Forum Rockmetalshop
Ostatnio obejrzane filmy - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Film (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-film)
+--- Wątek: Ostatnio obejrzane filmy (/thread-ostatnio-obejrzane-filmy)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

- balzac - 04-04-2008

wczoraj po raz nie wiem ktory ogladalem przekret, na polszicie bylo, tarantino ssie

- Necro Desecrator - 04-04-2008

ja tam nieskomplikowane kino preferuje:

Wrong turn 2 - rozrywkowy, odmóżdzajacy mainstreamowy slasher, lubie takie kino

Autostopowicz(2007) - do polowy prawdziwy thrill-ride, potem napiecie jakos opada,takie 6/10

- Necro Desecrator - 04-04-2008

Tomash napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):Wrong turn 2

E tam, nudnawe troche, chociaż początkowa scena jak pani się rozpada na dwie części pod wpływem topora jest mocna Big Grin

No, srogie to było. W ogole wyraźna jest od kilku lat tendencja w tych ,,komercyjnych" horrorach, by iśc na calosc jesli chodzi o gore. NAtomiast co do nudy, to ja ani razu nie ziewnalem,ani nie zerkałem na zegarek w trakcie ogladania. imo lepsze od jedynki, ktora nawet nie tyle byla zla, co po prostu niemiłosiernie typowa

- Valhalla - 04-05-2008

balzac napisał(a):przekret

mamy we wroclawiu taka knajpe, kolo polibudy, moze kiedys zobaczysz (;

- balzac - 04-06-2008

może

Idi i Smotri - dramat wojenny produkcji radzieckiej, z 1985 roku. Film opowiada o tym jak to Niemcy puszczali z dymem całe białoruskie wsie. Bohaterem głownym jest chłopiec, który zaciągnął się do partyzantki...

jak nie widzieliście, a lubicie takie kino, to polecam zobaczyć. świeeeetny film.

no i dzis w tvp "czarny kot, biały kot" Kusturicy.

- -Rene- - 04-11-2008

[Obrazek: alba-the-eye-poster.jpg]
średniawa. zlepek paru innych horrorów. od bidy i z nudy można spojrzeć.
chyba że się lubi albe
[Obrazek: jessica-alba-3.jpg]
to wtedy musowo

- KlaudiaVanKilmister - 04-11-2008

Niedlugo hamerykancom sie skoncza horrory amerykanskie to zaczna robic remake'i klanu i plebani.

- Axel - 04-11-2008

Ja ostatnio Hellsinga obejrzałem :> fajny serial. Teraz Fullmetal Alchemist i Gundama nowego katuje Tongue

- Sobota - 04-11-2008

Hellsing gdyby nie postać głowna oraz tej laski na czele organizacji byłby mega chujowy, tak jest taki średniawy, ale ma swój klimat.

Fullmetal Alchemist rozpierdala, choc niektore odcinki przynudzaja ,gundama nie oglądałem

- Axel - 04-11-2008

Probowałem obejrzeć też Hellsing Ultimate ale te typowe dla anime "śmieszne" wstawki mnie odrzuciły. Hellsing serial miał jeszcze fajna muzykę Big Grin
Co do FMA sie zgodzę naprawdę fajnie się ogląda, co prawda dopiero koło 10 jestem ale zobaczę jak będzie dalej.
Sobota jeśli lubisz klimat gundamów to polecam ten nowy 00. Naprawdę niezła animacja Tongue
A jutro obejrzę starego Vampire hunter d Tongue zobaczymy ;p

- Sobota - 04-11-2008

Vampire Hnter D niszczy

a jak mam lubić klimat gundamów czy jakos tak jak nie obglądałem ?

- Axel - 04-11-2008

A tam miało być jeśli oglądałeś starsze Tongue
Tongue Zapomniałem tylko napisać Tongue
A co do Hellsinga, to co mi sie nie podobało to zakończenie totalnie z dupy i ten przeciwnik też.
A mógłbyś polecić jeszcze jakieś takie poważne anime ? lub coś w tych klimatach ?

- Książę - 04-11-2008

Hellsing Ultimate, gdyby nie te nędzne "śmieszne" wstawki, bije stary serial na głowę.
Jak lubicie Vampire Hunter D, to można polecić jeszcze miniserię Black Blood Brothers, trochę lżejszy w klimacie, i główny bohater ma chujowe ubranie, ale ogólnie daje radę.
No i polecam zdecydowanie Afro Samuraja, z Samuelem L. Jacksonem podkładającym głos pod głównego bohatera.

- Axel - 04-12-2008

Cytat:Hellsing Ultimate, gdyby nie te nędzne "śmieszne" wstawki, bije stary serial na głowę.

Tylko właśnie te wstawki mnie zniechęcają, ale spróbuję jeszcze wrócić do tego.
A znalazłem jeszcze taką serie Blood+ ? kojarzy ktoś ? Sam się nie wypowiem bo dopiero sie przymierzam do oglądania.

- Ghost_82 - 04-13-2008

Oszukać Przeznaczenie 3 - Nawet dość ciekawy film.

Dom Śmierci 2 - Kolejny odgrzewany kotlet o zombiakach.