Forum Rockmetalshop
Piąta edycja Mystic Festival - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Koncerty/Festiwale/Zloty Fanów (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-koncerty-festiwale-zloty-fan%C3%B3w)
+--- Wątek: Piąta edycja Mystic Festival (/thread-pi%C4%85ta-edycja-mystic-festival)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

- Tomash - 06-04-2007

Kręgosłup napisał(a):a co z aparatami - bo na bilecie jest napisane ze wnoszenie surowo wzbronione?

Zwykle - podkreślam: zwykle, nie wiem jak będzie teraz - można wnieść(mimo tego że na bilecie pisze że nie można) zwykłe proste aparaty(np. bez zoom-a) dlatego radziłbym kupić jednorazówkę

- RamzeS - 06-04-2007

Tomash napisał(a):dlatego radziłbym kupić jednorazówkę
Tylko że takie jednorazówki nie mają lampy błyskowej więc zdjęcia mogą sie nie udać. A własciwie na pewno sie nie udadzą.Moja kumpela sie tak nadziała ,kupując taki sprzęt na Metalmanię.

- Tomash - 06-04-2007

ano tak:/ hehe przypomniałem sobie jak na metalmanie 2002 wniosłem kvltowy aparat radziecki ŁOMO z osobną lampą wielkości mniej więcej takiej jak aparat, ochroniarz zgłupiał jak ten złom zobaczył Laughing

- RamzeS - 06-04-2007

Przypuszczalne playlisty :

SLAYER:

Disciple
War Ensemble
Jihad
Die By The Sword
Show No Mercy
Captor Of Sin
Cult
Bloodline
Mandatory Suicide
Seasons In The Abyss
Supremist
Eyes Of The Insane
Postmortem
Silent Scream
Dead Skin Mask
Raining Blood
South Of Heaven
Angel Of Death

CELTIC FROST:

Procreation (Of the Wicked)
Ground
Dethroned Emperor
The Usurper
Jewel Throne
Ain Elohim
Dawn of Meggido
Mesmerized
Into the Crypt of Rays
Progeny
Inner Sanctum
Circle of the Tyrants.

- Acrid - 06-04-2007

Jezeli set Slejera skonczy sie po 24 to bedziemy mogli uslyszec: happy birthday ;) Przynajmniej taka inicjatywa wyszla na last.fm, a moze i gdzie indziej.

- Danzig - 06-04-2007

Nie no panowie ! bez Synagoga Satanae nie wypuszczę Tomusia ze sceny !

- RamzeS - 06-04-2007

To nie jest zbyt "koncertowy" kawałek. Lepiej niech zagrają "A Dying God...."

- Danzig - 06-04-2007

Dupa Jasiu Karuzela ! na jutubie lata filmik z wykonaniem synagogi live i jak dla mnie bardzo dobrze wyszło !

- Valhalla - 06-05-2007

triririr Big Grin czas sie zbierac Tongue

- Danzig - 06-05-2007

a ja jeszcze muszę do szkoły na chwile wpaść Mad

- RamzeS - 06-05-2007

Danzig napisał(a):Dupa Jasiu Karuzela ! na jutubie lata filmik z wykonaniem synagogi live i jak dla mnie bardzo dobrze wyszło !

Dobrze może i wyszło,ale biorąc pod uwage ze koncert ma trwac godzinę ,a SS trwa prawie kwadrans ,to raczej nie ma co liczyć na ten kawałek.
Inna sprawa ze nie wiem jakim cudem CF gra godzine a behemłot tez tyle samo o_O

- Tomash - 06-05-2007

Celtycki mróz rozpierdolił i pozabijał. Slejer też, ale troche mniej

- pyjter - 06-06-2007

Pandemonium - nie widziałem,

Rootwater - zrypane nagłośnienie i to totalnie, widziałem już lepsze ich występy.

Bloodsimple - troche inna bajka, rozkręcili publikę tym swoim nu metalowym graniem. Dobry, anzelmowski wokal

VS - podobnie jak Rootwater - zrypane brzmienie, choć motoryka muzyki nadrabiała. Widziałem ich w lepszej formie.

Behe - dobry występ troche denerwowały mnie te przaśne wypowiedzi Nergala -ktoś kiedys powiedział, że żeby być kontrowersyjnym trzeba sie z tym urodzić.

CF - nigdy nie byłem specjelnym znaffcom więc niech się szpece wypowiedzą, brzmieniowo imo dobrze

Slayer - te dźwięki się nie starzeją, a muzyka ma sens. Początkowo zwalone nagłośnienie ale potem coraz lepiej. Są w formie i chyba nikt się na nich nie zawiódł.

Mystic Production - czerwona kartka za organizację imprezy, człowiek płaci jednak dosyć poważną kasę a traktowany jest jak bydło - żeby na te parę tysięcy ludzi był jeden straganik z piwkiem... Żenada i kilo mułu

- Acrid - 06-06-2007

pyjter napisał(a):żeby na te parę tysięcy ludzi był jeden straganik z piwkiem

kij tam z tym piwem, ale zeby do pepsi taka byla? ;P napilem sie dopiero na zewnatrz, ale przynajmniej litrowego Sprite ;P

Kto nie byl ten lewak, ja sie tam niezle bawilem, ale to dzieki swietnemu towarzystwu ;D

reszte napisze, jak dojde do siebie, o ile.

- Kręgosłup - 06-06-2007

Behemoth - niezly wytep, nowe kawalki swietnie wypadaja na zywo
Celtic - noł koments
Slayer - cud, miod, chociaz mogli zagrac 2giego bisa, publicznosci sie nalezalo

P.S. Bar Diana kopie dupe Wink