams ma piękny głos który pobudza wyobraźnie. 

oczywiście że jest o niebo lepszy 
O boże śmiesz stawiać parodię death metalowgo wokalisty obok jednego z najlepszych, najwybitniejszych hevymetalwych wokalistów? ROTFL! przeproś mnie albo uzasadnij dlaczego moja teza nie jest słuszna, albo spierdlaj, ale powoli(terror rules!), polaczku.
hahah
1. jeb sie z polaczkami 2. to moje subiektywne zdanie,lubie głos Andersa. Twojej tezy nie obalam, to Twoja opinia. btw nie znosze heavy 
1 Możesz tak mówić do swojej starej
2. NO I? GUST JEST WYZNACZNIKIEM TEGO CO LUBISZ, A NIE TEGO CO CENISZ,POLACZKU, więc nie wydawaj pochopnych wniosków, w czym Anders przewyżasza Adamsa?
3. Bo jesteś głupim, małym polaczkiem, co tylko napisze jakas glupote, a jak sie go spyta dlaczego,to cie obrzuci gównem i zacznie sie bronić swoim(zjebanym) gustem.
4. To straszne, widze, zę wolisz pseudo death, wspolczuje, pomodle sie za Ciebie do Cronosa. 
1,3. Moj bluzg był odpowiedzią na Twój fascynujacy atak. Dla mnie się liczy tylko mój gust, myśl sobie jak chcesz,jebie mnie to z góry na dół
Wg Ciebie pan Anders tylko dlatego jest lepszy bo ryczy w jednej z Twoich ulubionych kapel, gdyby sie udzielal w jakims mniej znaczacym dla Ciebie zespoliku zapewne bys go tak nie wychwalal.
Analogicznie zapewne gdyby byl temat o najlepszym gitarzyscie pewnie bys sie sprzeczal ze wioslarz In Flames jest lepszy np. od Satrianiego a to by byla tragedia hehe. Jezeli masz wlasnie taki poglad to wspolczuje, jezeli nie to sorry za bledna ocene hehe.
-
Nevermore - 04-28-2005
No może i faktycznie nie ma sensu porównywanie dwóch wokalistów z innych gatunków

Ja nadal twierdzę,że wokalista In Flames jest słabiutki, a Eric Adams zajebisty.Cóż zrobić?
-
Annunakki - 04-28-2005
Nevermore napisał(a):No może i faktycznie nie ma sensu porównywanie dwóch wokalistów z innych gatunków
Ja nadal twierdzę,że wokalista In Flames jest słabiutki, a Eric Adams zajebisty.Cóż zrobić?
to jest po prostu już aksjomat, nad którym nie ma się co rozwodzić, a każdego, kto twierdzi inaczej, zaorać.
-
Arcos - 05-15-2005
Nie wiem czy coś piasałem tu ale nie chce mi się szukać ale chyba nie no więc nie chce mi sie wszytskich wymieniać to tak:
1.BRUCE DICKINSON
2.Michael Kiske
3.AXL ROSE
4iTd.

:!: :!: :!:
-
Arcos - 05-15-2005
Lepiej by było jak by temat nazywał sie "Najleprzy rockowy i metalowy głos wszech czasów" i ja tak napisałęm w swoim wymienionym zestawie

-
aXe Rose - 05-15-2005
Arcos napisał(a):3.AXEL ROSE
Nie żaden AXEL tylko AXL, ewentualnie AXLE - to ksywka wzięta od osi deskorolki.
-
Arcos - 05-15-2005
aXe Rose napisał(a):Arcos napisał(a):3.AXEL ROSE
Nie żaden AXEL tylko AXL, ewentualnie AXLE - to ksywka wzięta od osi deskorolki.
O fuck sory za pomyłkę pisałem z pośpiechu

Moje nieznaczne zdanie -
szepartik - 05-17-2005
Moim zdaniem Paul Di'Anno

żartuje, pijaków nie słucham, ale najlepszy głos metaloy wg. mnie ma
wokalistKA "Arch Enemy" nie lubie death metalu zbytnio ale ona mi przypadła do gustu
-
Atreju - 05-17-2005
Spójrz w górę na tytuł tematu :?
-
Dżemik - 05-17-2005
O tak.. Angelica ma bardzo hejwi metalowy glos.. ;]
-
szepartik - 05-19-2005
Dżemik napisał(a):O tak.. Angelica ma bardzo hejwi metalowy glos.. ;]
no ba... a tu nie chodzi o CIĘŻKI METAL ?? czyli np. ołów, kadm